Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε μποκολε αγορι μου τελικα επεσες στην παγιδα μου και ποσταρεις φωτογραφιες
αυτο βεβαια δειχνει αδυνατο χαρακτηρα που παρασυρετε ευκολα ειδικα μαλιστα οταν μιλαει με καποιον πισω απο ενα προφιλ στο νετ

τωρα ομως θα σου αποδειξω τα λαθη σου

εγω μιλησα για τα ειδη βιζιτας που υπαρχουν και ειπα πως εσυ αν γαμας και δεν εχεις φωτο απο φιλους σου ( υποθεση εργασιας) ανηκεις στην τελευταια κατηγορια

εσυ τι εκανες?? εβαλες φωτογραφιες αμφιβολου αισθητικης για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα μου οτι δηλαδη γαμας στην τελευταια κατηγορια

μα εγω ειπα οτι γαμας στην τελευταια κατηγορια και εσυ το δεχτηκες

τωρα λοιπον τι αλλο θελεις να με προκαλεσεις γιατι?? πειδη παραδεχτηκες αυτα που γραφω??

λοιπον εχω αρκετες φωτο αλλα δεν θα εβαζα καμια εδω δημοσια οχι επειδη φοβαμαι κατι απλα δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο....αν πιναμε εναν καφε μαζι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να στις εδειχνα οπως και βιντεο αλλα ποιος ο λογος??

εγω ειπα γαμας στην τελευταια κατηγορια εσυ συμφωνησες με αυτο και μου εβαλες και φωτο

μαλιστα επειδη δεν ησουνα σιγουρος οτι οι φωτο που θα βαλεις θα γινουν πιστευτες εγραψες και το νικ σου στην παλαμη σου

εγω λοιπον εχοντας καλη θεληση θα δεχτω οτι στις φωτο εισαι εσυ αλλα αυτο σημαινει οτι εσυ δεχεσαι οτι γαμας στην τελευταια κατηγορια της πορνειας η αλλιως της βιζιτας

αφου συμφωνουμε λοιπον δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
σιγα  μην ειναι  κινεζα ... καζακστανη μπορει ...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ασε που ειναι πολυ ανοιχτο μουνι για να ειναι  κινεζικο ...
ξερω απο κινεζικα μουνακια γαμαω μια τωρα απο  το okcupid ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
ρε μποκολε αγορι μου τελικα επεσες στην παγιδα μου και ποσταρεις φωτογραφιες
αυτο βεβαια δειχνει αδυνατο χαρακτηρα που παρασυρετε ευκολα ειδικα μαλιστα οταν μιλαει με καποιον πισω απο ενα προφιλ στο νετ
τωρα ομως θα σου αποδειξω τα λαθη σου
εγω μιλησα για τα ειδη βιζιτας που υπαρχουν και ειπα πως εσυ αν γαμας και δεν εχεις φωτο απο φιλους σου ( υποθεση εργασιας) ανηκεις στην τελευταια κατηγορια
εσυ τι εκανες?? εβαλες φωτογραφιες αμφιβολου αισθητικης για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα μου οτι δηλαδη γαμας στην τελευταια κατηγορια
μα εγω ειπα οτι γαμας στην τελευταια κατηγορια και εσυ το δεχτηκες
τωρα λοιπον τι αλλο θελεις να με προκαλεσεις γιατι?? πειδη παραδεχτηκες αυτα που γραφω??
λοιπον εχω αρκετες φωτο αλλα δεν θα εβαζα καμια εδω δημοσια οχι επειδη φοβαμαι κατι απλα δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο....αν πιναμε εναν καφε μαζι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να στις εδειχνα οπως και βιντεο αλλα ποιος ο λογος??
εγω ειπα γαμας στην τελευταια κατηγορια εσυ συμφωνησες με αυτο και μου εβαλες και φωτο
μαλιστα επειδη δεν ησουνα σιγουρος οτι οι φωτο που θα βαλεις θα γινουν πιστευτες εγραψες και το νικ σου στην παλαμη σου
εγω λοιπον εχοντας καλη θεληση θα δεχτω οτι στις φωτο εισαι εσυ αλλα αυτο σημαινει οτι εσυ δεχεσαι οτι γαμας στην τελευταια κατηγορια της πορνειας η αλλιως της βιζιτας
αφου συμφωνουμε λοιπον δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο

Επειδή, ακόμα κι αν παράθεσα το κείμενό σου, προσποιείσαι αμνησία, το επαναφέρω
.........λοιπον εσυ ψωνιζεις απο το 6 και μαλιστα οχι απο τη καλη πιατσα που και αυτη σαπια ειναι στην ποσειδωνος αλλα στην ακομα πιο σαπια στο τριγωνο με το 80% να ειναι κρος τραβελια τοξικοεξαρτημενες και μαυρουλες που φοβουνται οτι  θα κανουν βουντου στις οικογενειες τους αν δεν δουλεψουν.....
που είδες την κρος, τραβέλι, τοξικοεξαρτημένη, ή μαυρούλα που φοβάται ότι θα κάνουν Βουντού στην οικογένειά της; Αυτή είναι η κατηγορία στην οποία με τοποθέτησες. Φυσικά κι έχω πηδήξει και μαύρες, και κινέζες, και αλβανίδες, και ρωσίδες και ρουμάνες και πολωνές. Κάποιες σίγουρα κάτι παίρνουν, όπως οι περισσότερες πόρνες για να αντέξουν τη δουλειά τους. Η διαφορά αυτών με τις έσκορτ των 120 - 200€ είναι ότι οι πολυτελείας μπορούν και αγοράζουν καλή ποιότητα κόκας, τίποτα περισσότερο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
ασε που ειναι πολυ ανοιχτο μουνι για να ειναι  κινεζικο ...
ξερω απο κινεζικα μουνακια γαμαω μια τωρα απο  το okcupid ...

Ξαναλέω. Απέτυχες στην οπτική αξιολόγηση. Δοκίμασε άλλο πεδίο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επειδή, ακόμα κι αν παράθεσα το κείμενό σου, προσποιείσαι αμνησία, το επαναφέρω
.........λοιπον εσυ ψωνιζεις απο το 6 και μαλιστα οχι απο τη καλη πιατσα που και αυτη σαπια ειναι στην ποσειδωνος αλλα στην ακομα πιο σαπια στο τριγωνο με το 80% να ειναι κρος τραβελια τοξικοεξαρτημενες και μαυρουλες που φοβουνται οτι  θα κανουν βουντου στις οικογενειες τους αν δεν δουλεψουν.....
που είδες την κρος, τραβέλι, τοξικοεξαρτημένη, ή μαυρούλα που φοβάται ότι θα κάνουν Βουντού στην οικογένειά της; Αυτή είναι η κατηγορία στην οποία με τοποθέτησες. Φυσικά κι έχω πηδήξει και μαύρες, και κινέζες, και αλβανίδες, και ρωσίδες και ρουμάνες και πολωνές. Κάποιες σίγουρα κάτι παίρνουν, όπως οι περισσότερες πόρνες για να αντέξουν τη δουλειά τους. Η διαφορά αυτών με τις έσκορτ των 120 - 200€ είναι ότι οι πολυτελείας μπορούν και αγοράζουν καλή ποιότητα κόκας, τίποτα περισσότερο

αφου λοιπον παραθεσεις το κειμενο μου παμε αλλη μια να δουμε αν με διαβαζεις σωστα

τα υπολοιπα μπορω να τα απαντησω λεπτομερως αλλα βαριεμαι πραγματικα τωρα εχω σοβαρη κουβεντα στο φβ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μια χαρα πετυχα !

παραδεξου επιτελους πως  η  δωρα μας  γαμιεται μονο με  πικεριστες !

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω δειλα δειλα πικεριστης αλλα ακομα δεν το εχω αποφασισει

ειμαι παντα συμπαθων και φιλος ως προς τους πικεριστες και το αν θα γινω μελος θα εξαρτθει απο πολλα πραματα

παντως ειναι ωραιο το μικροβιο του πικερισμου

ακομα δεν ειμαι ομως το ξεκαθαριζω ισως γινω ισως και οχι ομως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
μια χαρα πετυχα !
παραδεξου επιτελους πως  η  δωρα μας  γαμιεται μονο με  πικεριστες !

Αναγκαίες συνθήκες.
1. Να είναι πραγματικά δικές της οι φωτογραφίες που ποστάρει
2. Να την έχει γαμίσει κάποιος πικεριστής, και να το κρατάει κρυφό καμάρι, αφού δεν το έχει γράψει πουθενά
3. Γιατί είναι σας; γιατί το κτητικό επίθετο;
4. Να γαμιέται και να μην έχει αραχνιάσει το όργανό της

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αναγκαίες συνθήκες.
1. Να είναι πραγματικά δικές της οι φωτογραφίες που ποστάρει
2. Να την έχει γαμίσει κάποιος πικεριστής, και να το κρατάει κρυφό καμάρι, αφού δεν το έχει γράψει πουθενά
3. Γιατί είναι σας; γιατί το κτητικό επίθετο;
4. Να γαμιέται και να μην έχει αραχνιάσει το όργανό της
ειναι  φιλη μας ρε  μποκολε  η  δωρα τοσο κακο ειναι ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
ειναι  φιλη μας ρε  μποκολε  η  δωρα τοσο κακο ειναι ;

δεν είναι κακό να είναι φίλη σας η Δώρα. Κακό είναι να την έχετε πηδήξει και να μην έχετε γράψει κάποια κριτική. Είναι κανονική γυναίκα, ή μεταλλαγμένη; Τι κάνει στο κρεββάτι; πόσα παίρνει; το δίνει τσάμπα; πόση ώρα κάθεται;  μπορεί να κάνει deeptroat χωρίς να πνιγεί; τα καταπίνει; ξέρει να χρησιμοποιεί τους σφιγκτήρες της; είναι ικανή στο cowgirl; χίλια πράγματα μπορούσατε να είχατε γράψει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν είναι κακό να είναι φίλη σας η Δώρα. Κακό είναι να την έχετε πηδήξει και να μην έχετε γράψει κάποια κριτική. Είναι κανονική γυναίκα, ή μεταλλαγμένη; Τι κάνει στο κρεββάτι; πόσα παίρνει; το δίνει τσάμπα; πόση ώρα κάθεται;  μπορεί να κάνει deeptroat χωρίς να πνιγεί; τα καταπίνει; ξέρει να χρησιμοποιεί τους σφιγκτήρες της; είναι ικανή στο cowgirl; χίλια πράγματα μπορούσατε να είχατε γράψει

εγω οταν θελησα να μαθω φροντισα να μαθω δεν ρωτησα αλλους

εσυ οταν θες μια γκομενα ρωτας αλλους ???

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
εγω οταν θελησα να μαθω φροντισα να μαθω δεν ρωτησα αλλους
εσυ οταν θες μια γκομενα ρωτας αλλους ???

Εγώ όταν θέλω μια γκόμενα την ψάχνω μόνος μου. Το άτομο που υποτίθεται ότι δείχνουν οι φωτογραφίες σαν Δώρα δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο, ώστε να το ψάξω. Απεναντίας, θεωρώ ΗΛΙΘΙΟ τον άνθρωπο που θα καταβάλλει 70€, όπως υποτίθεται ότι ήταν το τιμολόγιό της. Την κοστολογώ μέχρι 20€, κι αυτό ΑΝ ξέρει να γαμιέται από τον κώλο και μπορεί να κάνει deepthroat. Ρωτάω άλλους γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι νικ φτιαγμένο με κοπτοραπτική από 2 - 3 άτομα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγώ όταν θέλω μια γκόμενα την ψάχνω μόνος μου. Το άτομο που υποτίθεται ότι δείχνουν οι φωτογραφίες σαν Δώρα δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο, ώστε να το ψάξω. Απεναντίας, θεωρώ ΗΛΙΘΙΟ τον άνθρωπο που θα καταβάλλει 70€, όπως υποτίθεται ότι ήταν το τιμολόγιό της. Την κοστολογώ μέχρι 20€, κι αυτό ΑΝ ξέρει να γαμιέται από τον κώλο και μπορεί να κάνει deepthroat. Ρωτάω άλλους γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι νικ φτιαγμένο με κοπτοραπτική από 2 - 3 άτομα

κοιτα η πιο απλη λυση ειναι και η σωστη

η δωρα παρουσιαστηκε με ενα προφιλ και δικες της φωτο

προφανως και ειναι αυτη τοσο απλα

την εχω συναντησει εχει γραψει μηνυματα μπροστα μου προς εσας και εχει ποσταρει φωτο μαζι μου

απλα τα πραματα

τωρα για υπηρεσιες κλπ ειμαι τζεντλεμαν και δεν λεω δημοσια αλλα δεν εχω δωσει λεφτα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
κοιτα η πιο απλη λυση ειναι και η σωστη
η δωρα παρουσιαστηκε με ενα προφιλ και δικες της φωτο
προφανως και ειναι αυτη τοσο απλα
την εχω συναντησει εχει γραψει μηνυματα μπροστα μου προς εσας και εχει ποσταρει φωτο μαζι μου
απλα τα πραματα
τωρα για υπηρεσιες κλπ ειμαι τζεντλεμαν και δεν λεω δημοσια αλλα δεν εχω δωσει λεφτα

Καινούργιο ανέκδοτο. Συμπεριφορά Τζέντλεμαν προς σεξεργάτρια, να μην πει τι ακριβώς προσφέρει και σε τι τιμή. Να είσαι καλά, ακόμα γελάω. Δεν θυμάμαι τη φωτογραφία που ποστάρατε μαζί, είναι και το αλτσχάιμερ στη μέση. Ξαναποστάρησέ την να σας θαυμάσουμε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καινούργιο ανέκδοτο. Συμπεριφορά Τζέντλεμαν προς σεξεργάτρια, να μην πει τι ακριβώς προσφέρει και σε τι τιμή. Να είσαι καλά, ακόμα γελάω. Δεν θυμάμαι τη φωτογραφία που ποστάρατε μαζί, είναι και το αλτσχάιμερ στη μέση. Ξαναποστάρησέ την να σας θαυμάσουμε

σεξεργατρια?? καλα μην πιστευεις οτι διαβαζεις

οσο για τη φωτο σχολιαζατε τη καλτσα μου αποκλειεεται να μην την ειδες καποιες σελιδες πισω ειναι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
σεξεργατρια?? καλα μην πιστευεις οτι διαβαζεις
οσο για τη φωτο σχολιαζατε τη καλτσα μου αποκλειεεται να μην την ειδες καποιες σελιδες πισω ειναι

Σαν σεξεργάτρια παρουσιάστηκε, αυτή την ιδιότητα αμφισβήτησα εγώ και άλλοι. Ναι, έχεις δίκιο για τη φωτογραφία, τώρα θυμήθηκα, οκ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σαν σεξεργάτρια παρουσιάστηκε, αυτή την ιδιότητα αμφισβήτησα εγώ και άλλοι. Ναι, έχεις δίκιο για τη φωτογραφία, τώρα θυμήθηκα, οκ

το θεμα ειναι αλλο αν καποιος που παρουσιαζεται ως κατι το κανει σαν φαντασιωση που εχει η σαν πραγματικοτητα ??

αν καποιος ηθελε να μαθει το καταφερνε πιστευω το αν δεν εγραψε καποιος παντως δειχνει κατι αλλο

τους μοναχοφαηδες :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.188
Πόντοι
3.656
το θεμα ειναι αλλο αν καποιος που παρουσιαζεται ως κατι το κανει σαν φαντασιωση που εχει η σαν πραγματικοτητα ??
αν καποιος ηθελε να μαθει το καταφερνε πιστευω το αν δεν εγραψε καποιος παντως δειχνει κατι αλλο
τους μοναχοφαηδες :grin:

Μα ακριβώς για το λόγο αυτό χαρακτηρίστηκε ως κατά φαντασία πουτάνα. Επειδή οι ισχυρισμοί της δεν στηρίχτηκαν από κάποιο στοιχείο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μα ακριβώς για το λόγο αυτό χαρακτηρίστηκε ως κατά φαντασία πουτάνα. Επειδή οι ισχυρισμοί της δεν στηρίχτηκαν από κάποιο στοιχείο

ιεροδουλη, γιατι πουτανα μπορει θεωρητικα να χαρακτηριστει καποια
αλλα με αλλη σημασια οχι με την κυριολεκτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom