Σιχαμένα λαμόγια σας γλεντάμε κανονικά. Μια ζωή σκοτώνεστε για το μουνί ενώ εμείς το γαμάμε όποτε γουστάρουμε με 10 ευρώ και μετά πάμε για καφέ και μπάλα. Είστε μουνόδουλοι, είλωτες αλλά και ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΕΝΤΕΣ μη σας πετύχουμε στην πιάτσα. Το νου σας!
δεν κλανουμε μεντες, εχω περασει πολλες φορες από πιατσα με την γκομενα, ενώ με εχει παρει τηλεφωνο επισης γκομενα πολλες φορες την ωρα τσαρκας και μαντεψε ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
αλλα πρωτα την επιασα γκομενα να της το σφυριξω πολλες φορες όχι σαν εσενα τον μαλακα-πουστη που πας και της το λες από τη αρχη και υστερα δεν σου κάθονται μαλακα και πουστη. (το μαλακας παει στο ότι μαλακιζεσαι στο μπανιο και το πουστης στο ότι χωνεις και δακτυλακι στον κωλο σου-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
κατά τα αλλα αμα γουστάρεις να γαμας τις μισες φορες από ότι εγω αυτό απλα σε κανει λιγοτερο αντρα.
αλλα το ότι γουστάρεις ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.
καταλαβες πουστρακο??????
και εγω ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ.
όταν λες πουστη έναν κωλογαμημενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ