Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.719
- Πόντοι
- 3.936
Παω με τον dogo argentino μου να τσεκαρω την τοιχοκολλημενη κατασταση
με τις παντρεμενες στη στοα κοντα στο παλιο φαλαφελαδικο του Αιγυπτιου.
Παω με τον dogo argentino μου να τσεκαρω την τοιχοκολλημενη κατασταση
με τις παντρεμενες στη στοα κοντα στο παλιο φαλαφελαδικο του Αιγυπτιου.
Πίσω απο το πληκτρολόγιο μπορείς πολλά να γράφεις. Έλα όποτε θέλεις να παλέψεις μαζί μου(και να με ταπεινώσεις) που είμαι μεσήλικας σε οποιαδήποτε σχολή ζιου ζιτσου θέλεις. Για να σε δώ.Ειμαι 29 και εχω γαμησει 400 γυναικες με καποτα.
Εσυ ρε μεσηλικα που πας στα μπουρδελα σαν χεσμενος μην σε παρει κανενα ματι λες να φοβηθω το ζιου ζιτσου;
Ειδικα οταν εχω διπλα μου τον Picker;
Νου σου γιατί ο πίκερ πάντα καταλήγει στο αυνανιστάν. :S :S
Πίσω απο το πληκτρολόγιο μπορείς πολλά να γράφεις. Έλα όποτε θέλεις να παλέψεις μαζί μου(και να με ταπεινώσεις) που είμαι μεσήλικας σε οποιαδήποτε σχολή ζιου ζιτσου θέλεις. Για να σε δώ.
To νου σου τυπε, οι πικεριστες ειναι φημισμενοι μαχητες σε παγκοσμιο επιπεδο.
:S :S :S
Άστα αδελφέ!!!Τρέμουμε τους πικεριστές.(Την πιο άμπαλη φυλή του μπουρδέλα)Τωρα γελας τυπε, μετα το ραντεβου ζιου τσιτσου του Μητσου Κιτσου θα σου πω εγω εαν θα συνεχισεις να γελας... :S :S :S
Δεν αστειευονται, ειναι τοσο οργισμενοι λογω της καθημερινοτητας που βιωνουν που αναπτυσουν υπερανθρωπες δυναμεις και δυνατοτητες.
:o :o :o :o :o :o :oμπουρδελιάρη πρόσεχε.
φήμες λένε ότι ο τσακ νόρις προσεύχεται καθημερινά πριν την προπόνηση στον άγιο όποιο... :-(
Πίσω απο το πληκτρολόγιο μπορείς πολλά να γράφεις. Έλα όποτε θέλεις να παλέψεις μαζί μου(και να με ταπεινώσεις) που είμαι μεσήλικας σε οποιαδήποτε σχολή ζιου ζιτσου θέλεις. Για να σε δώ.
Δεν απαντησες σε αυτο που σου ειπα. Υπεκφευγεις.Πανω σου θα τα κανεις οταν δεις τον μπατσο ξαδερφο του Picker.
Κλασικη αντιμετωπιση αναρχιδου και αμπαλου. Θα φερω τον ξαδελφο,τον μπαρμπα του ταδοπουλου κλπ μαλακιεςΠανω σου θα τα κανεις οταν δεις τον μπατσο ξαδερφο του Picker.
Εννοειται φιλε. Θα βρεθω σε πολυ δυσκολη θεση. Σιγα σιγα χανω τον υπνο μουμπουρδελιάρη να σου δανείσω έναν μπατζανάκη μαχητή με 32 νταν και 17 ντουν?
Ο πακος της Κορινας εκανε πισω οταν εμαθε για τον ξαδερφο του Picker που ειναι μπατσος.
μπουρδελιάρη να σου δανείσω έναν μπατζανάκη μαχητή με 32 νταν και 17 ντουν?
μπουρδελιάρη πρόσεχε.
φήμες λένε ότι ο τσακ νόρις προσεύχεται καθημερινά πριν την προπόνηση στον άγιο όποιο... :-(
Σας ευχαριστω ολους παιδες. Προποτζιδες, αλογομουρηδες και γεροντια θα με κανουν να αισθανθω πιο ασφαλης!Εχω ενα ξαδερφο που ειναι πρακτορας, εχει πρακτορειο προπο στο Πειραια.
Μπουρδελιαρη, εαν θελεις στον στελνω για ενισχυση. Θα εχει μαζι του και τα γεροντια απο το προποτζιδικο.
στείλε μας ΄φωτο-λίστα. αναμένουμε
έχεις πληρώσει 400...όχι γαμήσει.
κάτι τέτοιες "λεπτομέρειες" μπερδευεις
Η φιλοσοφία του κινήματος των MGTW αποτυπώνεται σε αυτό το post!!!Σε ανακαλώ στην τάξη. Όλες τις πληρώνεις. Απλά οι σεξεργάτριες σου λένε από την αρχή ποιες υπηρεσίες προσφέρουν, και σε ποια τιμή, κι όταν φύγουν από κοντά σου θα πάρουν ότι συμφωνήσατε. Οι άλλες όταν φύγουν από κοντά σου θα προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν. Αν είστε παντρεμένοι, δεν θα διστάσουν να σε καταστρέψουν αν μπορέσουν, να πουν οποιοδήποτε ψέμα τους φανεί βολικό και να στρέψουν τα παιδιά σου εναντίον σου