Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Ξύπνησε και ο Πικερ στο κρύο παιδικό του κρεβατάκι.

Ούτε και αυτό το βράδυ κοιμήθηκε μαζί με κάποια γυναίκα να τον ζεστάνει.

Αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα, έφτασε στα 40 και ακόμα γυναίκα να μπει στο δωμάτιο του.

Ο αχνιστός Ελληνικός πικρός καφές τον περιμένει στο τραπέζι της κουζίνας.
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:άτω από το φλιτζάνι του καφέ είναι διπλωμένο ένα τσαλακωμένο 10ευρώ, επιμελώς τοποθετημένο από την μάνα του.

Ο πατέρας τον ρωτάει "Τι ώρα να σε πάω στο Μετάξι;"

Ο Πικερ απαντά βαριεστημένα ρουφώντας το καφέ του  "Κατα τις 12..."

Η μητέρα που γνωρίζει ρωτάει "Στην Αννα το Μαιμουδακι θα πας;"

Ο Πικερ απαντά "Ναι μάνα, η Αννα το Μαιμουδακι είναι η αδυναμία μου..."

Η μητέρα με ντροπή ρωτάει "Πάλι παιδί μου θα σου βάλει δάκτυλο;"

Ο Πικερ απαντά "Αυτό μάνα το κάνουν οι άνδρες που φοράνε παντελόνια!!!"

Ο πατέρας του λέει "Μήπως να σε πάω τώρα να μην πλακώσουν τα πάκια;"

Ο Πικερ απαντά "...να τελειώσω το καφέ μου..."

Η μητέρα "Να φορέσεις το μπουφάν σου το καινούργιο αυτό που είχες στην Γ' Λυκείου, να μην σε πάρει το κορίτσι για λέτσο"

Ο πατέρας "Αντε πάμε τώρα... παρε και μωρομαντιλα να καθαρίσεις τις πατούσες του κοριτσιού...."

Ο Πικερ απαντά "Φύγαμε.... να με περιμένεις με την μηχανή αναμμένη σε 5-10 λεπτά θα έχω τελειώσει....".

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Δεν έχει ποίημα σήμερα;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Δεν έχει ποίημα σήμερα;;;

Η ζωή του πικέρ δεν είναι ποίημα τύπε, είναι μυθιστόρημα μόνο που η πρωτη σελιδα είναι ίδια με την 1000στη με μόνες διαφορές ότι αλλάξει το όνομα της πουτάνας κάθε φορά, το καλοκαίρι ο καφές είναι φραπές σκέτος και στο παιδικό δωμάτιο κάνει ζέστη πολύ ενώ δεν έχει κλιματιστικό....

Ξύπνησε και ο Πικερ στο κρύο παιδικό του κρεβατάκι.

Ούτε και αυτό το βράδυ κοιμήθηκε μαζί με κάποια γυναίκα να τον ζεστάνει.

Αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα, έφτασε στα 40 και ακόμα γυναίκα να μπει στο δωμάτιο του.

Ο αχνιστός Ελληνικός πικρός καφές τον περιμένει στο τραπέζι της κουζίνας.

Κάτω από το φλιτζάνι του καφέ είναι διπλωμένο ένα τσαλακωμένο 10ευρώ, επιμελώς τοποθετημένο από την μάνα του.

Ο πατέρας τον ρωτάει "Τι ώρα να σε πάω στο Μετάξι;"

Ο Πικερ απαντά βαριεστημένα ρουφώντας το καφέ του  "Κατα τις 12..."

Η μητέρα που γνωρίζει ρωτάει "Στην Αννα το Μαιμουδακι θα πας;"

Ο Πικερ απαντά "Ναι μάνα, η Αννα το Μαιμουδακι είναι η αδυναμία μου..."

Η μητέρα με ντροπή ρωτάει "Πάλι παιδί μου θα σου βάλει δάκτυλο;"

Ο Πικερ απαντά "Αυτό μάνα το κάνουν οι άνδρες που φοράνε παντελόνια!!!"

Ο πατέρας του λέει "Μήπως να σε πάω τώρα να μην πλακώσουν τα πάκια;"

Ο Πικερ απαντά "...να τελειώσω το καφέ μου..."

Η μητέρα "Να φορέσεις το μπουφάν σου το καινούργιο αυτό που είχες στην Γ' Λυκείου, να μην σε πάρει το κορίτσι για λέτσο"

Ο πατέρας "Αντε πάμε τώρα... παρε και μωρομαντιλα να καθαρίσεις τις πατούσες του κοριτσιού...."

Ο Πικερ απαντά "Φύγαμε.... να με περιμένεις με την μηχανή αναμμένη σε 5-10 λεπτά θα έχω τελειώσει....".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

στουκα τι ωρες σε παντοφλιαζει η γυναικα;

λες ευχαριστω ;

πας κατευθειαν για υπνο;

ξερει οτι εισαι προεδρος σε μεγαλο ιντερνετικο οργανισμο με ειδικοτητα στις ψηφοφοριες;

:happy: :happy:  :happy:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Τζωνυ τι λέει η κα Χωνυ που πήρες το χαλκινο MR MALAKAS 2017;

Σε παντοφλιάζει επειδή είσαι ο τελευταίος ΠΑΣΟΚος;

Η κα Χωνυ ψηφίζει ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ;

Η ανάγκη σου για υπερασπιστείς τον πικερ πηγάζει από κοινά βιώματα μήπως;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Ανησυχητικά ήρεμη είναι η κατάσταση εδώ...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τζωνυ τι λέει η κα Χωνυ που πήρες το χαλκινο MR MALAKAS 2017;

Σε παντοφλιάζει επειδή είσαι ο τελευταίος ΠΑΣΟΚος;

Η κα Χωνυ ψηφίζει ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ;

Η ανάγκη σου για υπερασπιστείς τον πικερ πηγάζει από κοινά βιώματα μήπως;

δεν υπαρχει κυρια χωνυ κυριε αρχινοθεια  στουκα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ανησυχητικά ήρεμη είναι η κατάσταση εδώ...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ε να ποσταρουμε κανενα τραβελακι να γαμαει τον βαν κωλεν αλα βικυ στιλ
και κανενα πουτανακι να κωλοδακτυλιαζει τον ξεφτιλισμενο πουστη πικερ
να αναψουν τα αιματα

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 17

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ανησυχητικά ήρεμη είναι η κατάσταση εδώ...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ο γκουρου προκαλεσε το μιουταρισμα του μην αντεχοντας αλλο το μπουλινγκ και οι ακολουθοι εχουν χωριστει σε αυτους που προσπαθουν να κρυψουν το κωλοδακτυλιασμα απο το ευρυ κοινο και σε εκεινους που το διατυμπανιζουν

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Picker αναμένεται να κατέβει στο Μετάξι από στιγμή σε στιγμή...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Τον τρωει παλι ο κωλος του
Πριν λίγα λεπτά εθεάθει επί της Ιάσωνος να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες και με βλοσυρό βλέμμα να σιγοψιθυρίζει: "λαμόγια πονάτε"...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Πριν λίγα λεπτά εθεάθει επί της Ιάσωνος να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες και με βλοσυρό βλέμμα να σιγοψιθυρίζει: "λαμόγια πονάτε"...

Τυπε θα τον πλησιάσω και θα του πω "Χαιρετίσματα απο τον στεκα κωλοδακτυλιασμένε!"....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Πληροφορίες λενε οτι κρατουσε μια παγοκυστη στον κωλο και σιγοψιθυριζε "με ξεκωλιασε παλι η αννα η μαιμουδιτσα"

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
... μην ξεχνάμε τους κανόνες υγιεινής του πικέρ  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Duke Nukem ο κώλος μου είναι πολύ καθαρός - δεν έβαζε τα χέρια της όπου κι όπου η κοπέλα. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα όταν πάω τουαλέτα ή όταν κάνω μπάνιο πλένω καλά το κωλαράκι μου βάζοντας μέσα δάχτυλο. Αυτό σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom