Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάλι πιωμένος είσαι ρε;
Ζηλεύετε που ο γιατρός σας επιτρέπει μόνο χαμομηλακι ε; Σας συμπονω
Πάλι πιωμένος είσαι ρε;
δεν τσιμπαω ..Για να υπάρχεις σήμερα εδώ και να χαριεντιζομαστε ,εκατοντάδες γυναίκες πρόγονοι σου έπρεπε να επιλέξουν άντρες ικανούς και δυνατούς να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Ενστικτωδώς ,ο Έλληνας θα απορριφθεί ,όσο κι αν προσπαθήσει να κερδίσει αυτή τη μαχη. Για την επιβίωση του είδους ,μη το παίρνετε προσωπικά
ποστ γόνατο στη μούρη των πικεριστριών
Ζηλεύετε που ο γιατρός σας επιτρέπει μόνο χαμομηλακι ε; Σας συμπονω
αυτα τα εγραφε ο σαββιδης . ντορα σε επαναφερω στον πικερισμο !Χμ ,οχι. Έχω δει αρκετές μουναρες απλά να τα τρώνε από τους ευκατάστατους και να τα ακουμπάνε στους άγριους . Απλά για χορηγοί κάνουν . Το πάθος το αναζητούν σε πιο διεκδικητικους άντρες.
ποστ με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζωΧμ ,οχι. Έχω δει αρκετές μουναρες απλά να τα τρώνε από τους ευκατάστατους και να τα ακουμπάνε στους άγριους . Απλά για χορηγοί κάνουν . Το πάθος το αναζητούν σε πιο διεκδικητικους άντρες.
Γιατί νομίζετε συνεχώς ότι σας ζηλεύουν;
Έχετε κάποιο σύνδρομο;
αυτα τα εγραφε ο σαββιδης . ντορα σε επαναφερω στον πικερισμο !
Σαββίδης; Ανταγωνιστής; Δε τον γνωρίζω !
Άμα περιμένουμε να μας προστατέψετε εσείς έτσι που έχετε γίνει μαλθακοι πλέον οι άντρες... Σόδομα και Γόμορρα αγαπητέ κύριε μπροκολε έχουν έρθει όλα ανάποδα. Ακούστε και το δικό μας δράμα ,εσείς που ξεχειλίζετε από κατανόηση ως ανώτερος άνθρωπος. Ευτυχώς οι κυβερνώντες μας ,σοφά αποφάσισαν να μεταφέρουν άλλους πληθυσμούς ,πιο απολίτιστους και να αντικατασταθειτε . Η Ελληνίδα του μέλλοντος θα προστατεύεται από κάποιον άγριο ιρακινοαφγανο που έχει διατηρήσει όλα τα ένστικτα του στο ακέραιο. Δυστυχώς δε μπορείτε να ανταγωνιστείτε
Πιθανό. Εγώ δε τον έχω δει ίσως συχναζαμε στο μαγαζί που πίναμε καφέ με τον πικερ. Ίσως και να έχουμε μιλήσει. Δε μπορώ να ξέρω ,ποιος είναι πίσω από κάθε ψευδώνυμο
Μια πρόσφατη επιστημονική έρευνα ,κατέληξε ότι όσοι παίζουν την αστυνομία ορθογραφίας στο ίντερνετ ,είναι άκρως συμπλεγμστικοι. Θέλετε να σας την στείλω ,μήπως εντοπίσετε τον εαυτό σας σε αυτήν;
ποστ γροθιά στο στομάχι των bourdela men
το πιθαρι του μεταξουργειου εχει τις ψυχες ολων των πικεριστων !κανεις δεν απογοητευει κανεναν ! θα πορευτουμε ισαξια μεσα στον χωροχρονο των μπουρδελων !Εύχομαι να τον συναντήσω ξανά σύντομα ,θα το επιδιώξω μες στο μήνα
Ίσως και να έχει αναθεωρήσει ,να έχει κάνει κάποια σχέση,δε ξέρω . Ελπίζω να μην απογοητεύσει τους οπαδούς του.
Είναι εξαιρετική η παρέα σας ,αλλά με καλεί το καθήκον. Χαιρετώ ξανά.
Ναι. Λίγοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι εδώ και δεκαετίες εφαρμόζεται το σχέδιο αντικατάστασης του Λευκού άντρα. Δεν ξέρω αν στη διάρκεια της ζωής μου αφυπνιστούμε και αντιδράσουμε. Αν όμως γίνει η έκρηξη, όποτε έχει πολεμήσει ο Λευκός άντρας έχει θάψει τους απέναντι, κι ας ήταν μιλιούνια. Οι Αθηναίοι με τους Πλαταιείς απέναντι στον ανθό των Περσών στο Μαραθώνα. Οι μισοί Έλληνες ενάντια σε ολόκληρη την Περσική Αυτοκρατορία δέκα χρόνια αργότερα. Ο Αλέξανδρος που ξεκίνησε με 30.000 κι έφτασε μέχρι την Ινδία. Και τα έπη των Ευρωπαίων στις Μάχες του Πουατιέ, στην πολιορκία της Βιέννης, οι Εκατοντάδες των Ισπανών να διαλύουν τις Αυτοκρατορίες των Μάγιας και των Ίνκας, οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί να υποδουλώνουν όλη την Ασία. Τι να πρωτοθυμηθώ. Αν ικανός αριθμός από μας ξεσηκωθεί, ενάντια στη δηλητηρίαση που μας κάνουν με τα οιστρογόνα, τα προιόντα της Σόγιας, και την αποχαύνωση των ΜΜΕ, τα πάντα θα ισοπεδωθούν. Η πρόσφατη ιστορία το έχει αποδείξει. Αν όμως δεν το καταφέρουμε, οκ. Θα φοράτε μπούρκα, θα σας κόψουν τις κλειτορίδες, κι αν κάποια από τις τέσσερις γυναίκες τους ή τις σκλάβες τολμήσει και αντιδράσει, θα τρώει ένα γερό χέρι ξύλο, κατά πως ορίζει το Κοράνι. Και θα αναρωτιέστε, η ανάμνηση αυτών που σας έδωσαν δικαιώματα και σας επέτρεψαν να μορφωθείτε και να βγείτε έξω από το σπίτι είναι αληθινή, ή πλάσμα της φαντασίας σας;
Κύριε μπροκολε ,προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ποιος θα αντιδράσει; Ας είστε λίγο ειλικρινης με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αποχαυνωμενοι είναι οι περισσότεροι ,σε βαθμό που σου έρχεται να τους σπάσεις τα μούτρα μπας και ταρακουνήθουν . Σκλάβοι που παραχώρησαν οι ίδιοι το μέλλον τους στις αποφάσεις άλλων ,με αντάλλαγμα καλοπέραση ,βολεμα και ευκολία. Ποιος θα αφυπνιστεί; Αφού κοιμαστε με τη θέληση σας . Αντί να σηκωθείτε όρθιοι και να επιδείξετε έστω λίγο σθένος κι ας χάσετε τη μαχη , ξεπουλιεστε για ασφάλεια . Κάναμε χρόνια να σταθούμε στα 2 πόδια για να μας ξαναγυρίσετε να περπατάμε στα τέσσερα. Ραγιάδες. Ο λευκός άντρας θα αφανισθει γιατί ο ίδιος το επέτρεψε . Μη ψάχνετε ευθύνες αλλού
Μιλάτε σε συνθηκες ευμάρειας . Σε συνθήκες πολέμου ; Τι χρησιμεύουν όλα αυτά;
δεν έχω σκοπό να γίνω ούτε πατέρας ούτε παππούς τύπεέτσι νιώθεις εσύ τύπε; ανίκανος να αντισταθείς όπως οι παππούδες σου;
ποιος θα αντιδρασει?????????????Κύριε μπροκολε ,προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ποιος θα αντιδράσει; Ας είστε λίγο ειλικρινης με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αποχαυνωμενοι είναι οι περισσότεροι ,σε βαθμό που σου έρχεται να τους σπάσεις τα μούτρα μπας και ταρακουνήθουν . Σκλάβοι που παραχώρησαν οι ίδιοι το μέλλον τους στις αποφάσεις άλλων ,με αντάλλαγμα καλοπέραση ,βολεμα και ευκολία. Ποιος θα αφυπνιστεί; Αφού κοιμαστε με τη θέληση σας . Αντί να σηκωθείτε όρθιοι και να επιδείξετε έστω λίγο σθένος κι ας χάσετε τη μαχη , ξεπουλιεστε για ασφάλεια . Κάναμε χρόνια να σταθούμε στα 2 πόδια για να μας ξαναγυρίσετε να περπατάμε στα τέσσερα. Ραγιάδες. Ο λευκός άντρας θα αφανισθει γιατί ο ίδιος το επέτρεψε . Μη ψάχνετε ευθύνες αλλού