barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Σκασε πουστογερε.
Και να σκάσω εγώ, σε σχέση με εσένα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Η ίδια σκατόψυχη, υστερική, ξεκωλιασμένη πουστάρα θα παραμένεις.
Πονεσε ε; Υπομονη κοντευει ο Χαρος.Και να σκάσω εγώ, σε σχέση με εσένα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Η ίδια σκατόψυχη, υστερική, ξεκωλιασμένη πουστάρα θα παραμένεις.
Πονεσε ε; Υπομονη κοντευει ο Χαρος.
εσυ θα πεθανεις ακριβως ετσι ..
κατω τα χερια απο τον peter πουστογερε .
Πονεσε ε; Υπομονη κοντευει ο Χαρος.
και ο αναστασιαδης ειχε αλλα τα κακαρωσε ..Μπά...
Εγώ έχω ολόκληρη ιατρική ομάδα, συν δύο απόκλειστικές, για να με φροντίζουν.
Πιό πιθανόν να τον συναντήσεις πιο σύντομα εσύ, από ρήξη παχέως εντέρου.
και ο αναστασιαδης ειχε αλλα τα κακαρωσε ..
προσεχε με ποιους τα βαζεις ..
Το να κράζει το μεγαλοβαποράκι κόκας, προμηθευτής του χώρου των ηθοποιών (χώρου που ως γνωστόν βρίθει και διοικείται από πούστηδες) τους καλύτερους πελάτες του, και να μιλά για μπέσα, αυτός που κάποτε τον συνέλαβαν με βαρύτατες κατηγορίες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, αλλά τον αμόλησαν γιατί έγινε χαφιές, είναι τουλάχιστον για γέλια.
Το να κράζει το μεγαλοβαποράκι κόκας, προμηθευτής του χώρου των ηθοποιών (χώρου που ως γνωστόν βρίθει και διοικείται από πούστηδες) τους καλύτερους πελάτες του, και να μιλά για μπέσα, αυτός που κάποτε τον συνέλαβαν με βαρύτατες κατηγορίες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, αλλά τον αμόλησαν γιατί έγινε χαφιές, είναι τουλάχιστον για γέλια.
Υπομονη κοντευει ο Χαρος.
Ολα τα ξερει η γρια η κουτσομπολα.Αδαμάντινος χαρακτήρας...
Αλλαξοκωλίδια στα φοιτητικά του χρόνια με τον Λαλιώτη. Δίδυμο μεγαλοεκβιαστών με τον Τριανταφυλλόπουλο. Κομιστής του γνωστού DVD με τον Ζαχόπουλο. Συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να φυγαδεύσει τεράστιο χρηματικό ποσό στην Ελβετία, και αφέθηκε ελεύθερος με πολιτικό μέσον.
Φίλος σας κι αυτός να υποθέσω...
Ολα τα ξερει η γρια η κουτσομπολα.
Ολα τα ξερει η γρια η κουτσομπολα.
ολο βλακειες γραφεις που νομιζεις οτι ειναι εξυπναδες. εισαι απο τα πιο αδιαφορα νικ στο σαιτ.Οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι έχουν κανονική ζωή, δουλειά, φίλους, παρέες, εξόδους, συζητήσεις, ενημερώνονται, μαθαίνουν τα νέα κλπ κλπ κλπ.
Δεν είναι η ζωή τους από το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι των γονιών του-μετάξι για κωλοδαχτύλιασμα από την Άννα τη μαιμού-επιστροφή στο παιδικό δωμάτιο.
ολο βλακειες γραφεις που νομιζεις οτι ειναι εξυπναδες. εισαι απο τα πιο αδιαφορα νικ στο σαιτ.
Ολα καλα τύπε? Θελεις κατι?αυτος και ο ψευτοδικηγορος71 ολο εδω την βγαζουν ..
τι επαγγελεται πιστευεις;αυτος και ο ψευτοδικηγορος71 ολο εδω την βγαζουν ..