Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
GyftosKorinas liked this post.
Μην ξυνεις πληγες..!
GyftosKorinas liked this post.
Τυπε Στεκα πες μου σε παρακαλω οτι ΔΕΝ εισαι αυτος που ισχυριζεται ο Πικερ....
Να τα λες όλα Σάκη
1. Γαμάς 5 λεπτά και θες επαναφόρτηση 48 ώρες. Δηλαδή γαμάς για 17 ώρες τον χρόνο (209 Χ 5/60), ενώ ακόμα και κάποιος που γαμάει 2 ώρες την εβδομάδα κτυπάει ΑΝΕΤΑ τις 100 ώρες το έτος. Δηλαδή φτάνεις το 17% ενός μέσου γαμιά, δηλαδή είσαι ένας άχρηστος άνδρας.
2. Σε αυτά τα 5 λεπτά παίζει και κωλοδάκτυλο, κάτι που το παραδέχεσαι.
3. Μέχρι τα 28 δεν είχες γαμήσει γκόμενα.
4. Από τα 28 μέχρι τα 40, γάμησες 6 γκόμενες, δηλαδή 0,5 γκόμενες ανά έτος.
5. Πουλάς τον κώλο σου για 5.000 ευρώ.
6. Κοιμάσαι ακόμα στο παιδικό σου δωμάτιο.
Ετσι για να μάθουν όλοι ποιος είναι ο Σακης...
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 αριστερά βάθος: Μαρίνα
Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου... Το πόσο σε λατρεύω δεν θα το καταλάβεις ποτέ, όσες αγκαλιές κι αν σε πάρω, όσα φιλιά κι αν σου δώσω... Η αδυναμία που σου έχω δεν μπορεί με λόγια να περιγραφεί... Αχχχ!
ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ όταν κατεβαίνετε στην πιάτσα θα περπατάτε με σκυμμένο κεφάλι από ντροπή. ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ότι ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΗ που σας αφήνουμε να τριγυρνάτε εκεί. Όποτε γουστάρουμε ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΑ και σας γαμάμε τη μίζερη ζωούλα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Εγω περπαταω με το βλεμμα περα δοθε μπας και πετυχω καναν ελληνα εκει
Στα σιχαμένα λαμόγια κάνουμε πλάκα γιατί ξέρουμε πως τσιμπάνε. Τους ενοχλεί πάρα πολύ ότι εμείς με ελάχιστο κόστος και χωρίς καμία προσπάθεια μπορούμε και έχουμε μία πλήρη σεξουαλική ζωή. Αυτό που εκείνοι καταφέρνουν με άγχος, ψέμα και ιδρώτα, εμείς το έχουμε τελείως αβίαστα χωρίς να ρίχνουμε με παρακάλια και γλοιώδη ψέματα τον εγωισμό μας. Χαχαχα!
Το σεξ, φίλοι μου, είναι υπερτιμημένο. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Γι' αυτό και είναι γελοίοι όσοι προσπαθούν να μας πικάρουν λέγοντας ότι - και καλά - αυτοί γαμάνε περισσότερο από εμάς. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ πόσο γαμάτε. Εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην τελειώνουμε ποτέ χωρίς πρώτα να το έχουμε χώσει σε γυναικεία τρύπα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. Η συχνότητα που ο νόμος προτείνει είναι επομένως ενδεικτική. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Αυτό είναι για εμάς μαγκιά και ανδρισμός!