tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 606
aμα η μαριαννα ειναι γιατρος,εγω ειμαι ο μαικ λαμαρ..Το βούρλο η Μαριάννα.
aμα η μαριαννα ειναι γιατρος,εγω ειμαι ο μαικ λαμαρ..Το βούρλο η Μαριάννα.
Του έβαλα το τοκαρεφ στον κρόταφο για να το πει
Παρατηρησατε ποσο εντεχνως το νικ Dora86 εκανε γαργαρα τις καταγγελιες του συναδελφου σε ομορο θρεντ?Για πες μας στα σβέλτα... το ΤΤ33 τι διαμέτρημα παίρνει, και πόσες ασφάλειες έχει;
Την Μαριαννα εννοει ή την VictoriaVanity?
Τουλαχιστον η δευτερη ηταν οντως γιατρος.Μπορεί να έχετε δίκιο. Ίσως να εννοεί την δεύτερη.
εμενα μου ειπε να σου γωσω χαιρετισματα...Μηνυμα απο Pussy Wagon
απευθυνω χαιρετισμο στα μελη του μπου
ειμαι εδω και τα παρακολουθω ολα
το βραδυ θα παω γλυφαδα για ποτακι
Παρατηρησατε ποσο εντεχνως το νικ Dora86 εκανε γαργαρα τις καταγγελιες του συναδελφου σε ομορο θρεντ?
Παρατηρησατε ποσο εντεχνως το νικ Dora86 εκανε γαργαρα τις καταγγελιες του συναδελφου σε ομορο θρεντ?
Πολύ φοβάμαι πως όχι.
Θα εκτιμούσα ένα λινκ.
Ποιος είναι ο Νώντας και ο ντοπαμινα;
Μηνυμα απο Pussy Wagon
απευθυνω χαιρετισμο στα μελη του μπου
ειμαι εδω και τα παρακολουθω ολα
το βραδυ θα παω γλυφαδα για ποτακι
Συναδελφος ο Αγιος? Δεν ξερω αν το θεωρει κολακευτικο αυτο ο ιδιος.Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά. Πείτε μου. Τι καταγγελία; Για κακοποίηση ζώου ,με καταγγέλει ο κύριος άγιος; Λίγες του έριξα
Δεν μου πηγε η καρδια ρε τύπε, εσυ εισαι πιο σκληροςΔεν του απάντησες "ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ";
Ακαρδος εισαι τυπε.Δεν του απάντησες "ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ";
αχαριστια τερμαΔεν μου πηγε η καρδια ρε τύπε, εσυ εισαι πιο σκληρος
Δεν μου πηγε η καρδια ρε τύπε, εσυ εισαι πιο σκληρος
Στο Λονδινο με εψαχνε μηπως με εχει στο βρακι της η Πενταγιωτισσααχαριστια τερμα
αυτος σε εψαχνε στα βουνα και τα λαγκαδια
εγω του το ειπα αυτο...Στο Λονδινο με εψαχνε μηπως με εχει στο βρακι της η Πενταγιωτισσα
όντως;o πουσι ειχε γραψει οτι γαμησε την δωρα και μαλιστα πηγε να του χωσει κωλοδακτυλο :-