Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Μπαινω 4 φορες τη μερα στο ibank μου για να δω αν ο Picker κατεθεσε τα 10 ευρω που μου χρωστα.
πικερ σε γκομενες που τσιμπαω απο δω και απο κει η μονη αληθεια που λεω ειναι το ονομα και το τηλ μου
ολα τα αλλα ειναι τετοια φιδια που δαγκωνω τα μαγουλα μου απο μεσα να μην σκασω στο γελειο :-
πικερ σε γκομενες που τσιμπαω απο δω και απο κει η μονη αληθεια που λεω ειναι το ονομα και το τηλ μου
ολα τα αλλα ειναι τετοια φιδια που δαγκωνω τα μαγουλα μου απο μεσα να μην σκασω στο γελειο :-
αδυνατω να το πιστεψω αυτο :SΕιδηση που θα σοκαρει...ο Πικερ ειναι μαλακοκαυλης και μικροτσουτσουνος και δεν γαμαει ΟΥΤΕ στα μπουρδελα.
Παει στη τσατσα,δινει ενα δεκαευρω περιμενει 5 λεπτα με τη πουτανα στο δωματιο κοιταζοντας το μαραμενο τυρογαριδακι του με απογοητευση και μετα γυρναει στο παιδικο του δωματιο και γραφει νομους στο facebook. :S :S :S
αδυνατω να το πιστεψω αυτο :S
μου γκρεμισες τον κοσμο μου ρε μαν,, :S :S :SΟυτε εγω μπορουσα να το πιστεψω για εναν τετοιο σκληρο γαμια και χυστη που ολες οι παντρεμενες τρεχουν απο πισω του αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια... :S :S :S
"Το 10€ έχω ,φτάνουν ; " που λεει ξέχασε ο πικεράκος.Ωμή και ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: "Τί είναι πικερισμός";
"Επειδή πολλοί ρωτούν, ο πικερισμός είναι βασικά ιδεολογία συντηρητική. Αφορά αρσενικά παλαιού τύπου που η μόνη κουβέντα που μπορούν να κάνουν με γυναίκα είναι: "Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Θέλω να σε γαμήσω." Παρεούλες και αστειάκια με γκόμενες είναι αδιανόητες καταστάσεις για εμάς!"
ναι αλλα για να μεγαλουργησει θελει να τον κοντραρουν και να απανταειπώς μπορεί κανείς να πλαστοπροσωπήσει τον πικέρ ?
τα αποθέματα μαλακίας του είναι απλησίαστα
ετσι μου φαινεται το πραγμα απο ενστικτο πιο πολυ το λεω...λες να έχουμε "γενόσημο" πικέρ?
ετσι μου φαινεται το πραγμα απο ενστικτο πιο πολυ το λεω...λες να έχουμε "γενόσημο" πικέρ?
θα περιμενουμε να κανει το πρωτο του nervous breakdown να βεβαιωθουμε
παντως αν ειναι αυτος λογικα επεστρεψε τωρα γιατι ξεκιναει και ο διαγωνισμος του στεκα