ο οποίος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Τι εχεις προσφερει στο σαιτ συνομιληκε του Τσιπρα;
Τσακωθηκαμε χτες με τον Picker και με διεγραψε απο το κινημα. Λεει οτι αποκαλυπτω απορρητες συνομιλιες σε ενα σαιτ που δεν τον σεβαστηκε ποτε.
Είναι ενδιαφέρουσα η άποψη που μου εκμυστηρεύθηκε ο Picker για τον Φίλτατο οπαδό του κινήματος MGTOW ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΚΟΛΟ:
"...είναι πικεριστής και δεν το ξέρει. Αν προσέξεις, λέει πως είναι MGTOW επιπέδου 2. Μα φυσικά, γιατί αυτοί που είναι ανώτερου επιπέδου MGTOW δεν γαμάνε καθόλου. Άρα παπάρια MGTOW είναι, πάντα σε χαμηλό επίπεδο θα μείνει αφού του αρέσει να γαμάει."
Οι άντρες που διαλέγουν το δρόμο τους (MGTOW) δεν ενδιαφέρονται να ανέβουν επίπεδο, όπως ας πούμε αυτοί που παίρνουν ανώτερες ζώνες σε μια πολεμική τέχνη. Διαλέγουν επίπεδο, ανάλογα με τις ορέξεις τους. Και ναι, ακολουθούσα τον κανόνα του Πίκερ, χωρίς να τον έχω διαβάσει, από ένα σημείο και πέρα, όπως άντρες MGTOW έχουν υπάρξει σε όλη την Ιστορία και τους έλεγαν Μοναχικούς, Εργένηδες κλπ. Από ένα σημείο και πέρα, είχα μόνο επαγγελματικές σχέσεις με τις γυναίκες (εκτός από τις συγγενείς μου και τις συντρόφους των φίλων μου), δεν τους έδινα καμία σημασία (έχει μεγάλη πλάκα να τις βλέπεις πως αντιδρούν όταν αντί να κοιτάζεις τα βυζιά τους κοιτάζεις ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τις βιτρίνες ή το κινητό σου), και πηδούσα σεξεργάτριες όσες φορές τη βδομάδα είχα καύλες. ΦΥΣΙΚΑ δεν το διατυμπάνιζα σε όλο τον κόσμο, όπως ισχυρίζεται ο Πίκερ ότι πρέπει να κάνουμε. Η Ελληνική Κοινωνία δεν είναι έτοιμη για τέτοιες δηλώσεις
σωστο.Οπως η μυγα στο σκατο μαζευονται οι αυνανες στα νηματα με τις ελληνιδες διασημες.
Ημουν παρων οταν ο Picker ελεγε τα χειροτερα για σενα. Ειπε πως προτιμα να τον παιζει παρα να γαμαει αυτο το φυματικο ζωο την κινεζα.
Ημουν παρων οταν ο Picker ελεγε τα χειροτερα για σενα. Ειπε πως προτιμα να τον παιζει παρα να γαμαει αυτο το φυματικο ζωο την κινεζα.
Γιαννη δεν εχεις αλλη επιλογη. Ο Peter ο Souker κι εγω ειμαστε οι μοναδικοι σου φιλοι. Πρεπει να με πιστεψεις.
μπορντο/ασπρο εκδοσεις πανοπτικονΕκδ. Δαμιανος; Ενα κιτρινο;
εκανε παλι κλωνο ο παραπληγας ο grκατι που ανοιγει ολες τις ελλ διασημες 3 φορες την μεραΟπως η μυγα στο σκατο μαζευονται οι αυνανες στα νηματα με τις ελληνιδες διασημες.
μπορντο/ασπρο εκδοσεις πανοπτικον
αλλα θελει να κανεις και εισπνοες βενζινης καθαρισμου για να μπεις στο νοημα 100% ;)
Ειχες δικιο για τον Picker. Αγνωμων και χαμηλης νοημοσυνης. Δεν αναγνωρισε τα οσα προσφεραμε με τον Souker για να αναβιωσει και να ξανασυζητηθει το κινημα.
φανηκε το πραγμαΕιχες δικιο για τον Picker. Αγνωμων και χαμηλης νοημοσυνης. Δεν αναγνωρισε τα οσα προσφεραμε με τον Souker για να αναβιωσει και να ξανασυζητηθει το κινημα.
Απάντηση στον Μπόκολο εκ μέρους του Picker:
"Η ελληνική κοινωνία είναι πανέτοιμη, απλά εσύ είσαι κότα και δεν έχεις τα αρχίδια να υπερασπιστείς δημόσια τον περήφανο τρόπο ζωής μας. Και επίσης ολίγον λαμόγιο, ελπίζοντας ότι αποκρύπτοντας πως είσαι μπουρδελιάρης μπορεί να σου κάτσει και καμιά γκόμενα κάποια στιγμή."