Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.961
Πόντοι
6.256
Τι σχέση έχει το γαύρος με το οτι ο άλλος σε λέει πούστη και εσύ του απαντάς ρε τύπε;

Πως δεν εχει ρε τυπε...οπως ενας Ολυμπιακος ειναι και γαυρος ετσι και ο Νικ1410 ειναι μπουστης και γιαυτο απανταει.

Κανεις τον μαλακα τωρα; :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Πως δεν εχει ρε τυπε...οπως ενας Ολυμπιακος ειναι και γαυρος ετσι και ο Νικ1410 ειναι μπουστης και γιαυτο απανταει.

Κανεις τον μαλακα τωρα; :2funny:

Προσπαθώ να τον καταλάβω ρε τύπε αλλά βάζει γκολ μόνος του.  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ακου και ένα άλλο μπαροκ σαν το δικο σου. το ειπα αυτό το ευφυολόγημα σε θεολογο που ηταν και ψαλτης.

λεω εισαι σατανιστης,
γιατι? μου κανει.

γιατι εισαι ψαλτης, αρα τραγουδιστης, αρα καλλιτεχνης, αρα ΜΑΛΛΟΝ αριστερος, αρα ως αριστερος ΜΑΛΛΟΝ αθεος, αρα αφου εισαι αθεος εισαι αντίχριστος, αρα αφου εισαι αντίχριστος εισαι σατανιστης!!!

καλο ε?

κρυωσαμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
ακου και ένα άλλο μπαροκ σαν το δικο σου. το ειπα αυτό το ευφυολόγημα σε θεολογο που ηταν και ψαλτης.

λεω εισαι σατανιστης,
γιατι? μου κανει.

γιατι εισαι ψαλτης, αρα τραγουδιστης, αρα καλλιτεχνης, αρα ΜΑΛΛΟΝ αριστερος, αρα ως αριστερος ΜΑΛΛΟΝ αθεος, αρα αφου εισαι αθεος εισαι αντίχριστος, αρα αφου εισαι αντίχριστος εισαι σατανιστης!!!

καλο ε?

κρυωσαμε

Τύπε, μη φεύγεις από το θέμα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

λεω εισαι σατανιστης,
γιατι? μου κανει.

καλο ε?

κρυωσαμε

Ο barock είναι μια λούγκρα με προηγούμενα νικ- κλώνους
Μάξιμος 555, blackdove, M.F., ένα άλλο σε 333 κλπ.

Πηγαίνει στα σινεμά η μικρή μπαρού, και
ανακουφίζει θαμώνες !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά λέει για το nik1410 ότι είναι γκέϋ !

:2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε, μη φεύγεις από το θέμα.
εσυ φευγεις από το θεμα.
το θεμα εδώ είναι του πικερ,

και εσυ το ξεχνας. σχολιασε ρε τα γουστα του με την κωλοτρυπιδα του? εκει δεν είναι η πραγματικη πουστια?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
εσυ φευγεις από το θεμα.

και εσυ το ξεχνας. σχολιασε ρε τα γουστα του με την κωλοτρυπιδα του? εκει δεν είναι η πραγματικη πουστια?
δηλαδή το θηλυπρεπες λεηντημποι που πετυχα στην γενευη με 100 φραγκα αρχικη τιμη και αμεσως το εριξε στα 80 μονη της , =65ευρω για μια ωρα και μασαζ, ειχε λεφτα για βιζα να παει στην ελβετια και δεν ειχε λεφτα για βιζα να ερθει ελλαδα??? εδω στην γιαννιτσων ζηταν 50 για μια εκτονωση περιπου μιση ωρα στην καλυτερη. η συγκεκριμενη δεν ειχε πολύ δουλεια εκει εδώ θα ειχε περισσοτερη, βιζα νομιζω εχουμε πιο φτηνη από ελβετια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Ο barock είναι μια λούγκρα με προηγούμενα νικ- κλώνους
Μάξιμος 555, blackdove, M.F., ένα άλλο σε 333 κλπ.

Πηγαίνει στα σινεμά η μικρή μπαρού, και
ανακουφίζει θαμώνες !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά λέει για το nik1410 ότι είναι γκέϋ !

:2funny:

Σε θυμόμαστε, σε θυμόμαστε.

fdelafraga9.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
εσυ φευγεις από το θεμα.

Ρε τύπε, αυτά τα είπαμε, ο πικερ είναι πούστης. Για σένα λέμε τώρα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ρε τύπε, αυτά τα είπαμε, ο πικερ είναι πούστης. Για σένα λέμε τώρα.

Τυπε τελικα εχω μπερδευτει, δεν ξερω τι παιζει με αυτους.

Κατι που ρωτησα πριν λιγες μερες εναν δικο τους, δεν ηξερε να μου απαντησει.

Δεν εχουν επισημη ενημερωση ουτε καποια οργανωση, δεν υπαρχει συστημα και ενημερωση των μελων ουτε τακτικες συνελευσεις και ομιλιες προς τα μελη απο το προεδρο.

Διαβαζω συνεχως διαφορα περιεργα, τελικα τι παιζει; Τι δηλωνουν; Τι σκοπους εχουν; Εχουν ερθει ειρηνικα;

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ  και  επισημα πλεον  πως το μεγαλυτερο ποσοστο αντι/ΠΙΚΕΡΙΣΤΩΝ  ειναι πουστιδες  τραβεστολαγνοι !

Dark Walker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Και για να μην ξεχνιόμαστε, άμεση ενημέρωση από τη σελίδα του Νόμου στο facebook:  :rockon: :rockon: :rockon:

"Μαγκιά είναι να έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να το λες στη γυναίκα σου ή στη γκόμενά σου όταν ξενογαμάς. Αυτούς που δεν έχουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ τους δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους και γελάμε με την παντόφλα που τρώνε. ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ!"

:wanker: :wanker: :wanker:
  Σιγά μην το πω στη γκόμενά μου ότι γαμάω σε μπουρδέλα, θα την εκμεταλλεύομαι πρώτα για όσο καιρό γουστάρω και μετά θα της δίνω πόδι, άλλωστε το αξίζουν..ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ WALKER: ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΈΛΑ ΟΣΟ ΣΥΧΝΆ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ  ΑΠΟΚΡΎΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΉ ΜΑΣ ΖΩΗ  ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΊΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΊΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΓΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τυπε εχεις γκομενα ή μιλας υποθετικα για τη γκομενα σου;

Σε περιπτωση που εχεις, για ποιο λογο τραβιεσαι στα μπουρδελα και δεν βρισκεις απλα και αλλες γκομενες;

Dark Walker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε εχεις γκομενα ή μιλας υποθετικα για τη γκομενα σου;

Σε περιπτωση που εχεις, για ποιο λογο τραβιεσαι στα μπουρδελα και δεν βρισκεις απλα και αλλες γκομενες;
Για πολλούς λόγους. Πρώτον: έχω βγει τελείως έξω απ' το 'λούνα παρκ' του πεσίματος μιας και χρειάζεται πλέον να γίνεις αρκετά καραγκιόζης για να προσεγγίσεις μια γκόμενα του 2019. Ατάκες, υπονοούμενα για εξοχικά, κατάθεση εκκαθαριστικού σημειώματος, facebook και κέρασμα 2-3 ποτά για να εξασφαλίσεις την αρχική είσοδο. Δεύτερον : Όταν γνωρίζεις μια γκόμενα αυτομάτως υπογράφεις συμβόλαιο κοινωνικοποίησης κάτι που είναι  εντελώς αντίθετο στις αξίες μου. Δηλαδή δεν έχω καμιά όρεξη να συναντήσω τους κάγκουρες φίλους της στην καφετέρια και να πετάξω στα σκουπίδια ένα δημιουργικότατο δίωρο ακούγοντας μαλακίες περί ρεάλ μαδρίτης  .Τρίτον : Τα μπουρδέλα για μένα δεν είναι μόνο σεξ. Είναι εξωσωματική εμπειρία , ένα φαντασμαγορικό σενάριο . ΑΥτή η επαφή κάθε φορά με καινούρια πουτάνα με εξιτάρει. Δεν ξέρω τι να περιμένω, η καθεμιά τους έχει ξεχωριστή ενέργεια ,το δέρμα τους,το βλέμμα τους.. με στέλνουν στο διάολο..Τέταρτον : Έχω γκόμενα ,ναι, η οποία κατανοεί απόλυτα την ανάγκη μου για μοναξιά. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις πέρα απ' το να βρισκόμαστε 2 φορές την εβδομάδα για σεξ άντε και καμιά ταινία. Οπότε που καταλήγω: Σεξ στα μπουρδέλα εφ'όρου ζωής χωρίς σταθερή συχνότητα με ελάχιστη όμως 1 φορά την εβδομάδα, διατήρηση εξωμπουρδελικών σχέσεων εντός των οποίων εξασφαλίζεται η αξιοπρέπειά μας και τέλος απόκρυψη για την μυστική μας περί αγοραίου έρωτα. Η σεξουαλική μας ζωή είναι προσωπική υπόθεση κι όχι αντικείμενο για κουβεντολόι στη Φαίη Σκορδά. Είμαστε οι αληθινοί σκοτεινοί τύποι της Αθήνας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
  Σιγά μην το πω στη γκόμενά μου ότι γαμάω σε μπουρδέλα, θα την εκμεταλλεύομαι πρώτα για όσο καιρό γουστάρω και μετά θα της δίνω πόδι, άλλωστε το αξίζουν..ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ WALKER: ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΈΛΑ ΟΣΟ ΣΥΧΝΆ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ  ΑΠΟΚΡΎΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΉ ΜΑΣ ΖΩΗ  ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΊΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΊΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΓΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.

Σωστός τύπε... επίσης κτυπάμε πούστηδες πικεριστές όπου τους πετυχαίνουμε!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τυπε θα το κανεις κινημα ή θα το αφησεις ετσι στη τυχη του;

Stories

Νέο!

Stories