Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
ιεροδουλη, γιατι πουτανα μπορει θεωρητικα να χαρακτηριστει καποια
αλλα με αλλη σημασια οχι με την κυριολεκτικη

Σε αυτό το σάιτ, όταν μιλάμε για πουτάνες μιλάμε για σεξεργάτριες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
γι αυτο η ντορα γραφει σ αυτο το νημα ομως και δεν εχει δικο της

Αν κατάλαβα καλά, επιβεβαιώνεις ότι δεν είναι σεξεργάτρια, ακόμα κι αν στην αρχή παρουσιάστηκε ως τέτοια;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αν κατάλαβα καλά, επιβεβαιώνεις ότι δεν είναι σεξεργάτρια, ακόμα κι αν στην αρχή παρουσιάστηκε ως τέτοια;

κοιταξε να δεις το τι κανει με τους θαυμαστες της δεν το ξερω, ξερω μονο για το τι εκανα εγω γι αυτο μπορω να μιλησω

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
δεν είναι κακό να είναι φίλη σας η Δώρα. Κακό είναι να την έχετε πηδήξει και να μην έχετε γράψει κάποια κριτική. Είναι κανονική γυναίκα, ή μεταλλαγμένη; Τι κάνει στο κρεββάτι; πόσα παίρνει; το δίνει τσάμπα; πόση ώρα κάθεται;  μπορεί να κάνει deeptroat χωρίς να πνιγεί; τα καταπίνει; ξέρει να χρησιμοποιεί τους σφιγκτήρες της; είναι ικανή στο cowgirl; χίλια πράγματα μπορούσατε να είχατε γράψει

κριτικη θα γραφαμε εαν μας ειχε  παρει χρηματα ...

ειναι  λιγο απρεπες να γραψουμε  κριτικη ετσι ...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω δειλα δειλα πικεριστης αλλα ακομα δεν το εχω αποφασισει

ειμαι παντα συμπαθων και φιλος ως προς τους πικεριστες και το αν θα γινω μελος θα εξαρτθει απο πολλα πραματα

παντως ειναι ωραιο το μικροβιο του πικερισμου

ακομα δεν ειμαι ομως το ξεκαθαριζω ισως γινω ισως και οχι ομως

να γινεις  φιλε ! την μυηση  θα την κανουμε στον "αμπακο"  του φιλου  Μιχαλη  στον πειραια ! :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
κριτικη θα γραφαμε εαν μας ειχε  παρει χρηματα ...
ειναι  λιγο απρεπες να γραψουμε  κριτικη ετσι ...

Δηλαδή δηλώνεις ότι την πήδηξες τσάμπα; ή κατάλαβα λάθος; 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
οταν κανεις σεξ με καποιον δεν υπαρχει απαραιτητα χρηματικη συναλλαγη ...
ερωτικη ναι ... :)

Ρε μην κάνεις χορογραφίες. Δηλώνεις ότι έκανες σεξ με τη Δώρα χωρίς να καταβάλλεις αντίτιμο, ναι ή όχι;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
μποκολε απαντησε μου κι εσυ ομως τωρα ...

εδωσες λεφτα για να γαμησεις αυτην ;;;;
index.php

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.189
Πόντοι
3.656
μποκολε απαντησε μου κι εσυ ομως τωρα ...
εδωσες λεφτα για να γαμησεις αυτην ;;;;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=12082.0;attach=737802;image[/img[/URL]]
[/quote]

Όχι, δεν την γνωρίζω. Τη Γιούκι έχω πάρει, μια εξαιρετική πιτσιρίκα στη Ζήνωνος, μια άλλη που αποδείχτηκε φόλα, μια άλλη που δεν θυμάμαι πια το όνομά της και αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Όπως βλέπεις Ανέστη, κάποια δέχτηκε να φορτωθεί στο τροχόσπιτο του Μπόκολου
Ok. Αντιλαμβάνεσαι (φανταζομαι) το χιουμοριστικό της φωτο που ανέβασα. Προσωπικά, δεν έχω φωτογραφικά τεκμήρια και η αλήθεια είναι ότι το "άθλημα" το έχω κοψει πάνω απο χρόνο.
Περιμένω να πέσει τρελή γιούχα με αυτό που θα γραψω αλλά ούτως ή άλλως στο νήμα του πικερ είμαστε, οπότε...
Ποτέ δε κατάλαβα αυτό το πράγμα με το πρωκτικό σεξ.
Όχι μόνο δε με καυλώνει αλλά με ψιλοαηδιάζει κίολας -δεν κάνω κριτική σε κανεναν -ποιός είμαι εγώ να κρίνω τον οποιονδήποτε;- αλλά εντάξει.
Επίσης, πάλι χωρις να κρινω κανεναν- αυτό το πράγμα με τις  καλντιριμιτζούδες του τριγώνου ή με τα άθλια δέλα του 10ρικου -ή ακόμα και του 20ρικου- πάλι δεν το καταλαβαίνω. Πάντα πρτιμούσα στούντιο με τις ανέσεις και την καθαριότητα που προσφέρουν αλλά και κοπέλες που δεν έκαναν ακραία πράγματα, επαγγελματίες δηλαδή που κρατάνε ένα επίπεδο υγιεινής και αυτοσεβασμού και ποτε δεν τις έβλεπα σαν ερωμένες. Τις έβλεπα σαν επαγγελματίες που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Δεν τις έβλεπα σαν κάτι κατώτερο -δε λέω ότι το βλέπουν άλλοι έτσι ΑΛΛΑ κάποιοι σίγουρα τις βλέπουν με απαξία.
Εγώ τις κοπέλες αυτές τις έβλεπα όπως βλέπω τη λογίστρια μου ή την κομμώτρια μου. Υπηρεσίες προσέφεραν, πάντα ήμουν ευγενικός, καθαρός και πάντα πριν ξεκινήσουμε ρωτούσα αν την ενοχλεί κάτι, αν πρέπει να προσέξω κάτι κτλ και ΠΑΝΤΑ αυτή η συμπεριφορά σεβασμού που τους έδειχνα είχε ανταπόκριση.
Άντε ρε Γιάννη, κατάφερες και εμένα να γράψω "σεντόνι" !
Καλημέρες, καλό ΣουΚου σε όλους.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ok. Αντιλαμβάνεσαι (φανταζομαι) το χιουμοριστικό της φωτο που ανέβασα. Προσωπικά, δεν έχω φωτογραφικά τεκμήρια και η αλήθεια είναι ότι το "άθλημα" το έχω κοψει πάνω απο χρόνο.
Περιμένω να πέσει τρελή γιούχα με αυτό που θα γραψω αλλά ούτως ή άλλως στο νήμα του πικερ είμαστε, οπότε...
Ποτέ δε κατάλαβα αυτό το πράγμα με το πρωκτικό σεξ.
Όχι μόνο δε με καυλώνει αλλά με ψιλοαηδιάζει κίολας -δεν κάνω κριτική σε κανεναν -ποιός είμαι εγώ να κρίνω τον οποιονδήποτε;- αλλά εντάξει.
Επίσης, πάλι χωρις να κρινω κανεναν- αυτό το πράγμα με τις  καλντιριμιτζούδες του τριγώνου ή με τα άθλια δέλα του 10ρικου -ή ακόμα και του 20ρικου- πάλι δεν το καταλαβαίνω. Πάντα πρτιμούσα στούντιο με τις ανέσεις και την καθαριότητα που προσφέρουν αλλά και κοπέλες που δεν έκαναν ακραία πράγματα, επαγγελματίες δηλαδή που κρατάνε ένα επίπεδο υγιεινής και αυτοσεβασμού και ποτε δεν τις έβλεπα σαν ερωμένες. Τις έβλεπα σαν επαγγελματίες που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Δεν τις έβλεπα σαν κάτι κατώτερο -δε λέω ότι το βλέπουν άλλοι έτσι ΑΛΛΑ κάποιοι σίγουρα τις βλέπουν με απαξία.
Εγώ τις κοπέλες αυτές τις έβλεπα όπως βλέπω τη λογίστρια μου ή την κομμώτρια μου. Υπηρεσίες προσέφεραν, πάντα ήμουν ευγενικός, καθαρός και πάντα πριν ξεκινήσουμε ρωτούσα αν την ενοχλεί κάτι, αν πρέπει να προσέξω κάτι κτλ και ΠΑΝΤΑ αυτή η συμπεριφορά σεβασμού που τους έδειχνα είχε ανταπόκριση.
Άντε ρε Γιάννη, κατάφερες και εμένα να γράψω "σεντόνι" !
Καλημέρες, καλό ΣουΚου σε όλους.
ανεστη πας σε ... κομμωτρια ; ; ; ;  :cheesy:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ανεστη πας σε ... κομμωτρια ; ; ; ;  :cheesy:
ήμουν βέβαιος...
Αλλά μια και το εφερε η κουβέντα είχα πάει παλιά σε έναν κλασσικό μπαρμπέρη απο τους τελευταιους του είδους, κούρεμα, ξούρα με το λεπίδι -ωραίος- αλλά μπροστά στα βυζάκια και τα κωλαράκια του μοντέρνου κομμωτηρίου (που όλοι παμε), οι μπαρμπέρηδες βγήκαν στη σύνταξη.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ήμουν βέβαιος...
Αλλά μια και το εφερε η κουβέντα είχα πάει παλιά σε έναν κλασσικό μπαρμπέρη απο τους τελευταιους του είδους, κούρεμα, ξούρα με το λεπίδι -ωραίος- αλλά μπροστά στα βυζάκια και τα κωλαράκια του μοντέρνου κομμωτηρίου (που όλοι παμε), οι μπαρμπέρηδες βγήκαν στη σύνταξη.

Ανεστη  ...!!!  εχουν ανοιξει πολλα  μπαρμπερικα .... δεν ειναι δικαιολογια αυτο ...
τι δουλεια εχει ενας αντρας να πηγαινει σε κομμωτρια ............;;;;;
βυζακια και κωλαρακια πιανεις με 10 ευρω στο μεταξι ... στο κομμωτηριο  απλα  βλεπεις .. ακυρο  το επιχειρημα αυτο .... :-

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τωρα Live απο  θησειο ...
για καφεδακι  με  peter , δωρα και δασκαλο !!!
η δωρα μας ειπε πως μετα απο αυτη τη  φωτο που ειδε σιχαινεται να παει με μποκολο ακομα και αν γινει πικεριστης ... :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.189
Πόντοι
25.467
τωρα Live απο  θησειο ...
για καφεδακι  με  peter , δωρα και δασκαλο !!!
η δωρα μας ειπε πως μετα απο αυτη τη  φωτο που ειδε σιχαινεται να παει με μποκολο ακομα και αν γινει πικεριστης ... :S

Όχι δηλαδή ότι έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία να ξεφύγει...

Η φωτογραφία φταίει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom