Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
δεν εχει τιποτα πεζο 2 μονο
ρωτας γενικα πως πας πιατσα?μαλλον το ρισκαρεις ξερω γω
γραφεις μια παπαρια τυπου παω σε βοηθεια στη θεια μου την βαλεντινη που εχει αλτσχαιμερ και την επαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε
και αν το φαει ο μπατσμαν το εφαγε αλλιως -150 και πισω σπιτι

τωρα ειναι και ενα θεμα τι θα βρεις στη πιατσα αν τελικα πας

πολλά τα λεφτά Άρη. Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω το πρόστιμο, τέτοιες εποχές

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Παραγγειλα βοιδοπουτσες κνουτα και φραγγελια για να κυνηγαω τα παντρεμενα λαμογια που ξεπορτιζουν κρυφα για να πανε στα στανταρακια τους που τωρα ιδιωτευουν.
Και καλτσες πουρναρα για ανετο περπατημα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Παραγγειλα βοιδοπουτσες κνουτα και φραγγελια για να κυνηγαω τα παντρεμενα λαμογια που ξεπορτιζουν κρυφα για να πανε στα στανταρακια τους που τωρα ιδιωτευουν.
Και καλτσες πουρναρα για ανετο περπατημα.

Καλά, κάποιοι έχουν στανταράκια και έχουν βρει και τα κατάλληλα σενάρια και τα πηδάνε. Εσύ, εκτός από το σχέδιο που μας περιέγραψες, γαμάς καθόλου; με ποιο τρόπο; δώσε πληροφορίες στο Λαό του Μπου

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Αυτό το νημα είναι νημα μπαχαλακίας ή μπούστηδων? 3600 σελίδες δεν πρόκειται να κάτσω να διαβάσω.Αν θέλει κάποιος δίνει τα φώτα να μπούμε στο πνευμα.  :heavymetalbig:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Οκ.Στην πρώτη σελίδα ο νηματοθετης μας λέει ότι είναι παπάρας που συνωστιζεται με πακηδες για να γαμησει.

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Καλά, κάποιοι έχουν στανταράκια και έχουν βρει και τα κατάλληλα σενάρια και τα πηδάνε. Εσύ, εκτός από το σχέδιο που μας περιέγραψες, γαμάς καθόλου; με ποιο τρόπο; δώσε πληροφορίες στο Λαό του Μπου

Εχεις χονδροειδη και ζωωδη ενστικτα γι αυτο δεν βρισκεις γαληνη στη ζωη σου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Εχεις χονδροειδη και ζωωδη ενστικτα γι αυτο δεν βρισκεις γαληνη στη ζωη σου.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Γαλήνη θα βρω μόνο στον Αιώνιο Ύπνο. Δώσε όμως πληροφορίες αν εσύ γαμάς και με ποιο τρόπο. Καινούργιες πληροφορίες ψάχνω

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Ιωαννη ακομα εχεις την κινεζα και την γαμας ή την ξαποστειλες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

Είσαι δύο βδομάδες στο νήμα κι έχεις διαβάσει την ιστορία μου με την Κινέζα; πως κι έτσι; ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα την ξαποστείλω. Στην Ελλάδα ζει αρκετά χρόνια, δεν φοβάμαι ότι θα μου φέρει τον καινούριο Ιό. Μου δίνει πράγματα που μόνο ελάχιστα κορίτσια, από τότε που ήμουν νέος, μου έδιναν. Είναι ένα από τα στανταράκια μου. Δεν μου έδωσες όμως τις πληροφορίες που ζήτησα αν εσύ γαμάς και με ποιο τρόπο.  

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ζωνακια, βοηθα το παλικαρι, μη τεμπελιαζεις.

Παλι με καριολες εισαι και σε τσιμπουκωνουν ομαδικως; Δεν ντρεπεσαι καθολου να γαμας 5-5 τα μουνετα και ο φιλος μας εδω να ψαχνει το πως;

Διδαξε τον φιλε. Σε αυτη σου τη καλη πραξη θα σε βοηθησει και ο σκληρος και εμπειρος, αυτος θα του δωσει το διδακτορικο.

:S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Μποκολε δωσε καμια συμβουλη να βγαλω γκομενα

Μάλλον προσπαθείς να με δουλέψεις, αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά. Η Καραντίνα κάνει πολλούς να σφυράνε, αφού δεν έχουν διεξόδους

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Είσαι δύο βδομάδες στο νήμα κι έχεις διαβάσει την ιστορία μου με την Κινέζα; πως κι έτσι; ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα την ξαποστείλω. Στην Ελλάδα ζει αρκετά χρόνια, δεν φοβάμαι ότι θα μου φέρει τον καινούριο Ιό. Μου δίνει πράγματα που μόνο ελάχιστα κορίτσια, από τότε που ήμουν νέος, μου έδιναν. Είναι ένα από τα στανταράκια μου. Δεν μου έδωσες όμως τις πληροφορίες που ζήτησα αν εσύ γαμάς και με ποιο τρόπο. 
Μάλλον παρακολουθουσε χρόνια το σάιτ αλλα άργησε να γραφτει.

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
Ειχα ολονυχτια συζητηση με τον Δασκαλο ψες.
Ο Νομος συνεχιζει να εφαρμοζεται και σε συνθηκες καραντινας ωστοσο με προσαρμογες.
Εχουμε ηδη μια καλη βαση δεδομενων με ονοματα και φωτογραφιες παντρεμενων λαμογιων που ξενογαμανε στα μπουρδελα.
Εχουμε ενημερωσει τις γυναικες τους και ο Δασκαλος διαπραγματευεται τωρα με καποιες απο αυτες για να εργαστουν ως πουτανες που θα ικανοποιουν τον κλειστο κυκλο των πικεριστων τις δυσκολες αυτες μερες.
Μολις επεκταθει το δικτυο των απατημενων γυναικων θα κυκλοφορησει ονομαστικος καταλογος και προγραμμα εργασιας αναμεσα στις ευρυτερες παρεες των πικεριστων.

Παντρεμενο λαμογιο εμεις θα σωσουμε τον γαμο σου τωρα στην καραντινα  :rockon:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Ο Νομος συνεχιζει να εφαρμοζεται και σε συνθηκες καραντινας ωστοσο με προσαρμογες.
Εχουμε ηδη μια καλη βαση δεδομενων με ονοματα και φωτογραφιες παντρεμενων λαμογιων που ξενογαμανε στα μπουρδελα.
Εχουμε ενημερωσει τις γυναικες τους και ο Δασκαλος διαπραγματευεται τωρα με καποιες απο αυτες για να εργαστουν ως πουτανες που θα ικανοποιουν τον κλειστο κυκλο των πικεριστων τις δυσκολες αυτες μερες.
Μολις επεκταθει το δικτυο των απατημενων γυναικων θα κυκλοφορησει ονομαστικος καταλογος και προγραμμα εργασιας αναμεσα στις ευρυτερες παρεες των πικεριστων.

Παντρεμενο λαμογιο εμεις θα σωσουμε τον γαμο σου τωρα στην καραντινα  :rockon:

Peterακο εσυ εισαι ρε;Γιατι εγινες επισκεπτης;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.914
Πόντοι
6.030

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656

Τελικά θα μου απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα, ή όχι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom