Όχι δηλαδή ότι έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία να ξεφύγει...
Η φωτογραφία φταίει...
πολλους χαιρετισμους απο ολους !
Όχι δηλαδή ότι έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία να ξεφύγει...
Η φωτογραφία φταίει...
πολλους χαιρετισμους απο ολους !
Ο Θεός μεθ΄ημών, ουδείς καθ ημών.Την ευλογία μου...
ειμαι (και) οπτικός τύποςΑνεστη ...!!! εχουν ανοιξει πολλα μπαρμπερικα .... δεν ειναι δικαιολογια αυτο ...
τι δουλεια εχει ενας αντρας να πηγαινει σε κομμωτρια ............;;;;;
βυζακια και κωλαρακια πιανεις με 10 ευρω στο μεταξι ... στο κομμωτηριο απλα βλεπεις .. ακυρο το επιχειρημα αυτο .... :-
τωρα Live απο θησειο ...
για καφεδακι με peter , δωρα και δασκαλο !!!
η δωρα μας ειπε πως μετα απο αυτη τη φωτο που ειδε σιχαινεται να παει με μποκολο ακομα και αν γινει πικεριστης ... :S
τωρα Live απο θησειο ...
η δωρα μας ειπε πως μετα απο αυτη τη φωτο που ειδε σιχαινεται να παει με μποκολο ακομα και αν γινει πικεριστης ... :S
Σήμερα θα κανονισθεί συνάντηση πικεριστών μετά την προσέλευση στις κάλπες;τωρα Live απο θησειο ...
δηλαδη οσοι ανδρες δεν τους αρεσουν οι πουτσοι ειναι φθονεροι ;;Πάντως μου δημιουργήθηκε μια τεράστια απορία. Γιατί μια γυναίκα βρίσκει αηδιαστικό το μουνί μιας άλλης γυναίκας; Συνήθως ομοφυλόφιλοι άντρες το βρίσκουν αηδιαστικό, όχι μόνο επειδή έλκονται από πούτσους, αλλά κι επειδή είναι κάτι που ο κώλος τους δεν μπορεί να ανταγωνιστεί, ο φθόνος είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Έχεις κάποια εξήγηση;
δηλαδη οσοι ανδρες δεν τους αρεσουν οι πουτσοι ειναι φθονεροι ;;
αρα θεωρεις το να βλεπει ενας ανδρας πουτσους και να του αρεσει το θεαμα ειναι φυσιολογικο ....Όσοι άντρες αηδιάζουν βλέποντας πούτσους, σημαίνει ότι δεν έχουν δει ποτέ τσόντα. Ναι, αν συμβαίνει αυτό έχουν κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα
αρα θεωρεις το να βλεπει ενας ανδρας πουτσους και να του αρεσει το θεαμα ειναι φυσιολογικο ....
χμμμ μαλιστα !
μιλαμε για φυσικο προσωπο και δη ενα σταφιδιασμενο κινεζικο μουνι ...Φυσικά κι είναι φυσιολογικό να βλέπω σε τσόντα πούτσες, μουνιά, βυζιά και κώλους. Και πάντα να βλέπω τους πούτσους να μπαίνουν μέσα τους. Εσύ δηλ. τι τσόντες βλέπεις; τι θέματα έχουν οι αγαπημένες σου τσόντες;
μιλαμε για φυσικο προσωπο και δη ενα σταφιδιασμενο κινεζικο μουνι ...
εσυ μιλας για τσοντες ...
αν θελει ας το μοστραρει ρε τυπε .Με λίγα λόγια η Δώρα αηδίασε επειδή στα μάτια της το μουνί της Κινέζας ήταν σταφιδιασμένο, να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα. Το μουνί της Δώρας είναι πιο όμορφο, λείο και απαλό; Ας το βάλει φωτογραφία να το δούμε, λοιπόν. Κι επειδή ΜΑΛΛΟΝ έχετε προβλήματα όρασης, ξανακοίτα το, ΙΣΩΣ τώρα δεις ότι δεν είναι σταφιδιασμένο. Ρίχνω την πρόκληση, την άλλη βδομάδα ας έχουμε σύγκριση
αν θελει ας το μοστραρει ρε τυπε .
εμενα μου αρκει που της το εχω γλειψει 2 φορες ... τωρα αν βαλει η δεν βαλει...κλαιν ... θα της πω να γραψει παντως ..Φυσικά, αν θέλει. Σύμφωνα με την πάγια αρχή της λογικής, όταν κάποιο άτομο ισχυριστεί οτιδήποτε, έχει και το βάρος της απόδειξης. Αφού η Δώρα αηδίασε βλέποντας το μουνί της Κινέζας, σε σημείο που δεν θα ήθελε να πάει ποτέ μαζί μου, συνάγεται ότι το δικό της είναι κλάσεις καλύτερο. Αν λοιπόν δεν θελήσει να προχωρήσει σε σύγκριση (με δεδομένο ότι έχει ήδη ποστέρει κώλο και βυζιά), τι θα δείχνει ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ της μη θέλησης για σύγκριση; Ξέρεις, εδώ και 2.500 χρόνια ένας τύπος που λεγόταν Αίσωπος, έγραψε μια Ιστορία για μια Αλεπού η οποία επειδή δεν μπορούσε να φτάσει τα σταφύλια που λιγουρευότανε, τα αποκάλεσε αγουρίδες. Ποια είναι η γνώμη σου λοιπόν, σε περίπτωση υπαναχώρησης;
εμενα μου αρκει που της το εχω γλειψει 2 φορες ... τωρα αν βαλει η δεν βαλει...κλαιν ... θα της πω να γραψει παντως ..
δεν την εχω φαει την κινεζα .. αλλα οπτικα η δωρα υπερεχει ...Εσένα μπορεί να σου αρκεί. Αφού της το έγλυψες, δηλώνεις ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από το αντίστοιχο της Κινέζας; Με βάση ποια στάνταρς; Μίλησέ μας γι αυτό
δεν την εχω φαει την κινεζα .. αλλα οπτικα η δωρα υπερεχει ...
ωραιο στητο βυζακι εχει .και μουνι κανονικο θα ελεγα..Στις φωτογραφίες είναι άβυζη, όπως και η κινέζα. Το μουνί της είναι στενό; ή έχει γίνει σαν το μπουρί της σόμπας; γιατί η κινέζα βάσει φυσικής κατασκευής είναι πιο στενά από πολλές γκόμενες που είχα