athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
για καλο το εκανα :SΤυπε θεωρω οτι του γαμησες την ομιλια.
:S :S :S
Γιατι τοση μανια; Επειδη καποτε σου επαιξα ασχημο παιχνιδι με τη Δωρα;
Ο Δασκαλος μας δειχνει τον δρομο προς το φως.
Φευγω σε λιγο για επισκεψη και γευμα στο σπιτι του Picker.
Θα ειμαι με πρασινο φανελακι κοντομανικο και απο πανω θα ριξω το ελαφοτομαρο που παραγγειλα απο το dark web.
Ελπιζω να εντυπωσιασω τον δασκαλο.
Ολοι αυτοί είναι ένας,και αυτός μαλάκας!!!Μέσα από τη σελίδα του Νόμου στο facebook, ο Picker απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς:
"Χαιρετισμούς στον μεγάλο πικεριστή "ο οποίος". Χαιρετισμούς επίσης στους peter van norden, duke nukem, souker, markosp και όλους τους άλλους μεγάλους αγωνιστές της αλήθειας. Λαμόγια πονάτε. Καλό Πάσχα!"
Ο Πάκι που σε πηδάει το θέλει βουκολικό;Να θυμηθεί τα νιάτα του;Φευγω σε λιγο για επισκεψη και γευμα στο σπιτι του Picker.
Θα ειμαι με πρασινο φανελακι κοντομανικο και απο πανω θα ριξω το ελαφοτομαρο που παραγγειλα απο το dark web.
Ελπιζω να εντυπωσιασω τον δασκαλο.
καλημερα φιλτατεΗ χθεσινη μερα στο σπιτι του Picker περασε μεσα σε κλιμα συγκινησης.
Επιτρεψτε μου να εξομολογηθω κατι που προσωπικα με συνταραξε.
Εγω καθομουν πιο μακρια και ειδα σε καποια στιγμη τον Picker να με δακτυλοδεικτει και να ψιθυριζει κατι στους Peter van Norden και Souker.
"Αυτος εχει ολα τα φοντα να βρει και να συνθλιψει τα παντρεμενα λαμογια και να επιβαλει τον Νομο. Θα γινει ο Sammy the Bull του πικερισμου".
Αυτα ειπε ο Δασκαλος.
Γουσταρω τυπε.
Εχεις ραψει στολη δικαστη για να επιβαλεις το νομο ή θα φορας φορμα σκαρπινι;
αυτο έγινε πριν ή μετα την φρουτόκρεμα ;Η χθεσινη μερα στο σπιτι του Picker περασε μεσα σε κλιμα συγκινησης.
Επιτρεψτε μου να εξομολογηθω κατι που προσωπικα με συνταραξε.
Εγω καθομουν πιο μακρια και ειδα σε καποια στιγμη τον Picker να με δακτυλοδεικτει και να ψιθυριζει κατι στους Peter van Norden και Souker.
"Αυτος εχει ολα τα φοντα να βρει και να συνθλιψει τα παντρεμενα λαμογια και να επιβαλει τον Νομο. Θα γινει ο Sammy the Bull του πικερισμου".
Αυτα ειπε ο Δασκαλος.
καλημερα φιλτατε
χωρις να αμφισβητω την ικανοτητα σου στην συντριβη λαμογιων
να πω οτι ειναι εντυπωσιακη η αχαριστια του πικερ απεναντι στον σουκερ και τον ραββινο ακομα και τωρα
αυτα
και χαιρετισματα στους 2 οταν τους ξαναδεις
Ο souker o peter και o duke nukem ειναι φιλαρακια και στην πραγματικη ζωη