The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.113
- Πόντοι
- 25.467
Α του Μιχαλη ειναι ο Αμπακος; Εχω φαει εκει εξαιρετη rib eye.
Από στόμα; Η από κώλο.
Α του Μιχαλη ειναι ο Αμπακος; Εχω φαει εκει εξαιρετη rib eye.
τουλαχιστον αυτοι το λενε δεν ειναι κρυφογαργαλιαρες
ναι αν θελει θα ερθει ..
εσυ τι προβλημα εχεις;
τουλαχιστον αυτοι το λενε δεν ειναι κρυφογαργαλιαρες
Aμα σου χωραει ολο αυτο να το βαζεις.Ψαξε αλλη δικαιολογία για να βάλεις δάκτυλο στον κώλο.... οι γνησιοι ανδρες παντως βρίσκουν αλλους τρόπους χωρίς να βάζουν δάκτυλο στο πρωκτό τους.
Aμα σου χωραει ολο αυτο να το βαζεις.
picker και pickerιστές ένα μάτσο αδερφές
σούκερ είσαι κλώνος και σου άνοιξε ο κώλος
θέλετε το μαιμουδάκι να σας βάζει δαχτυλάκι
χαρτζιλίκι απ τη νονά δάχτυλο να μπεί ξανά
τη τρυπούλα να σου ανοίξει και αν σου σηκωθεί θα δείξει
σε λενε θεμο ... και ο κωλος σου ειναι τραινο ..
μας το παιζεις ραπερ ;;; εισαι και για φαπερ ..
πουστρα καταπιεσμενη ; ; ; τι να μας κλασεις ρε καυμενη ...
ποιανου κλωνος εισαι μωρη κακιασμενη ; ; ;
σε χυνουμε στα μουτρα μωρη μαλακισμενη!
Picker ο μεγας ο γαμιας ! ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ ..
και ο Peter o αληταρας ! ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΕ
Ο souker ειναι ο σκληρος ...ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΕΕ
και το πουλι ο πιο τρελος!!
ολεοεολεοελεοοολεεολεοελεοελεοελεοεο
ΠΙΚΕΡΙΣΜΟΣΣΣΣ
ΠΙΚΕΡΙΣΜΟΟΟΟΣΣΣΣ
λαμογια πονατεεεεεεε
Άρα εσύ που τους έχεις από κοντά αλλά δεν το λες είσαι κρυφογαργαλιάρα.
"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" ισχύει και για εσένα τζωνυ
Και ποιο είναι το κάθε ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ που θα τολμήσει ρε ρίξει χυλόπιτα στον Picker ρε μαλάκα; Ξέρεις γιατί δεν την πέφτω ΠΟΤΕ; Γιατί όποια μου ρίξει έστω και 1 χυλόπιτα μπορεί και να τη σπάσω στο ξύλο. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ότι μια γυναίκα μπορεί να με επιλέγει.
Σκληρό ανδρακι ο Πικερ...
Πρέπει να εχει φάει τρελές και άπειρες χυλοπίτες μέχρι να κάψει φλάντζα.
Όχι noctilucent αλλά μου έχουν βάλει κάποιες πουτάνες δαχτυλάκι. Επίσης πού και πού επισκέπτομαι ένα πρωκτολόγο και μου κάνει μια τεχνική που λέγεται περίδεση αιμορροΐδων. Αυτό είναι [size=20pt]σαν να σε γαμάει αράπης[/size].
ο πικερ δηλώνει ότι αν τον γάμαγε αράπης θα καύλωνε τρελάSaul την άλλη φορά που μου έκανε περίδεση αιμορροΐδων [size=20pt]με έπιασαν τέτοιες καύλες[/size] που ήθελα να γαμήσω τη βοηθό του, κι ας είναι 60 χρονών. Είναι κι αυτή εκεί και του δίνει τα σύνεργα του βιασμού. Τελικά πήγα κι έσβησα τις καύλες μου στο Μετάξι.
Ο νόμος του Πικερ έχει και μυστικά πρωKτόκολλα ... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε .....
Στο εφτιαξα λιγο....
Δασκαλε πρεπει να γινει μια προσθηκη στο νομο. Να απαγορευθει σε οσους εχουν γκομενα να της απαγορευουν να πηδηχτει με αλλους αντρες. Η λυση στα προβληματα που οι mgtow εχουν περιγραψει μπορει να ερθει μονο με δυο τροπους: Ο πρωτος μεσω της καταναγκαστικης μονογαμιας που ισχυε στο παρελθον αλλα ειναι μη ρεαλιστικο να επιστρεψει. Ο δευτερος μεσω της κοινοκτημοσυνης των γυναικων.
Η αρχη θα γινει απο εμας τους πικεριστες με τη δημιουργια p2p δικτυου διαμοιρασμου γυναικων.
Ειμαι πικεριστης. Εχω γκομενα; Τη μοιραζομαι με τους αλλους. Βλεπω λαμογιο να στελνει μηνυματα i luv u στο κινητο ενω περιμενει μαζι στο σαλονι του μπουρδελου; Τον δινω στεγνα στη γκομενα του και την πηδαω.
Σκληρό ανδρακι ο Πικερ...
Πρέπει να εχει φάει τρελές και άπειρες χυλοπίτες μέχρι να κάψει φλάντζα.
Έτσι όπως είναι σωματικά,πιο πιθανό μια γυναίκα να τον δείρει.
τη χουφτα σου πηδας μοντελακια 2φαννυ!Οι γκομενες μας δεν κινδυνεύουν απο παθητικους κωλοδακτυλιασμενους πικεριστες
Πηδαω μια bi kinky αν θες μπορω να της ζητησω να σου χωσει κανα σκουποξυλο