athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
αυτο θα εγραφα μαν τωρα...χωστε μια ψηφοφορια να μιλησει ο λαος του μπουΤυπε προτεινω μονιμη ασυλια στον Πικερ οτι και να γραφει....τοσο γελιο ειχα χρονια να ριξω!
αυτο θα εγραφα μαν τωρα...χωστε μια ψηφοφορια να μιλησει ο λαος του μπουΤυπε προτεινω μονιμη ασυλια στον Πικερ οτι και να γραφει....τοσο γελιο ειχα χρονια να ριξω!
στηριζωΤυπε προτεινω μονιμη ασυλια στον Πικερ οτι και να γραφει....τοσο γελιο ειχα χρονια να ριξω!
στηριζω
ειχα προτεινει απο το 2016 να γινει μοντερειτορ στο θρεντ του
ξερεις οπως ο τυπος που ειναι στις φωτος μονο (οπωςτονλοενε)
η ο gl παλιοτερα
Τυπε προτεινω μονιμη ασυλια στον Πικερ οτι και να γραφει....τοσο γελιο ειχα χρονια να ριξω!
τωρα που το λεςΟχι ρε μοντ...αμα ειναι μοντ θα μπαναρει οσους δεν γουσταρει απο το νημα.Το θεμα ειναι να ειναι απλα ελευθερος μονο στο νημα του να απανταει σε ολους αυτους οπως γουσταρει αυτος.
Στηριζω γκουρου πικερ. Δεν ειναι δυνατον να φιμωνεται για κανα 2 3 5 χιλιαδες ατυχες στιγμες και μαλιστα μετα απο προκλησεις και υβρεις. Εχει πολλα να δωσει.
Εχουν καταργηθει οι μονομαχιες με οπλα εδω και εναν αιωνα παντως.που πηγαν οι αντιμαχομενοι πικερ στεκας και κωλονικ1411
ταυτοχρονα και οι 3 ξελογκαραν
που πηγαν οι αντιμαχομενοι πικερ στεκας και κωλονικ1411
και το αγνο πατροπαραδοτο μπουκετιδι να επεφτε δεν μας χαλουσεΕχουν καταργηθει οι μονομαχιες με οπλα εδω και εναν αιωνα παντως.
ωωωωΣήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 αριστερά βάθος: Μαρίνα
Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου... Το πόσο σε λατρεύω δεν θα το καταλάβεις ποτέ, όσες αγκαλιές κι αν σε πάρω, όσα φιλιά κι αν σου δώσω... Η αδυναμία που σου έχω δεν μπορεί με λόγια να περιγραφεί... Αχχχ!
Οχι ρε μοντ...αμα ειναι μοντ θα μπαναρει οσους δεν γουσταρει απο το νημα.Το θεμα ειναι να ειναι απλα ελευθερος μονο στο νημα του να απανταει σε ολους αυτους οπως γουσταρει αυτος.
που πηγαν οι αντιμαχομενοι πικερ στεκας και κωλονικ1411
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 αριστερά βάθος: Μαρίνα
Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου... Το πόσο σε λατρεύω δεν θα το καταλάβεις ποτέ, όσες αγκαλιές κι αν σε πάρω, όσα φιλιά κι αν σου δώσω... Η αδυναμία που σου έχω δεν μπορεί με λόγια να περιγραφεί... Αχχχ!
εδω ειναιΟ σακης ξελογκαρε πιστευω για να μην τον μπαναρουν.
Γνωμη σου.
Δεσποτα ειστε προκλητικος
Πολυ φοβουμαι οτι θα στοχοποιησει και εσας
Ελπιζω να μην εχετε facebook
Εγω ας πουμε απεχω απο τετοια δικτυα του διαβολου