barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.943
- Πόντοι
- 5.506
Μια που ανοίχτηκε κλωνοκουβέντα πριν, ο τραμουντάνας τι απέγινε;
Ρε παιδια γιατι δε μπαινει ο Σταμ;
Παλια δουλευε Ιασωνος 19 μια ωραια ρουμανα, Σιμονα νομιζω τη λεγανε.
Ο Σταμ πηγαινε και τις εγλυφε τα ποδια. Με το αλλο μου νικ τον ειχα πεισει οτι πηγαινα και εχυνα στις πατουσες της.
ο,τι να ναιΑναμενόμενο το ότι ήσουν πελάτης της Σιμόνας, που φόραγε γόβα νο 46.
ρε κακομοιρη ντελιβερα, ο souker βγαζει σε 4 μερες οσα βγαζεις εσυ σε ενα μηνα .. μαζι με τα tips ....Εκλαψα κωλοδακτυλιασμενε κλωνε οταν το "καθομαι και τον παιζω 18 ωρες στο ιντερνετ και με ταιζει η μαμα μου" το εκανες "εργαζομαι 18 ωρες μπροστα απο υπολογιστη".....
ο,τι να ναι
ρε κακομοιρη ντελιβερα, ο souker βγαζει σε 4 μερες οσα βγαζεις εσυ σε ενα μηνα .. μαζι με τα tips ....
φτωχομπινε nolifer ριαλιτζι ...
ο,τι να ναιΞεκουβάλα λέμε... Κάηκες πλέον...
Ποιος είναι ο σταμ ,ποια η σιμονα ,πεχτηκαν τέτοια σκηνικά με ανωμαλίες? Γουστάρω,άσε τα Νικ και τους χρήστες του παρελθόντος και κοίτα τι θα κάνουμε με την νέα αποχήΡε παιδια γιατι δε μπαινει ο Σταμ;
Παλια δουλευε Ιασωνος 19 μια ωραια ρουμανα, Σιμονα νομιζω τη λεγανε.
Ο Σταμ πηγαινε και τις εγλυφε τα ποδια. Με το αλλο μου νικ τον ειχα πεισει οτι πηγαινα και εχυνα στις πατουσες της.
ο λαος να λαβει πρωτοβουλιες, να εξοστρακισει τους μπολντυδεςΠοιος είναι ο σταμ ,ποια η σιμονα ,πεχτηκαν τέτοια σκηνικά με ανωμαλίες? Γουστάρω,άσε τα Νικ και τους χρήστες του παρελθόντος και κοίτα τι θα κάνουμε με την νέα αποχή
ο,τι να ναι
Μια που ανοίχτηκε κλωνοκουβέντα πριν, ο τραμουντάνας τι απέγινε;
Ειμαι ο Μεγαλος Παλιος.Έχεις παρέλθει.
μεγάλη Παρασκευή- δεύτερα του Πάσχα,ένα τετραήμερο καλά είναιο λαος να λαβει πρωτοβουλιες, να εξοστρακισει τους μπολντυδες
μια χαρα λειπουν και σε αδεια ολοιμεγάλη Παρασκευή- δεύτερα του Πάσχα,ένα τετραήμερο καλά είναι
Τι υπονοεις??Να του μεταφέρετε τους χαιρετισμούς μου όταν τον εντοπίσετε . Εξαιρετικός κύριος ,θα χαρώ πολύ να τον ξαναδώ
Εχει γουστο ρε απιθανε να παιζει επενδυσεις FOREX με τη συνταξη κανενος συγγενη τουρε κακομοιρη ντελιβερα, ο souker βγαζει σε 4 μερες οσα βγαζεις εσυ σε ενα μηνα .. μαζι με τα tips ....
δε μπορω να πω, παντως ειναι απαραιτητο να μενει ονλαιν ολη μεραΕχει γουστο ρε απιθανε να παιζει επενδυσεις FOREX με τη συνταξη κανενος συγγενη του
ρε κακομοιρη ντελιβερα, ο souker βγαζει σε 4 μερες οσα βγαζεις εσυ σε ενα μηνα .. μαζι με τα tips ....