Εσύ πάλι, την Άννα τη μαιμού άργησες αλλά μετά γλυκάθηκες για τα καλά.
Ο ΠΙΚΕΡ παει με γυναικες ... εσυ ομως ...
στα τσοντοσινεμα με γερους ....................
Εσύ πάλι, την Άννα τη μαιμού άργησες αλλά μετά γλυκάθηκες για τα καλά.
του κανει και σκουιρτ λεειασε που λεει ψεμματα και πραγματα απο το μυαλο του για να κανει τον καμποσο εδω μεσα και μετα δεν θυμαται τι εχει πει και τα αναιρει μονος του
στην προηγουμενη σελιδα ειπε οτι η γρια που γαμαει ο κεφτες νικ ειναι 41 χρονων ενω ο κεφτες ειχε πει μονος του οτι ειναι 51 (δηλαδη στην πραγματικοτητα 61)
ο τυπος ειναι παθολογικος ψευτης, μυθομανης, μινχαουζεν, αισωπος
προτεινω την επισημη μετονομασια του απο ακαποειρα σε αισωποειρα
θα τον εχει ταραξει στο κατρουλιο η μπαμπογρια τον κεφτε λογω ακρατειας και ο μαλακας μπαινει εδω και καμαρωνει για το τσιρλιο της βαβως οτι της προκαλει σκουιρττου κανει και σκουιρτ λεει
Ο ΠΙΚΕΡ παει με γυναικες ... εσυ ομως ...
Αυτά τα λες εσύ Πουκερ, εμείς πάμε ΜΟΝΟ με γυναίκες και ΜΟΝΟ γαμάμε.
Πες μας τώρα για την Άννα το μαιμουδάκι με το χοντρό το δαχτυλάκι.
μικρη μπαρου θελεις γνωριμια με την αννα;
γιαυτο γυροφερνεις ;
Tώρα μας συγκρίνεις τον J. Howard Marshall Smith, με τον Picker; Δε μιλάω για τα χρήματα, ή την εξουσία, ούτε καν το τζάκι... μιλάω για την ευφυΐα, το χάρισμα και την προσωπικότητα. Ο παππούς, που πήρε πλαστικόμουνο στα 89, για να γαμήσει ακόμα μια φορά πριν τα τινάξει, όταν ήταν στην ηλικία που είναι σήμερα ο Picker, είχε ήδη υπάρξει διδάκτωρ στο Yale, κυβερνητικός σύμβουλος, και επιτυχημένος επιχειρηματίας, κάτι που, αν δεν έχεις ικανότητες, ούτε τα τζάκια, ούτε τα φράγκα στο φέρνουν στο πιάτο
εγώ δεν αλλάζω τη συζήτηση. Εσυ πιάνεσαι απο τα μαλλιά σου, προσπαθόντας να στήσεις επιχείρημα με ασύνδετες μεταξύ ους περιπτώσεις. Δείξε μου μια περίπτωση 30αρη με πρόβλημα, που πηδάει κουνελάκι λόγω χρημάτων, και τότε ανακαλωΜην αλλάζει τη συζήτηση. Όση μόρφωση κι αν είχε, ότι πρόσωπο κι αν είχε στα νιάτα του, όση Ευφυΐα κι αν διέθετε (για να γίνει πολυεκατομμυριούχος είχε απεριόριστη), σε αυτή την ηλικία ήταν έτοιμος για το πέρασμα στον άλλο κόσμο. Κι όμως, όταν τα λεφτά μιλάνε, οι αηδίες φεύγουν. Και πήρε το κουνελάκι
εγώ δεν αλλάζω τη συζήτηση. Εσυ πιάνεσαι απο τα μαλλιά σου, προσπαθόντας να στήσεις επιχείρημα με ασύνδετες μεταξύ ους περιπτώσεις. Δείξε μου μια περίπτωση 30αρη με πρόβλημα, που πηδάει κουνελάκι λόγω χρημάτων, και τότε ανακαλω
50φευγα ηταν η γκομενα που ειχα περσι η ρωσσιδα,ουτε ψεματα δεν ξερεις να λες ρε ηλιθιε ..
ο κολλητος σου ο τραβελοφιλος ειχε πει 51 ...
εσυ τωρα λες 40 ....
μπας και σας γαμαει μαζι η φιονα με το παπαρι της;
ρε ψευταρε,οι θεσσαλονικιοι μπολεκ και λολεκ, ο αδυνατος χτικιαρης κι ο κοντοχοντρος κεφτες κανανε σχεδια μεχρι 20 χρονων πως θα βρουνε να γαμησουνε, τελικα στα 22 ο νικ ανακαλυψε το μπουρδελα και πεσανε με τα μουτρα στα τραβελια στη μοναστηριου
ο πικερ παει με γερους για την αμοιβή και με μαυρους για γουστα, επιλεκτικη μνημη εχειςΟ ΠΙΚΕΡ παει με γυναικες ... εσυ ομως ...
Φιλε μου ειχαν χακαρει το λογαριαμο οι περαστικοι απο το 99 και δε μπορουσα να λογκαρω. Ευχαριστω τον Αντισθενη που με βοηθησε.
Φιλε μου ειχαν χακαρει το λογαριαμο οι περαστικοι απο το 99 και δε μπορουσα να λογκαρω. Ευχαριστω τον Αντισθενη που με βοηθησε.
Φαίνεται πως έχεις ταλέντο στην ποίηση!!!picker και pickerιστές, ένα μάτσο αδελφές
ζητούν στον πάτο δαχτυλάκι, να καυλώσουνε λιγάκι
ξέρουνε να βρίζουν μάνες, πόρτα τρώνε απ τις πουτάνες
άρχισε η κατρακύλα, η απόλυτη ξεφτίλα
κόμπλεξ με το γυναικείο φύλο, σπάστε τους όλους στο ξύλο
ανίκανοι να καμακώσουν, πρώτοι στον πρωκτό να χώσουν
πίκερ σκλάβα του αφέντη, γειά σου πίκερ πισωγλέντη