Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Η αρχη θα γινει απο εμας τους πικεριστες με τη δημιουργια p2p δικτυου διαμοιρασμου γυναικων.
Ειμαι πικεριστης. Εχω γκομενα; Τη μοιραζομαι με τους αλλους.

Ο διαμοιρασμός θα αποτύχει γιατί κανένας πικεριστής κωλοδακτυλιασμένος δεν έχει γκόμενα.

Βλεπω λαμογιο να στελνει μηνυματα i luv u στο κινητο ενω περιμενει μαζι στο σαλονι του μπουρδελου; Τον δινω στεγνα στη γκομενα του και την πηδαω.

Οι ρουφιάνοι έχουν κακά ξεμπερδέματα βαν κώλεν.

Μπορεί να τα καταφέρεις και να με δώσεις στην γυναίκα / γκόμενά μου, το σίγουρο είναι πως ΔΕΝ θα την γαμήσεις.

Δεν θα είσαι σε θέση για κάτι τέτοιο ......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Οι γκομενες μας δεν κινδυνεύουν απο παθητικους κωλοδακτυλιασμενους πικεριστες
Πηδαω μια bi kinky αν θες μπορω να της ζητησω να σου χωσει κανα σκουποξυλο

Τύπε ο πικερ από τα 28 ως τα 40 του έχει γαμήσει 6 γκόμενες, δηλαδή 0,5 γκόμενες τον χρόνο.

Μήπως με τέτοιο σκορ να προσέχεις λίγο;  :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τύπε ο πικερ από τα 28 ως τα 40 του έχει γαμήσει 6 γκόμενες, δηλαδή 0,5 γκόμενες τον χρόνο.

Μήπως με τέτοιο σκορ να προσέχεις λίγο;  :think:

εσυ στουκα ποσες γ@@ησες απο τα 28 ως τα 40;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο νόμος του Πικερ έχει και μυστικά πρωτόκολλα ... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε .....
πρωκτο-κωλα εχει, αλλα οχι απο πουτανες-γκομενες-γυναικες
απο παθητικους-πουστιδες-νομοθετες-κωλοδακτυλιασμενους-κωλογαμημενους

Επισκέπτης
πρωκτο-κωλα εχει, αλλα οχι απο πουτανες-γκομενες-γυναικες
απο παθητικους-πουστιδες-νομοθετες-κωλοδακτυλιασμενους-κωλογαμημενους
Εμαθα οτι γαμας γριες.

Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οσοι γαμανε γριες ειναι ομοφυλοφιλοι που μπερδευουν τον γυναικειο ρολο με τον μητρικο.

Παραδειγμα:

URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εμαθα οτι γαμας γριες.

Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οσοι γαμανε γριες ειναι ομοφυλοφιλοι που μπερδευουν τον γυναικειο ρολο με τον μητρικο.

Παραδειγμα:

https://[URL unfurl="true"]www.bovary.gr/sites/default/files/article_images/121.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν γαμαω γριες κωλογαμημενε,
γαμαω γκομενες απο 18 ως 58,
η πιο μικρη μου γκομενα ηταν 17 χρονια μικροτερη μου

οι περσινες μου γκομενες ηταν μια 38, μια 58, μια 41,
εγω ειμαι 38,

ΟΙ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,

εσυ αφου διερηξες το κωλαρακι σου δεν σε παιρνει να μιλας για πουστιδες και ομοφυλοφιλους, εχεις χεσμενη την φωλια σου

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εμαθα οτι γαμας γριες.

Παραδειγμα:

https://[URL unfurl="true"]www.bovary.gr/sites/default/files/article_images/121.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ο νικολακης 1412102110 το πηγε ενα  βημα  ακομα παραπερα .. και παει με γριες τραβεστι στο καραμπουρνακι ! :laugh:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Εμαθα οτι γαμας γριες.

Παραδειγμα:

[/quote]

Ωραία μάθαμε ποια θα ήθελες να γαμήσεις ή κάποια που της μοιάζει αλλά επειδή αυτό δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ, πάρε ένα 10ευρώ από τη μάνα σου και πετάξου ως την Ιάσονος με τον Πικερ και τα δεκάδες βρωμερά πάκια για να γαμήσεις 5 λεπτά....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
λοιπον !!!
μιλησα με  τον μιχαλη  πριν λιγο  στο τηλεφωνο .............

αυριο μας εχει καλεσει ολους τους πικεριστες στον ΑΜΠΑΚΟ ! ειναι το μπριζολαδικο  που εχει  στην τρουμπα!!!
souker , peter , πουλι, alex cord  και  φυσικα  ο δασκαλος  θα ειμαστε εκει στις 21 00 το  βραδυ αντι για  πλατεια αυδη ...

οι  υπολοιποι πικεριστες απο πειραια να στειλουν μυνημα ...

Αποτυχία το τραπεζι σουκερ?  :grin: 

Επισκέπτης
Παντρεμενε: Μονο ενας πικεριστης μπορει να ικανοποιησει τη γυναικα σου

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ο Μιχαλης ευχαριστει απο καρδιας  ολους τους πικεριστες που παρεβρεθηκαν στον " Αμπακο "  !

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
ο Μιχαλης ευχαριστει απο καρδιας  ολους τους πικεριστες που παρεβρεθηκαν στον " Αμπακο "  !

Κάνατε μεγάλο λογαριασμό Souker; το μαγαζί το είχατε κλείσει prive; είχατε πολλές γκόμενες στο τραπέζι; κόψατε και πρωτοχρονιάτικη πίτα; είναι αλήθεια πως το φλουρί είχε πάνω ένα κωλοδάκτυλο;
1-%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CF%89-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9.jpg

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κάνατε μεγάλο λογαριασμό Souker; το μαγαζί το είχατε κλείσει prive; είχατε πολλές γκόμενες στο τραπέζι; κόψατε και πρωτοχρονιάτικη πίτα; είναι αλήθεια πως το φλουρί είχε πάνω ένα κωλοδάκτυλο;
1-%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CF%89-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9.jpg

εσυ  ειδικα  ... στον Αμπακο  δεν θα μπεις ποτε ..
και  την πλατεια Αυδη θα την βλεπεις  με  κυαλια ..οσο κυκλοφορουν πικεριστες στην περιοχη ..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Souker, θα πάρω την γυναίκα μου και θα περάσουμε καμιά βόλτα.

Το μαγαζί έχει καλές κριτικές; Ξέρεις αν έχει κρασιά από Ισπανία και Πορτογαλία;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
Souker, θα πάρω την γυναίκα μου και θα περάσουμε καμιά βόλτα.

Το μαγαζί έχει καλές κριτικές; Ξέρεις αν έχει κρασιά από Ισπανία και Πορτογαλία;

Να προσέχεις τους κουραμπιέδες αν πας εκεί, τους κερνάνε επιδόρπιο αλλά το νου σου.

.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom