acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
όντως;
ναι τυπε αλλα μετα το εσβησε το ποστ
όντως;
πρέπει να ναι μεγάλο ναυάγιο η δωραναι τυπε αλλα μετα το εσβησε το ποστ
αυτά είναι σκηνικάΕιμαστε Μοναστηρακι με Δασκαλο και Σουκερ και κανουμε καμακι σε πιπινια. Τους λεμε οτι ειμαστε φοιτητες ιατρικης και καλα.
Τύπε νόμιζα ότι οι πικεριστες δεν λένε ποτέ ψέματα σε γυναίκες.Ειμαστε Μοναστηρακι με Δασκαλο και Σουκερ και κανουμε καμακι σε πιπινια. Τους λεμε οτι ειμαστε φοιτητες ιατρικης και καλα.
καμακι κανετε εσεις οι πιρφοροι. εμεις κανουμε την πλακα μας, γι αυτο εχουμε και επιτυχιες. ηδη απλωσε χερι ο Δασκαλος! Εμπαινε Γιουτσο!!Τύπε νόμιζα ότι οι πικεριστες δεν λένε ποτέ ψέματα σε γυναίκες.
Είναι μαλακές, και το παραδέχονται.
Τύπε νόμιζα ότι οι πικεριστες δεν λένε ποτέ ψέματα σε γυναίκες.
δουλεύεις ακόμα σε τηλεπωλήσεις;Τύπε νόμιζα ότι οι πικεριστες δεν λένε ποτέ ψέματα σε γυναίκες.
καλη επιτυχια!Ειμαστε Μοναστηρακι με Δασκαλο και Σουκερ και κανουμε καμακι σε πιπινια. Τους λεμε οτι ειμαστε φοιτητες ιατρικης και καλα.
Τον δάσκαλο εννοείς. Εάν και εγώ τον άφησα στην εξυπηρέτηση.δουλεύεις ακόμα σε τηλεπωλήσεις;
exeis gamisei foitiriaΤον δάσκαλο εννοείς. Εάν και εγώ τον άφησα στην εξυπηρέτηση.
Υπάρχουν και πιο πετυχημένα Νικ για να αντιγράψεις πάντως.exeis gamisei foitiria
posa kila eisaiΥπάρχουν και πιο πετυχημένα Νικ για να αντιγράψεις πάντως.
Mιλαμε για τυχοδιωκτες, οχι αστεια.Ειμαστε Μοναστηρακι με Δασκαλο και Σουκερ και κανουμε καμακι σε πιπινια. Τους λεμε οτι ειμαστε φοιτητες ιατρικης και καλα.
Ο Αθενςντιβα
Ρε τον μαλακα...ποιος ειναι ο Τασος; :S :S :S
Πικερ Βαν Πουτσεν, για ρωτα,Ειμαστε Μοναστηρακι με Δασκαλο και Σουκερ και κανουμε καμακι σε πιπινια. Τους λεμε οτι ειμαστε φοιτητες ιατρικης και καλα.
Κανονικα επρεπε να την πεφτουν σε πατρεμενες, να κοιταζουν ποια εχει βερα, οποια συνοδευεται κτλ.Mιλαμε για τυχοδιωκτες, οχι αστεια.
Δεν χωνοσουν σε Βικτωρια τύπε?Ναι την Βικτώρια!
Επίκληση στην αυθεντία σε κάθε πρόταση, μπας και κρύψει την άγνοια της.
Την Ντόρα μου θυμιζει.
πόσα σου χε φάει τύπε;Δεν χωνοσουν σε Βικτωρια τύπε?
Δεν την εχω συναντησει τύπε. Δυο φορες ειχε ψιλο-κανονισθει αλλά παντα καπου το πραγμα χαλαγε (απο πλευρας της).πόσα σου χε φάει τύπε;