ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Θα έκανα τα πάντα για μια πουτάνα αρκεί να μου το ζητούσε
κι αν σου ζητούσε να ξεκουμπιστείς και να μην την ξαναενοχλήσεις;
Θα έκανα τα πάντα για μια πουτάνα αρκεί να μου το ζητούσε
Κανενας δεν γραφει πια στον νομο του Picker.
Η παλιοπαρεα τον βαρεθηκε. Μεγαλος παρτακιας και φραγκοφονιας.
Picker εχεις δημοσιο pm:
Παει το κινημα. :S :S :S
Με τα 10 ευρω τελικα τι παιχτηκε;
:S :S :S
Ποια ειναι η θεση των πικεριστων για την επιθεση με το βιτριολι?
Ο οποίος, αναγκάζομαι να γράψω εγώ. Σε παρακολουθώ καιρό και μπορώ να πω ότι είσαι το πιο πετυχημένο τρολλ που έχω συναντήσει σε σάιτ (διότι κανονικό μέλος δεν είσαι).Κανενας δεν γραφει πια στον νομο του Picker.
Η παλιοπαρεα τον βαρεθηκε.
Ο οποίος, αναγκάζομαι να γράψω εγώ. Σε παρακολουθώ καιρό και μπορώ να πω ότι είσαι το πιο πετυχημένο τρολλ που έχω συναντήσει σε σάιτ (διότι κανονικό μέλος δεν είσαι).
Σου βγάζω το καπέλο που πουλάς την τρέλα σου κι όποιος την αγοράσει.
Αναμένουμε με αγωνία την αναθεώρηση του νόμου
Ειμαι 29 χρονων και εχω ονειρα.
θα πω στον αντι να διαγραψει το θρεντ απο το φορουμ
ο νομος εχει ψοφησει και εχει βρωμισει κιολας ασε που ο νομοθετης μιλαει απαξιωτικα για το σαιτ μας
τζαμπα βαραινει ο σερβερ και αργουν να φορτωσουν τα αλλα πολυ πιο ενδιαφεροντα θρεντ
Σωστος.
Ειδα τον Picker σημερα. Του φωναξα απο μακρια με ειδε αλλαξε πορεια και προχωρησε σκυφτος. Τον προσεξα ν ανοιγει το βημα του και φωναξα "τα δεκα μου ευρω!"
Θυμαμαι ακομα τον ηλιο να ανακλαται ζωηρα στην καραφλα του μετωπου του.
Σχεδον 3 μήνες με κλειστά τα μπουρδέλα τι τα κάνει τα 10ευρα που μαζεύει τύπε; γιατί δεν εξοφλεί τα χρέη του;
Τυπε γιατι το λες αυτο;
Εξηγησε μας το σκεπτικο σου πανω στο θεμα.
Αν απευθύνεσαι σε μένα το νικ νέιμ ο οποίος είναι ένα τρολ που γράφει συνεχώς τερατολογίες για να εκνευρίσει κάποιους, να τον βρίσουν και να γελάει πίσω από το πληκτρολόγιο. Μία από αυτές είναι ότι δάνεισε τον Πίκερ κι αυτός δεν του τα επέστρεψε
Γιαννη ισως εχεις δικιο, ισως ομως δεν ειναι ετσι οπως τα εγραψες.
Δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποιος ειναι και τι ειναι ο χ τυπος που γραφει πισω απο ενα πληκτρολογιο και γιατι το κανει.
Μονο για οσους γνωριζουμε και εξω απο εδω γνωριζουμε καποια πραγματα.