Πολυ μισος.
Το φυλας απο τοτε που ειπα οτι σιχαινομαι τα βιντεο που φισταρεις το ζωο την κινεζα.
Σε έπιασα. Ο μόνος που είχε γράψει κάτι υποτημιτικό σχετικά με την Κινέζα, ήταν ο
Souker 26/05/19, 19:07
»μιλαμε για φυσικο προσωπο και δη ενα σταφιδιασμενο κινεζικο μουνι ...
εσυ μιλας για τσοντες
Με λίγα λόγια κλώνος τους αρχιψεύταρου του Souker είσαι; ο οποίος είχε ισχυριστεί
Παράθεση από: Souker (25/05/19, 12:12)
τωρα Live απο θησειο ...
για καφεδακι με peter , δωρα και δασκαλο !!!
η δωρα μας ειπε πως μετα απο αυτη τη φωτο που ειδε σιχαινεται να παει με μποκολο ακομα και αν γινει πικεριστης ...
Την ρώτησα λοιπόν
Αυτό είχε γράψει ο Σούκερ Δώρα. Ότι αφού είδες αυτή τη φωτογραφία σιχαίνεσαι να πας με μένα, ακόμα κι αν γίνω πικεριστής. Ψεύδεται;
και απάντησε
Παράθεση από: Dora86 (14/06/19, 20:08)
Από ότι θυμάμαι έχω πιει καφέ μόνο με τον πικερ στο
Μεταξουργείο. Δε γνωρίζω κάποιον άλλον και στο Θησείο έχω να πάω χρόνια. Επιπλέον μου αρέσει το αιδοίο της φίλης σας, δώστε μας περισσότερες πληροφορίες παρακαλω
Με λίγα λόγια βεβαιώνεις ότι ο Σούκερ ψεύδεται ασύστολα και χρησιμοποιεί το δικό σου όνομα για να δώσει βαρύτητα στις δικές τους ορέξεις / σκέψεις. Το αιδοίο της σεξεργάτριας, δεν είναι φίλη μου, είναι μικρό και στενό, όπως όλων των γυναικών της Ασίας. Η σημαντικότερη διαφορά τους από τα αιδοία των Ευρωπαίων γυναικών είναι ότι είναι δύο πόντους πιο ρηχό. Στο Fisting αγγίζω τη μήτρα τους στην 2η άρθρωση. Ίσως η εξέλιξη τις έχει οδηγήσει να κρατάνε σχεδόν κοριτσίστικη φιγούρα και εξωτερικά, και εσωτερικά. Καμία σχέση με τις δικές μας φακλάνες. Σε καμία δεν έχω καταφέρει να ερεθίσω το σημείο G, αλλά είναι πολύ δοτικές. Σε κάλυψα;
Πάμε γι άλλα λοιπόν κλώνε. Πολύ θα γούσταρες να σου δοθεί και σένα η Κινέζα με τον απόλυτο τρόπο που μου δόθηκε, να την φιστάρεις κι αυτή να στάζει από καύλα; Κι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει αγουρίδες