Επισκέπτης
[size=90pt]Α[/size]
[size=90pt]ΔΕΡ[/size]
[size=90pt]Φ[/size]
[move][size=90pt]ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ[/size][/move]
θα την γιορτασεις την κωλαθρα σου φετος?
βαλε κ το δεντρο στον πατο σου κ αναψε κ τα λαμπακια να φωτιστεις.
προσεξες οτι φαινεται το μουνι αυτης με τη μαυρη φουστα; μετα φταιει ο βιαστης
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?
.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ
εκοβα και εγω βολτε χθες γιαννιτσων από 00.30 μεχρι 2.30 παραλληλα με μπουρδελοτσαρκα που εκανα.
η κατασαριδα με 2 βουλγαροτραβελα με το εξης παραδοξο οπτικο φαινομενο.
τα 2 τραβελια από μακρια φαινονταν κορμια ειδικα από πισω το ψηλο και μολις γυρναγαν η μουρη τους απαλευτη. από μακρια...
...από κοντα όταν σταματησα να ρωτησω το φαινομενο αντιστραφηκε, τα σωματα φανηκαν πιο χαλια μυωδη ανδρικα ειδικα τα λεπτα μπούτια και αντίθετα το προσωπο φανηκε πιο παλαιψιμο. τι ιλουζιον φαινομενο τουτο? να γινει επεισοδιο στα σεξ φαηλς. σκεφτηκα να κανω δοκιμη να φυγει το που-στρες της εβδομάδας αλλα τελικα συνεχισα στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι.
η φιονα είναι η τρανς που στέκεται ορθια ακουραστη με βυζαρες απέναντι από τα δικαστηρια στην αρχη της 26ης οκτωβριου, βρεξει χιονισει τουλάχιστον τα τελευταια 15 χρονια, αργα συνηθως μετα τις 1.00πμ. εγω την πετυχα 2003 εκει πρωτη φορα. κορυφαιο σκηνικο φαυγουμε μετα από ξενυχτι στον πλουταρχο, πρωτοχρονιά , με ΧΙΟΝΙΑ και αυτή ητανε εκει. αντεχει ψυχος και βροχη, κανει για τον πολεμο της πινδου. στο ts-dating.com μια φιονα εχει θεσσαλονικη αυτή. εχει και θυληκη φωνη η καυλιαρα και σπιτι νεα παραλια να σε παει να περασεις τελεια.
Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το μέγιστο πουστη τoυ site νικ1410περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size] της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες .
ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.
Τελικά τι γίνεται με αυτόν τον περιβόητο νόμο.. Διδάσκει τα μέλη του να στήνουν κώλο όπως ο μέντορας Π, να τον παζαρεύουν.. και να τρώνε δάχτυλα μέσα στα μπου.. ; :Sθα την γιορτασεις την κωλαθρα σου φετος?
βαλε κ το δεντρο στον πατο σου κ αναψε κ τα λαμπακια να φωτιστεις.
το τρολαρισμα σου δεν εχει επιτυχια, όταν μπαινουμε και βλέπουμε τι μαλακιες γραφεις ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕΝικ1410 και stekas72,εκτος μαχης,για να δω ποια αλλη κυρια θα μου κουνηθεί?
καντε ένα κομμα ολοι οι κωλογαμημενοι μιας και τα βρισκετεΟ νόμος του Picker
30 λεπτά ·
Τα χαιρετίσματά μου στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ markosp!! Φίλε συνέχισε να μοιράζεις ΠΟΝΟ σε πούστη nik1410 και ψεύτη stekas72!! Λαμόγια πονάτε ΠΟΛΥ!!
αν και δεν ειμαι πικεριστης,ευχαριστω και ανταποδιδω
ποιο διασυρμο ρε? μονοι σας τα λετε οι 5 πικεριστες του πλανητη και χαιρεστε με το τρολαρισμα αλλων 5 αρχιτρολ.
περιμενω εσυ που δεν εισαι πουστης να μας εξηγήσεις πλήρως την εμπειρια σου με την βικυ με τον δυνατο πουτσο χαχαχα
αυτό δεν σημαινει ότι είμαι πουστης αλλα εχω την νοημοσυνη να καταλαβω ότι όταν μιλαω με καποιον πεταει μπιχτες για εμενα.Βλέπεις οτι απαντάς στη προσφώνηση "τουωχοντρουβπουστη";;;;
αυτό δεν σημαινει ότι είμαι πουστης αλλα εχω την νοημοσυνη να καταλαβω ότι όταν μιλαω με καποιον πεταει μπιχτες για εμενα.
όταν λες εσυ ένα ολυμπιακο , γαυρο και απανταει, σημαινει ότι είναι ψαρι??????
τι λογικα αλματα επιχειρείς παλι??
γιατι κοντραροταν τοση ωρα με καποιον αλλον για να τον πει πουστη και να απαντησει?Τι σχέση έχει το γαύρος με το οτι ο άλλος σε λέει πούστη και εσύ του απαντάς ρε τύπε;