Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Σοκαρισμένοι από τον χωρισμό οι φανς των Χρηστίδου - Μαραντίνη: «Πείτε ότι μας δουλεύετε!»
i
Θα βαρεθηκε να γαμαει τον κοκκινομαλη βροντοσαυρο ρε τυπε....
Σοκαρισμένοι από τον χωρισμό οι φανς των Χρηστίδου - Μαραντίνη: «Πείτε ότι μας δουλεύετε!»
i
την εχει ηδη ξεχασει τυπε...Θα βαρεθηκε να γαμαει τον κοκκινομαλη βροντοσαυρο ρε τυπε....
εσυ χρησιμοποιουσες κλωνους για να σχολιαζεις τα γαμησια που ετρωγες στα σινεμα ..
εγω το εκανα για να διαδώσω τον περηφανο νομο μας!
τελικα εισαι πολυυυυ ηλιθιος ..
την εχει ηδη ξεχασει τυπε...
τσιμπα και δεκα σεντς φιλοδωρημα για τις πιπες που παιρνεις! μπουαααααααααχαχαχαχαΘα βαρεθηκε να γαμαει τον κοκκινομαλη βροντοσαυρο ρε τυπε....
Mαλακισμένη αδερφάρα κλωναρού ΕΣΥ μαρτυράς μόνος σου χωρίς ξύλο οτι έχεις χάσει το μέτρημα στους κλώνους, αυτό σε κάνει παντελώς αναξιόπιστο στο τι φαντάζεσαι για τους άλλους.
Και επειδή δε γαμάω πουστράκια, σάλτα και γαμήσου.
Γνωμη για Μπαροκ που τσιμπαει συνεχεια με τον αυτιστικο κωλοδακτυλιασμενο κλωνο...
δεν εχω χασει το μετρημα ρε γκεουλα ...
σου εχω ξαναπει καπου ειναι γυρω στους 120 .
στα πορνοσινεμα ρε τσιγγουνη γιατι πας και οχι σε γκει μπαρ ;;
Μαλακία του τύπε.
Τυπε θα στο πω αλλη μια φορα μπας και το καταλαβεις...ο συγκεκριμενος τυπακος μπηκε στο σαι και εφτιαχνε μανιωδως αποτυχημενους λογαριασμους κανοντας τον Πικεριστη και το κοκορακι οπου καθε φορα επαιρνε τα αρχιδια μου απο τη διαχειριση μεχρι που εκανε αυτον τον λογαριασμο και ως δια μαγειας η διαχειρηση τον αφηνει να κανει οτι εκανε και με τους προηγουμενους λογαριασμους αλλα αυτη τη φορα χωρις συνεπειες.
Ο μονος λογος υπαρξης του σε αυτο το σαι ειναι αυτο το νημα και εσυ και αλλοι 2-3 μαλακες που τσιμπατε στα αυτιστικα του ποστ και του απαντατε...οπου αλλου εχει προσπαθησει ειτε να ανοιξει νημα ειτε να γραψει κατι εχει φαει το κραξιμο της αρκουδας και γενικα ειναι ο περιγελος του σαι.
Αφου λοιπον αυτος ειναι ο περιγελος του σαι εσυ που τσιμπας και ασχολεισαι με τον γκιοζη εισαι 2 φορες περιγελος...γιαυτο σοβαρεψου.
Για να σε πάρω μάτι που σε γαμάνε.
Και ήταν τόσο ταιριαστό ζευγάρι... Τι κρίμαΣοκαρισμένοι από τον χωρισμό οι φανς των Χρηστίδου - Μαραντίνη: «Πείτε ότι μας δουλεύετε!»
i
Τυπε θα στο πω αλλη μια φορα μπας και το καταλαβεις...ο συγκεκριμενος τυπακος μπηκε στο σαι και εφτιαχνε μανιωδως αποτυχημενους λογαριασμους κανοντας τον Πικεριστη και το κοκορακι οπου καθε φορα επαιρνε τα αρχιδια μου απο τη διαχειριση μεχρι που εκανε αυτον τον λογαριασμο και ως δια μαγειας η διαχειρηση τον αφηνει να κανει οτι εκανε και με τους προηγουμενους λογαριασμους αλλα αυτη τη φορα χωρις συνεπειες.
Ο μονος λογος υπαρξης του σε αυτο το σαι ειναι αυτο το νημα και εσυ και αλλοι 2-3 μαλακες που τσιμπατε στα αυτιστικα του ποστ και του απαντατε...οπου αλλου εχει προσπαθησει ειτε να ανοιξει νημα ειτε να γραψει κατι εχει φαει το κραξιμο της αρκουδας και γενικα ειναι ο περιγελος του σαι.
Αφου λοιπον αυτος ειναι ο περιγελος του σαι εσυ που τσιμπας και ασχολεισαι με τον γκιοζη εισαι 2 φορες περιγελος...γιαυτο σοβαρεψου.
εσενα γαμανε και το εχουν πει εδω 4 ατομα παλιογκεουλα..
ναι μωρε..γαμησου ελευθεραΤην μεγάλη εβδομάδα επιτρέπεται το σεξ;
Την μεγάλη εβδομάδα επιτρέπεται το σεξ;
Oύτε αν εισαι ανυπαντρη επιτρεπεταιΤην μεγάλη εβδομάδα επιτρέπεται το σεξ;
"Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή..."Την μεγάλη εβδομάδα επιτρέπεται το σεξ;