athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.019
- Πόντοι
- 12.756
Δεν ειναι ο πικερ :-έλα ρε πικέ μη μας πρήζεις βραδιάτικα...
Δεν ειναι ο πικερ :-έλα ρε πικέ μη μας πρήζεις βραδιάτικα...
καλα, το τσιράκι του
αγωνιζονταιτι θα γίνει με δαύτους (συν τους κλώνους), έχουν γεμίσει τον τόπο. 4-5 νηματα...
αγωνιζονται
αγωνιζονται
ε λιγο ντροπη ρε τυπε :-Εισαι ανισορροπο και προβληματικο ατομο.
Aπο τα απομνημονευματα του Picker.
Είμαστε εξοργισμένοι που αναγκαστήκαμε να πέσουμε στα σκατά για να κερδίσουμε τη ζωή μας, γι' αυτό και γυαλίζει το μάτι μας όταν βλέπουμε κάτι ψεύτες σχεσάκηδες να γαμάνε τις πουτάνες μας από χόμπι.
Είμαστε εξοργισμένοι που αναγκαστήκαμε να πέσουμε στα σκατά για να κερδίσουμε τη ζωή μας, γι' αυτό και γυαλίζει το μάτι μας όταν βλέπουμε κάτι ψεύτες σχεσάκηδες να γαμάνε τις πουτάνες μας από χόμπι. Οι γνήσιοι full-time μπουρδελιάρηδες είμαστε εμείς που το κάνουμε από ανάγκη και όχι αυτά τα σιχάματα που κοροϊδεύουν τις ηλίθιες γκόμενες και γαμάνε στα μπουρδέλα πού και πού για αλλαγή.
Ο τύπος φαίνεται να ζηλεύει και νιώθει κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή δεν τον προίκισε η φύση για να μπορεί να το παίζει δίπορτο και τρίπορτο με τις γυναίκες.Aπο τα απομνημονευματα του Picker
α γεια σου...κι οχι μόνο...
Ρε άνθρωπέ μου, πας καλά; τι σε νοιάζει αν οι σχεσάκηδες ή οποιοσδήποτε άλλος γαμάνε πουτάνες από χόμπι; θα δεχόσουν εσύ κάποιος να παρεμβαίνει στις επιλογές σου; κι από που ως που τις περιγράφεις ως πουτάνες ΣΑΣ; Τι σε κάνει να θεωρείς ότι έχεις ιδιοκτησία πάνω σε οποιονδήποτε άνθρωπο; Οι σεξεργάτριες κάνουν αυτή τη δουλειά. Όποιος θέλει, ψωνίζει. Κανείς δεν αγοράζει καμιά, κανείς δεν είναι ιδιοκτήτης καμιάς, ούτε σεξεργάτριας, ούτε κάποιας άλλης γυναίκας. Δεν είναι η πουτάνα σου, είναι απλά η σειρά σου για να τη γαμήσεις, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αν τρολάρεις, οκ, αν το πιστεύεις όμως πως έχεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτησία πάνω τους, έχεις πάρει επικίνδυνο δρόμο, και δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει. Ακόμα κι αν για κάποιους λόγους μια σεξεργάτρια ερωτευτεί πελάτη (μία στο εκατομμύριο) είναι σίγουρο ότι θα της περάσει. ΣΥΝΕΛΘΕ
Ρε άνθρωπέ, πας καλά;
...... ΣΥΝΕΛΘΕ
Θα κανετε τρεις προπονησεις ζιου ζιτσου και μετα θα φυγετε τρεχοντας. Κλασσικα εικονογραφημεναΑγωνιστικους χαιρετισμους απο τον Picker φιλοι μου!
Απο Ιουνιο με ολη την ομαδα ξεκιναμε μαθηματα σπαθασκιας και ζιου ζιτσου.
Θα κανετε τρεις προπονησεις ζιου ζιτσου και μετα θα φυγετε τρεχοντας. Κλασσικα εικονογραφημενα
φίλε κι εγώ με τον πικέ δίπλα πήγαινα και στο αφγανιστάν :S :S
φίλε κι εγώ με τον πικέ δίπλα πήγαινα και στο αφγανιστάν :S :S
Που.. στην ελλάδα ; Kαι ύστερα ...Ειμαι 29 και εχω γαμησει 400 γυναικες με καποτα.
Ειδικα οταν εχω διπλα μου τον Picker