stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 566
Ο Picker συνεχίζει δυναμικά τη διάδωση του Νόμου στο facebook με συνεχόμενες αναρτήσεις!
Έχει πολύ δουλειά στο παιδικό του δωμάτιο τύπε....
Ο Picker συνεχίζει δυναμικά τη διάδωση του Νόμου στο facebook με συνεχόμενες αναρτήσεις!
Πολύ σουρεαλιστικό το σκηνικό που περιγράφεις πιο πάνω!!!Έχει πολύ δουλειά στο παιδικό του δωμάτιο τύπε....
Ξύπνησε και ο Πικερ στο κρύο παιδικό του κρεβατάκι.
Ούτε και αυτό το βράδυ κοιμήθηκε μαζί με κάποια γυναίκα να τον ζεστάνει.
Αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα, έφτασε στα 40 και ακόμα γυναίκα να μπει στο δωμάτιο του.
Ο αχνιστός Ελληνικός πικρός καφές τον περιμένει στο τραπέζι της κουζίνας.
άτω από το φλιτζάνι του καφέ είναι διπλωμένο ένα τσαλακωμένο 10ευρώ, επιμελώς τοποθετημένο από την μάνα του.
Ο πατέρας τον ρωτάει "Τι ώρα να σε πάω στο Μετάξι;"
Ο Πικερ απαντά βαριεστημένα ρουφώντας το καφέ του "Κατα τις 12..."
Η μητέρα που γνωρίζει ρωτάει "Στην Αννα το Μαιμουδακι θα πας;"
Ο Πικερ απαντά "Ναι μάνα, η Αννα το Μαιμουδακι είναι η αδυναμία μου..."
Η μητέρα με ντροπή ρωτάει "Πάλι παιδί μου θα σου βάλει δάκτυλο;"
Ο Πικερ απαντά "Αυτό μάνα το κάνουν οι άνδρες που φοράνε παντελόνια!!!"
Ο πατέρας του λέει "Μήπως να σε πάω τώρα να μην πλακώσουν τα πάκια;"
Ο Πικερ απαντά "...να τελειώσω το καφέ μου..."
Η μητέρα "Να φορέσεις το μπουφάν σου το καινούργιο αυτό που είχες στην Γ' Λυκείου, να μην σε πάρει το κορίτσι για λέτσο"
Ο πατέρας "Αντε πάμε τώρα... παρε και μωρομαντιλα να καθαρίσεις τις πατούσες του κοριτσιού...."
Ο Πικερ απαντά "Φύγαμε.... να με περιμένεις με την μηχανή αναμμένη σε 5-10 λεπτά θα έχω τελειώσει....".
Δεν έχει ποίημα σήμερα;;;
Ξύπνησε και ο Πικερ στο κρύο παιδικό του κρεβατάκι.
Ούτε και αυτό το βράδυ κοιμήθηκε μαζί με κάποια γυναίκα να τον ζεστάνει.
Αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα, έφτασε στα 40 και ακόμα γυναίκα να μπει στο δωμάτιο του.
Ο αχνιστός Ελληνικός πικρός καφές τον περιμένει στο τραπέζι της κουζίνας.
Κάτω από το φλιτζάνι του καφέ είναι διπλωμένο ένα τσαλακωμένο 10ευρώ, επιμελώς τοποθετημένο από την μάνα του.
Ο πατέρας τον ρωτάει "Τι ώρα να σε πάω στο Μετάξι;"
Ο Πικερ απαντά βαριεστημένα ρουφώντας το καφέ του "Κατα τις 12..."
Η μητέρα που γνωρίζει ρωτάει "Στην Αννα το Μαιμουδακι θα πας;"
Ο Πικερ απαντά "Ναι μάνα, η Αννα το Μαιμουδακι είναι η αδυναμία μου..."
Η μητέρα με ντροπή ρωτάει "Πάλι παιδί μου θα σου βάλει δάκτυλο;"
Ο Πικερ απαντά "Αυτό μάνα το κάνουν οι άνδρες που φοράνε παντελόνια!!!"
Ο πατέρας του λέει "Μήπως να σε πάω τώρα να μην πλακώσουν τα πάκια;"
Ο Πικερ απαντά "...να τελειώσω το καφέ μου..."
Η μητέρα "Να φορέσεις το μπουφάν σου το καινούργιο αυτό που είχες στην Γ' Λυκείου, να μην σε πάρει το κορίτσι για λέτσο"
Ο πατέρας "Αντε πάμε τώρα... παρε και μωρομαντιλα να καθαρίσεις τις πατούσες του κοριτσιού...."
Ο Πικερ απαντά "Φύγαμε.... να με περιμένεις με την μηχανή αναμμένη σε 5-10 λεπτά θα έχω τελειώσει....".
Τζωνυ τι λέει η κα Χωνυ που πήρες το χαλκινο MR MALAKAS 2017;
Σε παντοφλιάζει επειδή είσαι ο τελευταίος ΠΑΣΟΚος;
Η κα Χωνυ ψηφίζει ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ;
Η ανάγκη σου για υπερασπιστείς τον πικερ πηγάζει από κοινά βιώματα μήπως;
ε να ποσταρουμε κανενα τραβελακι να γαμαει τον βαν κωλεν αλα βικυ στιλΑνησυχητικά ήρεμη είναι η κατάσταση εδώ...
Ανησυχητικά ήρεμη είναι η κατάσταση εδώ...
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Picker αναμένεται να κατέβει στο Μετάξι από στιγμή σε στιγμή...
Πριν λίγα λεπτά εθεάθει επί της Ιάσωνος να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες και με βλοσυρό βλέμμα να σιγοψιθυρίζει: "λαμόγια πονάτε"...Τον τρωει παλι ο κωλος του
δεν υπαρχει κυρια χωνυ κυριε αρχινοθεια στουκα
Πριν λίγα λεπτά εθεάθει επί της Ιάσωνος να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες και με βλοσυρό βλέμμα να σιγοψιθυρίζει: "λαμόγια πονάτε"...
Πριν λίγα λεπτά εθεάθει επί της Ιάσωνος να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες και με βλοσυρό βλέμμα να σιγοψιθυρίζει: "λαμόγια πονάτε"...
Duke Nukem ο κώλος μου είναι πολύ καθαρός - δεν έβαζε τα χέρια της όπου κι όπου η κοπέλα. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα όταν πάω τουαλέτα ή όταν κάνω μπάνιο πλένω καλά το κωλαράκι μου βάζοντας μέσα δάχτυλο. Αυτό σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς.
... μην ξεχνάμε τους κανόνες υγιεινής του πικέρ