blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.461
- Πόντοι
- 26.096
ρε μασαζονοβλαχε ολο θεωρια εισαι ...Εχω δει και σε κάτι άλλους κάποιοι πηγαν να την βγουν παλαιοτερα , κάτι αγνωστα ψευδωνυμα με πολυ λιγα μηνυματα μαλλον κλωνοι που λέτε και εσεις ειχαν βρισει αρκετους και στο παρελθον απο αυτους που ειναι τακτικοι της ημερησιας ενημερωσης κ τιμημένοι κιολας δεν ξέρω τι διαφορες έχουνε ολοι αυτοι μεταξυ τους και αν το κάνουνε για κακογουστη πλάκα ή θέλουν οντως να δημιουργουν μανουρες.
Οι μανουρες να ξέρετε κάποιοι δεν ειναι απλές υποθέσεις και δεν βριζεις ή επιτιθεσαι σε κάποιον ανθρωπο χωρις λογο. Εγω αυτά ξερω ως τωρα και αυτα θα εφαρμοζω. Ευγένεια πανω απο ολα και ηθική και τιμιοτητα ολοι μπαινουμε να κάνουμε τη πλακα μας απο εδω και να ξεφυγουμε λιγο απ την καθημερινοτητα.
Μη μου χαλάτε την ερωτική διάθεση και την προσέγγιση της κορασίδας κύριε.
ρε μασαζονοβλαχε ολο θεωρια εισαι ...
Τελικά με το νόμο, ποιός ασχολείται εδώ μέσα;
Για να μην ξεχνάμε και τα βασικά...
ΑΝ δεν μας κατσει να την παρτουζωσουμε στο χοτελ με τον peter θα την βγαλω πρωτος εγω στο τακο . !Σε αντίθεση με τον Ντορή, που είναι όλο πράξη...
δε θα τη γαμησεις ποτε ρε σαρκιοΣε αντίθεση με τον Ντορή, που είναι όλο πράξη...
δε θα τη γαμησεις ποτε ρε σαρκιο
δε θα τη γαμησεις ποτε ρε σαρκιο
ΑΝ δεν μας κατσει να την παρτουζωσουμε στο χοτελ με τον peter θα την βγαλω πρωτος εγω στο τακο . !
Εμένα πως με βλέπεις, θα μου κάτσει;
Εμένα πως με βλέπεις, θα μου κάτσει;
Εσάς περισσότερο βλέπω να σας κάθεται ο Πόρδεν, παρά ο Ντορής.
δεν ειναι γερος απο το ΑΤ ... λαθος ψαχνεις ..
Δε γουστάρω άντρες, μόνο τις θεσπέσιες κορασίδες.
ο αλλος σου εαυτος ομως αλλα κανει στα σινεμα..
Ποιός το λέει αυτό;