ισως καποτε να ειχε τελειωσει την νομικη .. μαχομενος δικηγορος παντως δεν ειναι .. ολο παπαριες λεει ...τι επαγγελεται πιστευεις;
υπαρχουν πολλοι τετοιοι ταριφες και το παιζουν και ιστορια οταν παιρνουν κουρσα...
ισως καποτε να ειχε τελειωσει την νομικη .. μαχομενος δικηγορος παντως δεν ειναι .. ολο παπαριες λεει ...τι επαγγελεται πιστευεις;
Ολα καλα τύπε? Θελεις κατι?
Αμα κανει τιποτα εγω θα ποσταρω τον κωλο μου.
ολο βλακειες γραφεις που νομιζεις οτι ειναι εξυπναδες. εισαι απο τα πιο αδιαφορα νικ στο σαιτ.
Εχεις και εσυ κονδυλωματα στον κωλο?
Παρακολουθώ εσένα και τον Πούκερ με τεράστιο ενδιαφέρον. Και οι υπόλοιποι.
Α του Μιχαλη ειναι ο Αμπακος; Εχω φαει εκει εξαιρετη rib eye.εδω η σελιδα του μαγαζιου στο fb .
μαζευτηκαν ολες οι καταπιεσμενες αμεσως εδω σαν τα σαληγκαρια ...
δεν μπορειτε χωρις εμας !!!εμεις ομως θα σας συντριψουμε γιατι εχουμε το δικιο με το μερος μας!!!!
θα γινουμε κοινωνοι της ειλικρινειας , της αισιοδοξιας! , του φιλελευθερισμου , ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΙΣΜΟΥ !
Α του Μιχαλη ειναι ο Αμπακος; Εχω φαει εκει εξαιρετη rib eye.
θα σας δωσουμε ΟΛΟΥΣ στεγνα εκει που πρεπει ...
λοιπον !!!
μιλησα με τον μιχαλη πριν λιγο στο τηλεφωνο .............
αυριο μας εχει καλεσει ολους τους πικεριστες στον ΑΜΠΑΚΟ ! ειναι το μπριζολαδικο που εχει στην τρουμπα!!!
souker , peter , πουλι, alex cord και φυσικα ο δασκαλος θα ειμαστε εκει στις 21 00 το βραδυ αντι για πλατεια αυδη ...
οι υπολοιποι πικεριστες απο πειραια να στειλουν μυνημα ...
επιμενει παντα να κερναει αλλα δεν τον αφηνουμε ...Καλός μαλάκας ο Μιχάλης, νομίζει πως με 4-5 άτομα που είναι οι πικεριστές θα κάνει κανα τζίρο.
Ο Πικερ βγαίνει και εκτός μεταξουργείου; μπορεί και να χαθεί μέχρι τον Πειραιά....
επιμενει παντα να κερναει αλλα δεν τον αφηνουμε ...
δεν εχει αναγκη ο Μιχαλης .. το μαγαζι ειναι παντα φουλ ...
Τι γελάτε ρε μαλάκες; Πώς θα πλυθεί καλά ο κώλος αν δε βάλεις μέσα λίγο δάχτυλο; Σιγά το πράγμα ρε, απλοί κανόνες υγιεινής.
... και επειδή το θέμα μας είναι ο Πικέρ και ο Πικερισμός, ιδού πως πλένουν τον κώλο τους
εσυ στουκα πως πλενεις το δικο σου;
Μηπως εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια ; Λεω εγω τωρα