anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Καλή θητεία και καλός πολίτης, Γίαννη μου.Είμαι στρατευμένος Άθεος. Δεν μπορεί να αναστηθεί άτομο το οποίο δεν υπήρξε ποτέ
Καλή θητεία και καλός πολίτης, Γίαννη μου.Είμαι στρατευμένος Άθεος. Δεν μπορεί να αναστηθεί άτομο το οποίο δεν υπήρξε ποτέ
Αμαν! Αυτό είναι δύσκολο....
Θα μας πεις το πρώτο γράμμα;
Λούνα Παρκ;
Μη μας πεις το τέλος, θέλουμε να το διαβάσουμε και εμείς.διαβαζω για το αυγο και την κοτα
το αυγο..Μη μας πεις το τέλος, θέλουμε να το διαβάσουμε και εμείς.
διαβαζω για το αυγο και την κοτα
2+1... όχι.Η καλύτερη ομελέτα είναι 3 αυγά και ένα ασπράδι; Ή 2 αυγά και 2 ασπράδια.
ολα μαζι τα χτυπαω...κροκους ασπραδια δεν βγαζω τιποταΗ καλύτερη ομελέτα είναι 3 αυγά και ένα ασπράδι; Ή 2 αυγά και 2 ασπράδια.
Έλα βρε κουκλα μου να κοιμηθούμε, σε έπιασαν τα υπαρξιακά σου βραδυάτικα, αργάμησι πήγε , έχω δουλειά άυριοΝα ζει κανείς ή να μη ζει;
Να ζει κανείς ή να μη ζει;
αλλοι ξοδευουν τα νιατα τους στα θρανια για να γινουν χασοδικες και αλλοι ακολουθουν το δρομο του Πικερ για αφθνονο ελευθερο χρονο. Για λεπτομερειες μελετατε τα γραπτου Αυτου.Συγνωμη ρε τύπε εχω μια απορια.
Πότε δουλευετε?
Ολη μερα καθε μερα σε πλατειες και καφενεια εισαστε και τον παιζετε ομαδικως.
Πως γινεται να κοπροσκυλιαζετε ολη μερα?
αλλοι ξοδευουν τα νιατα τους στα θρανια για να γινουν χασοδικες και αλλοι ακολουθουν το δρομο του Πικερ για αφθονα [size=30pt]κωλοδαχτυλα[/size] . Για λεπτομερειες μελετατε τα γραπτου Αυτου.
Για να "απεργεις", σημαινει οτι εχεις αφεντικο.Την πρωτομαγιά απεργουμε οι εκδιδόμενες;
Ποιος σου ειπε αυτη τη μαλακια για να σε πεισει να του κατσεις?Όταν σας σηκώνεται αλλά δε ολοκληρώνεται η σεξουαλική επαφή , πονάτε όντως , ή το λέτε για να σας λυπηθούμε και να σας κάτσουμε;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εξηγήσουμε γιατί ο νυχτερινός ουρανός δεν είναι πολύ λαμπρός, αλλά η εξήγηση στο σημερινό πλαίσιο του Big Bang είναι η πιο πειστική.Αφού το σύμπαν είναι άπειρο και συνεπώς έχει άπειρους ήλιους, γιατί η νύχτα είναι σκοτεινή;