Επισκέπτης
Εσυ ο μπουρδελιαρης με τις 3 κριτικές και τις 2 ενημερώσεις ;
οσο για το ποιος φέρεται πουστικα το βλέπουμε. Προσπαθεις να ανακατέψεις ολο το κοσμο με μπερδευεις με ενα μέλος που απο οσο καταλαβαινω δεν μπαινει πιά και εσυ εδω μεσα τον βριζεις και μιλας πισω απο την πλάτη του και αναφέρεις και προσωπικά στοιχεια. Δεν ξέρω τι σκατα σου χει κανει αυτο που με εχεις πρηξει αλλα τωρα δεν ειναι εδω και εσυ συνεχιζεις να ασχολεισαι μαζι του και να πρηζεις και εμάς.
Εχω ηδη αναφέρει στους υπεύθυνους. Τέτοια μέλη οπως εσυ δεν μας χρειάζονται εδω μεσα γιατι ειναι πολύ μπλα μπλα και πλάκα και απο ενημερωση και πραγματική ενασχοληση 0.
Μπουρδελιαρης απο τα λίντλ μπορει να εισαι Βαν Νορντεν. Κυρηξες και αποχη και πηγες να μας οργανωσεις και καλα ... απο που και ως που; σε διορισε κανεις αρχηγο μηπως και δεν το ξέρουμε;
τσαρκάρουμε εμεις , και τρωμε τις φολες για να βγαινεις εσυ μετά και να το παιζεις αρχηγος με τις δικές μας κριτικές και ενημερωσεις δηθεν για τα φολάδικα. Δεν εχουν ασχοληθει ακομα οι συντονιστες μαζι σου. Μολις το κάνουν θα φυγεις νυχτα και θα μπεις με άλλον ψευδώνυμο.
Τυπε μου έτσι είναι αλλα τα γράφεις σε λάθος άνθρωπο αυτά Grin εγω με τον συγκεκριμενο δεν ασχολουμαι αυτος μου έχει γινει κολτσιδα και ανεβάζει ψηφοφοριες εναντιον μου κ βλέπει τον θεσμο κακοπροαίρετα εγω συμφωνω μαζι σου χαβαλές είναι αλλα δυστυχως δεν ειμαστε ολοι χαβαλετζήδες και καλοπροαίρετοι υπάρχουν και άτομα που δεν το βλέπουν έτσι.
Εχω ενημερωσει εδώ και μηνες τους συντονιστές για τον συγκεκριμενο ενοχλητικό αλλα αδιαφορησαν και αυτοι ... αμα του την ειχαν πει ή ειχε φάει κανα μιουτ για λιγο καιρο θα ειχε μαζευτεί. Αλλα οσο δεν του κάνουν τιποτα τοσο θα σας πρηζει σε όλα τα θρεντ για μενα και μπαν στο τρολ και άλλες τέτοιες μλκιες τις προαλλες εβρισε και τον λαδάκη.