Εγω θυμαμαι πολυ καλα πού στελνω και τι.
Εστειλα λεει εγω μηνυμα σε εναν Mishima να πω οτι εσυ εισαι ο Λακης.
Ρε το εχετε χαμενο τελειως, κατι σας ριχνουν εκει στον καφε
ενταξει ενταξει .... ασχολησου τωρα με την πικεριστρια μας. ..
Εγω θυμαμαι πολυ καλα πού στελνω και τι.
Εστειλα λεει εγω μηνυμα σε εναν Mishima να πω οτι εσυ εισαι ο Λακης.
Ρε το εχετε χαμενο τελειως, κατι σας ριχνουν εκει στον καφε
Κοιματαιενταξει ενταξει .... ασχολησου τωρα με την πικεριστρια μας. ..
τωρα Live απο θησειο !
picker , peter van norden κι εγω καφεδακι και κουβεντα για τον νομο !
ο δασκαλος μας κατσαδιασε λιγο γιατι καμακωσαμε κατι αμερικανες μιλφ ...
βρε δεν μας χεζεις λεω εγω ;;; αν δε θυμασαι εσυ που στελνεις πμ τοτε μην μου ζαλιζεις ταρχιδια .
Οχι δεν το θυμαμαι γιατι ποτέ δεν εγινε αυτο.
Σιγα μην μπορεις εσυ να συγκριθεις με τον Λακη ωστε να σας μπερδεψω κιολας
Βγάλε το πμ του Αλεξ στη φόρα βρε καραγκιοζάκο επαγγελματία ΨΕΥΤΗ.
ξαναδιαβασε ρε γερογαμημενε των τσοντοσινεμα τι εγραψα ..
αστο ..
δεντοχεις .... θυμασαι που μου εστελνες πμ και με ρωταγες εαν ειμαι ο λακης ;
Έλα μωρή νερόκοτα, βγάλε τα πμ στη φόρα.
πως θα το βγαλει ρε αφου ο μισιμα ειναι banned?Έλα μωρή νερόκοτα, βγάλε τα πμ στη φόρα.
αστο ..
δεντοχεις .... θυμασαι που[size=30pt] μου[/size] εστελνες πμ και [size=30pt]με[/size] ρωταγες εαν [size=30pt]ειμαι[/size] ο λακης ;
πως θα το βγαλει ρε αφου ο μισιμα ειναι banned?
Ρε σουκερίτσα, είσαι ΗΛΙΘΙΑ ή τυφλή;
Να σε βοηθησω λιγακι ο κωλοδακτυλιασμενος κλωνος ισχυριζεται οτι ειχε ανταλλαξει pm με τον Αλεξ με εναν απο τους προηγουμενους λογαριασμους που του ειχαν κοκκινησει τον Μισουμα Πισωγλεντουνα κατι τετοιο...
Ο Αλεξ λεει οτι δεν εχει στειλει οτιδηποτε και ο αλλος ισχυριζεται οτι δεν μπορει να δειξει τα pm γιατι ο λογαριασμος του ειναι αποκλεισμενος...
Οπως και να εχει στα αρχιδια μας και εμας Κωστης Παλαμας...
εσυ χρησιμοποιουσες κλωνους για να σχολιαζεις τα γαμησια που ετρωγες στα σινεμα ..Άρα η σουκερίτσα είναι κλωνάρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτής της μισουμα πισωγλεντούνα; Αυτό ομολογώ οτι δεν το ήξερα γιατί είναι πασίγνωστο άλλωστε οτι σε αυτό το σαη δεν υπάρχουν κλώνοι. Και κάθεται η ηλίθια και κατηγορεί τους άλλους για κλωναριάσματα. Πόσο ηλίθια πικερίστρια.
Να σε βοηθησω λιγακι ο κωλοδακτυλιασμενος κλωνος ισχυριζεται οτι ειχε ανταλλαξει pm με τον Αλεξ με εναν απο τους προηγουμενους λογαριασμους που του ειχαν κοκκινησει τον Μισουμα Πισωγλεντουνα κατι τετοιο...
Ο Αλεξ λεει οτι δεν εχει στειλει οτιδηποτε και ο αλλος ισχυριζεται οτι δεν μπορει να δειξει τα pm γιατι ο λογαριασμος του ειναι αποκλεισμενος...
Οπως και να εχει στα αρχιδια μας και εμας Κωστης Παλαμας...
απο τα πολλα χυσια των τσοντοσινεμα εχει βγαλει φλύκταινες στα λιγοστα του εγκεφαλικα κυτταρα ..πως θα το βγαλει ρε αφου ο μισιμα ειναι banned?
ντελιβερα τσιμπα ενα διευρω και φερε τον καφε μην σε πιστολιασω.