Όπως βλέπεις Ανέστη, κάποια δέχτηκε να φορτωθεί στο τροχόσπιτο του Μπόκολου
Ok. Αντιλαμβάνεσαι (φανταζομαι) το χιουμοριστικό της φωτο που ανέβασα. Προσωπικά, δεν έχω φωτογραφικά τεκμήρια και η αλήθεια είναι ότι το "άθλημα" το έχω κοψει πάνω απο χρόνο.
Περιμένω να πέσει τρελή γιούχα με αυτό που θα γραψω αλλά ούτως ή άλλως στο νήμα του πικερ είμαστε, οπότε...
Ποτέ δε κατάλαβα αυτό το πράγμα με το πρωκτικό σεξ.
Όχι μόνο δε με καυλώνει αλλά με ψιλοαηδιάζει κίολας -δεν κάνω κριτική σε κανεναν -ποιός είμαι εγώ να κρίνω τον οποιονδήποτε;- αλλά εντάξει.
Επίσης, πάλι χωρις να κρινω κανεναν- αυτό το πράγμα με τις καλντιριμιτζούδες του τριγώνου ή με τα άθλια δέλα του 10ρικου -ή ακόμα και του 20ρικου- πάλι δεν το καταλαβαίνω. Πάντα πρτιμούσα στούντιο με τις ανέσεις και την καθαριότητα που προσφέρουν αλλά και κοπέλες που δεν έκαναν ακραία πράγματα, επαγγελματίες δηλαδή που κρατάνε ένα επίπεδο υγιεινής και αυτοσεβασμού και ποτε δεν τις έβλεπα σαν ερωμένες. Τις έβλεπα σαν επαγγελματίες που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Δεν τις έβλεπα σαν κάτι κατώτερο -δε λέω ότι το βλέπουν άλλοι έτσι ΑΛΛΑ κάποιοι σίγουρα τις βλέπουν με απαξία.
Εγώ τις κοπέλες αυτές τις έβλεπα όπως βλέπω τη λογίστρια μου ή την κομμώτρια μου. Υπηρεσίες προσέφεραν, πάντα ήμουν ευγενικός, καθαρός και πάντα πριν ξεκινήσουμε ρωτούσα αν την ενοχλεί κάτι, αν πρέπει να προσέξω κάτι κτλ και ΠΑΝΤΑ αυτή η συμπεριφορά σεβασμού που τους έδειχνα είχε ανταπόκριση.
Άντε ρε Γιάννη, κατάφερες και εμένα να γράψω "σεντόνι" !
Καλημέρες, καλό ΣουΚου σε όλους.