athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
λειπει ο ΠΙΚΕΡ λειπει
Ο πικερ εχει γραψει ιστορια και αφησε εποχη εδω μεσα.
Ο νομος του ειναι σωστος
ελα...
τον πληγώνεις
Βαλτες φιλε γιατι πολλες φορες παραποιειται τα λεγομενα του καθενος οπως ο κοντος ο τζον100Ποσώς.
Όλα τα παραπάνω είναι προσαρτήματα.
Αν θέλει, μπορώ να του παραθέσω τις σχετικές αναρτήσεις.
Δεν παιζω ρε προμοτορα τις δερνω.του βάζεις πικερο-ιδέες και δεν θέλει πολύ...
ήδη παίζει με αφέντρες
Καβατζαρω και στα σερβιρω τη καταλληλη στιγμη προμοτορα.δέρνεις τις αφέντρες...πρωτότυπο
τέλος πάντων με τον κώλο σου ότι θες κάνε, απλά μη σου βάζει και νεες ιδέες ο άγιος
κρίμα, τον εχεις καταστρέψει (τον πρωκτό σου καθώς και το κάτιον κόλο)
υγ
ρε αυτό είναι τουλάχιστον μια βδομάδα πριν...τώρα έχω αλλάξει στατους...
κάνεις καβάτζα? είσαι εντελώς σούργελο
ναι η γκόμενα με τα τακούνια ήταν πάνω από 190+...
Με το 100 νομίζω καλούμε την πυροσβεστική, μπορεί και ασθενοφόρο...αλλά έχω μια υπόνοια ότι καλούμε κοντά call-girls μπας και δώσουμε κάνα πεταχτο φιλάκι..καινούργιο παιχνιδι αυτο...
ΕΛ.ΑΣ?
Βαλτες φιλε γιατι πολλες φορες παραποιειται τα λεγομενα του καθενος οπως ο κοντος ο τζον100
Όχι ακριβώς. Είναι απλά το σπάνιο του πράγματος. Πολλοί καυλώνουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει να γαμήσουν ένα κώλο ή ένα μουνί. Πάνω σε αυτή την ιδέα θα πόνταρα. Π.χ. εμένα η τιμή μου είναι 5 χιλιάρικα, όποιος τα έχει με γαμάει. Αλλιώς δεν με πειράζει καθόλου να μείνω αγάμητος.
Εννοείται ότι θα κάνω και τσιμπούκια. Πάντα με καπότα όμως.
Έτσι λοιπόν κι εμένα κάποτε θα με υμνείτε για τη φιλοσοφία μου. Μπορεί να τον πάρω κιόλας μερικές φορές αν χρειαστεί αλλά δεν πειράζει.
Εκτός από το να κόψεις μαχαίρι τη μαλακία, πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που σε καυλώνει σε μια γυναίκα και να αρχίζεις πάντα μαζί της από εκεί. Εγώ, ας πούμε, έχω τεράστιο φετίχ με τα πόδια. Μου αρκεί ένα χάδι κι ένα φιλί σε ένα όμορφο και καθαρό πατουσάκι για να με κάνει πύραυλο. Τα υπόλοιπα μετά είναι απλά.
Όχι τύπε, συγνώμη. Ο νόμος είναι σκληρός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Άμα δεν έχουμε δουλειά είμαστε ικανοί ακόμα και να εκπορνευτούμε οι ίδιοι για να βρούμε λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα. Είμαστε ικανοί για όλα.
Θέλω να ομολογήσω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά με το Κορινάκι, γι' αυτό έχω ξεφύγει και γράφω όλες αυτές τις μαλακίες και ποστάρω τον κώλο μου κτλ. Είναι κατακαλόκαιρο και νιώθω παγωνιά σαν να 'ναι χειμώνας. Γιατί με πλήγωσες τόσο ρε Κορινάκι? :'(
Βαλτες φιλε γιατι πολλες φορες παραποιειται τα λεγομενα του καθενος οπως ο κοντος ο τζον100
δεν το τηρησεΑυτός όμως πέθανε στο σανίδι. Το έγραψα σαν παρομοίωση. Όπως αυτοί πέθαναν στο σανίδι και στη σκηνή έτσι κι εγώ θα πεθάνω στα μπουρδέλα γαμώντας με αμείωτη συχνότητα μέχρι το τέλος. Το πολύ-πολύ να δώσω και τον κώλο μου αν δεν έχω λεφτά. Τη μία μέρα θα με γαμάνε και την άλλη θα γαμάω - πάντα με προφυλάξεις. Πώς το βλέπεις?