acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Σκάσε σάπια.
αν ισχυουν αυτα που λεει ο souker σαπιο ειναι το κωλαντερο σου
σαπιοκωλακιας :S
Σκάσε σάπια.
αν ισχυουν αυτα που λεει ο souker σαπιο ειναι το κωλαντερο σου
4 ατομα τον εχουν δει απο εδω μεσα να τραβιεται στα σινεμα ...αν ισχυουν αυτα που λεει ο souker σαπιο ειναι το κωλαντερο σου
4 ατομα τον εχουν δει απο εδω μεσα να τραβιεται στα σινεμα ...
κατα τα αλλα μας πουλαει ηθικη .... ποιος ;;;; ο τρυπιος νεοδημοκρατης !
οποιος σε κραζει δεν τον κανει απαραιτητα πικεριστη ..Έτσι μπράβο, επιτέλους παραδέχεσαι τη συμμετοχή σου στη μεγάλη παρέα των ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ.
Ακόμα να απαντήσεις από χθες μωρή τρύπια.
διαταγες αλλου θα δινεις οχι σε εμενα .
τρυπιε χαζοδεξιε .
φερε και την εισπραξη πικερογαμημενε τρυπιε δεξιε.Εντάξει, σάλτα και γαμήσου ΤΡΥΠΙΑ.
αφου πρεσβευεις τους τρυπιους οπισθογεμεις πουστοπικιδες δεν σε παιρνει να μιλας για τρυιπους και πουστιδες.φερε και την εισπραξη πικερογαμημενε τρυπιε δεξιε.
φερε και την εισπραξη πικερογαμημενε τρυπιε δεξιε.
αφου πρεσβευεις τους τρυπιους οπισθογεμεις πουστοπικιδες δεν σε παιρνει να μιλας για τρυιπους και πουστιδες.
ακολουθα τον παραδειγμα του αρχηγου σου και γαμα τον κωλο σου αβερτα
οχιτραβελοανοιγμενε που εισαι ;;; η φιονα τι κανει ; ; ; ;
εγλειψες καμια τραβελοψωλη τελευταια ;
οχι
εγω δεν ειμαι πουστης σαν εσας
να λες αληθεια για αυτο που κανει ο πικερ στον κωλο του
και να μην τρολαρεις με ψεματα για τους αλλους που δεν τους ξες.
πουστρακο
καθολου, εσυ τι ερωτα εχεις σε αυτον τον πουστη που δειχνει τον κωλο του και τον γαμαει και δεν παραδεχεσαι οτι γαμιεται απο τον κωλο οπως ο ιδιος ομολογησε???τραβελιαρη κατσιβελε ...κρυφο νεοδημοκρατη ..
ποσο ερωτευμενος εισαι με τον δασκαλο ;;;
καθολου, εσυ τι ερωτα εχεις σε αυτον τον πουστη που δειχνει τον κωλο του και τον γαμαει και δεν παραδεχεσαι οτι γαμιεται απο τον κωλο οπως ο ιδιος ομολογησε???
εγω δεν βαζω λαδι.μαθητης τουπικερισμου ειμαι βρε τραβελοκιναιδε !!!
ο δασκαλος γαμαει μερα παρα μερα ρε χλεμπονιαρη!
εσυ γιατι βαζεις λαδια σε αρχαια μνημεια ;;; δεν σεβεσαι ουτε τους θεους μας ρε ξεφτιλα ;
βαλε λαδι κι ελα βραδυ εαν σου βασταει ...εγω δεν βαζω λαδι.
εγω γαμαω καθε μερα.
ο πικερ που γαμαει μερα παρα μερα ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗ..
αντι να λες μαλακιες για να τρολαρεις για τους αλλους,
πες τι ειναι ο πικερ που γαμαει τον κωλο του μια και εδω ειναι το θεμα του και τον ξερεις.