barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
ζητα χαρτζηλικι απο τους δικους σου για να ψηφισεις ΝΔ ..
Άσε με εμένα και πες μας για την Άννα το μαιμουδάκι.
ζητα χαρτζηλικι απο τους δικους σου για να ψηφισεις ΝΔ ..
ουτε αυτο ειναι κατορθωμα
ΟΛΟΙ εχουν γαμησει περισσοτερες απο σενα
Τα κωλοδακτυλα που τρως μην τα μετρας για οτι εχεις γαμησει
Σε εχουν γαμησει
Εγώ λέω να βάλεις μια φωτό το διαβατήριο, την ταυτότητά σου και να τα τρίψεις στη μούρη του μυθικού πουλιού.
Υ.Γ. Α και κωδικούς taxis.
Ησουν online εκεινο το βράδυ που το πουλι εγινε αλλη μια φορα παλτο καλοκαιρινο?
Souker ξερεις καποια Αννα μαιμουδακι?
Souker ξερεις καποια Αννα μαιμουδακι?
Ο Σουκερ μπορεί να μην ξέρει, σαν Πούκερ όμως το ξέρει πολύ καλά.
παιξε λιγο με το γκει αβαταρ σου..
Οι απόψεις διίστανται για εκείνο το βράδυ και την εγκυρότητα του ζητήματος και των αποδείξεων. :S
και εκεινο το βραδυ ηταν ονλαιν που δεν καταφερες να κερδισεις το στοιχημα που εσυ ειχες βαλει τους ορους, και το αλλο βραδυ ηταν ονλαιν που μας ποσταρες οτι σε σερβιρανε μεσα σε αεροπλανο κουλουρακια για να μας αποδειξεις οτι εισαι ο ωνασηςΗσουν online εκεινο το βράδυ που το πουλι εγινε αλλη μια φορα παλτο καλοκαιρινο?
και εκεινο το βραδυ ηταν ονλαιν που δεν καταφερες να κερδισεις το στοιχημα που εσυ ειχες βαλει τους ορους, και το αλλο βραδυ ηταν ονλαιν που μας ποσταρες οτι σε σερβιρανε μεσα σε αεροπλανο κουλουρακια για να μας αποδειξεις οτι εισαι ο ωνασης
γελανε και τα μπετα με την παρτη σου
και εκεινο το βραδυ ηταν ονλαιν που δεν καταφερες να κερδισεις το στοιχημα που εσυ ειχες βαλει τους ορους, και το αλλο βραδυ ηταν ονλαιν που μας ποσταρες οτι σε σερβιρανε μεσα σε αεροπλανο κουλουρακια για να μας αποδειξεις οτι εισαι ο ωνασης
γελανε και τα μπετα με την παρτη σου
εγω τωρα θελω να μας ξαναπεις την ιστορια που εσυ κι ο νικ μικροι στη θεσσαλονικη δε γαμαγατε ουτε με αιτηση πρωτοκολλημενη και ο νικ βρηκε το μπουρδελα κομ και στο εμαθε κι εσενα και εμαθες επιτελους οτι οι γυναικες εχουν και αλλη χρηση εκτος απο νηπιαγωγοι και δασκαλες
πες τα μονος σου γιατι θα αρχισω να ποσταρω παλια ποστ
τα τραβελια ομως... τα ανακαλυψανε νωρις.....χεχεχεχεχεχε