Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είμαι μισογύνης γι' αυτές που δεν μου κάθονται. Αυτές που μου κάθονται τις λατρεύω και τις έχω στα όπα-όπα. Δεν με έχεις καταλάβει ακόμα.  :2funny:

Μα αυτό είμαστε όλοι μας αν δεν κάνω λάθος. Και δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν αξίωση και για κάτι διαφορετικό από αυτό το γεγονός. Υπάρχουν και οι φαντασμένες φυσικά που αν δε σου κάτσουν νομίζουν ότι μπορούν να σε έχουν και φίλο.  :jerking:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μα αυτό είμαστε όλοι μας αν δεν κάνω λάθος. Και δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν αξίωση και για κάτι διαφορετικό από αυτό το γεγονός. Υπάρχουν και οι φαντασμένες φυσικά που αν δε σου κάτσουν νομίζουν ότι μπορούν να σε έχουν και φίλο.  :jerking:
να παιζεις το φιλεναδο με τη καθε βλαμενη.ειχα ενα γνωστο που το εκανε και δεν γαμησε ποτε.η γκομενα πρεπει να ειχε πολλους τετοιους φιλεναδους βλακες στο σταντ μπαι απο οτι καταλαβα.να γινεσαι δουλος της καθε καριολας.μπας και τον βρεξεις.καταντια

Επισκέπτης
να παιζεις το φιλεναδο με τη καθε βλαμενη.ειχα ενα γνωστο που το εκανε και δεν γαμησε ποτε.η γκομενα πρεπει να ειχε πολλους τετοιους φιλεναδους βλακες στο σταντ μπαι απο οτι καταλαβα.να γινεσαι δουλος της καθε καριολας.μπας και τον βρεξεις.καταντια

Έχω συναντήσει κατά καιρούς άτομα στη δουλειά μου που έπιαναν "φιλία" με μια γκόμενα εκεί μέσα και κάθονταν συνέχεια δίπλα της, ήταν σε όλα τα διαλείμματα μαζί και έγραφαν όλους τους άλλους, τις περίμεναν κάθε βράδυ στο σχόλασμα και έφευγαν μαζί μέχρι που κάποια στιγμή τους έβλεπες να μη μιλιούνται καν μεταξύ τους και αυτοί οι γελοίοι έψαχναν για άλλη παρέα. Ήταν επειδή μετά από καναδυό μήνες "φιλίας" αυτοί οι γλοιώδεις τύποι την έπεφταν τελικά στις γκόμενες και έτρωγαν χυλόπιτα. Υπήρξαν και καναδυό περιπτώσεις από όσο θυμάμαι που αυτή η τακτική τους απέδωσε και τελικά τις έριξαν. Αλλά ρε φίλε, πόσο πιο εμετικά γλοιώδης, υποκριτής και καιροσκόπος πρέπει να γίνεις για να ρίξεις μια γκόμενα. Πόσο μα πόσο σιχαίνομαι αυτούς τους τύπους και αυτές τις γκόμενες που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μπλιαχ, εμετός!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Έχω συναντήσει κατά καιρούς άτομα στη δουλειά μου που έπιαναν "φιλία" με μια γκόμενα εκεί μέσα και κάθονταν συνέχεια δίπλα της, ήταν σε όλα τα διαλείμματα μαζί και έγραφαν όλους τους άλλους, τις περίμεναν κάθε βράδυ στο σχόλασμα και έφευγαν μαζί μέχρι που κάποια στιγμή τους έβλεπες να μη μιλιούνται καν μεταξύ τους και αυτοί οι γελοίοι έψαχναν για άλλη παρέα. Ήταν επειδή μετά από καναδυό μήνες "φιλίας" αυτοί οι γλοιώδεις τύποι την έπεφταν τελικά στις γκόμενες και έτρωγαν χυλόπιτα. Υπήρξαν και καναδυό περιπτώσεις από όσο θυμάμαι που αυτή η τακτική τους απέδωσε και τελικά τις έριξαν. Αλλά ρε φίλε, πόσο πιο εμετικά γλοιώδης, υποκριτής και καιροσκόπος πρέπει να γίνεις για να ρίξεις μια γκόμενα. Πόσο μα πόσο σιχαίνομαι αυτούς τους τύπους και αυτές τις γκόμενες που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μπλιαχ, εμετός!

Είναι λόγο off-topic αλλά αξίζει να το δει ο καθένας μας:

Επισκέπτης
Είναι λόγο off-topic αλλά αξίζει να το δει ο καθένας μας:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια και ξεφτίλα για το αντρικό φύλο, ακόμα και αν τελικά σου κάτσει και γαμήσεις. Πραγματικά μου έρχεται να ξεράσω! Δεν είναι καθόλου off-topic, γι' αυτό ακριβώς έγραψα το νόμο του Picker. Υπάρχουν κάποιοι που είναι πραγματικοί άντρες και μιλάνε πάντα στα ίσια, δεν είναι στη φύση τους να γίνουνε λούγκρες για να ρίξουν γυναίκα. Γι' αυτούς έγραψα το νόμο του Picker!

Επισκέπτης
Κάποιες λεπτομέρειες μόνο μου λείπουν για να τελειοποιήσω το νόμο. Μάλλον πρέπει να διατηρήσω την πρόβλεψη για μειωμένη συχνότητα στις μεγαλύτερες ηλικίες αλλά δεν έχω καταλήξει στο ποια πρέπει να είναι η ηλικία για τη μετάβαση από την αυξημένη (μέρα παρά μέρα) στη μειωμένη (κάθε τρίτη μέρα) συχνότητα.

Λοιπόν, τα 50 είναι η πιο λογική μέση ηλικία για τη μετάβαση από τη νεανική στην ώριμη συχνότητα. Τώρα 2 χρόνια κάτω, 2 χρόνια πάνω δεν έχει σημασία. Θα το εντάξω και στο νόμο από εδώ και πέρα. Μέρα παρά μέρα μέχρι τα 50 και κάθε τρίτη μέρα μετά τα 50. Αν κάποιος γαμάει μέρα παρά μέρα από τα 20, στα 50 του θα νιώθει χορτασμένος και θα θέλει να χαλαρώσει λίγο. Μετά τα 50 κάθε τρίτη μέρα θα του είναι αρκετό. Στο νόμο του Picker θέλω πάντα να προτείνω κάτι που να είναι λογικό και εφικτό και όχι κάτι υπερβολικό.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τι παιδευεσαι με τις ηλικιες ρε πικερ, αστο φρι, σε αλλον ξεκινα η εφηβεια σε αλλη ηλικια και η πτωση αποδοσης σε αλλη ηλικια δεν μπαινουν σε ζυγαρια για ολους αυτα

Επισκέπτης
τι παιδευεσαι με τις ηλικιες ρε πικερ, αστο φρι, σε αλλον ξεκινα η εφηβεια σε αλλη ηλικια και η πτωση αποδοσης σε αλλη ηλικια δεν μπαινουν σε ζυγαρια για ολους αυτα

Θέλω να προτείνω μέσες συχνότητες και μέσες ηλικίες. Το γαμήσι στο μπουρδέλο έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες και δεν μπορείς να το αφήνεις στο φλου. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να μπορείς να γαμάς και να τελειώνεις πάντα μέσα σε 10 λεπτά με τους άλλους να περιμένουν απέξω. Χρειάζεται να βάζεις στόχο και να έχεις προγραμματισμό, διαφορετικά κάποια στιγμή το βαριέσαι, το ξεχνάς και σε ξεχνάει κι αυτό. Το γαμήσι στο μπουρδέλο θέλει κίνητρο, αλλιώς θα κάτσεις σπίτι σου και θα τραβήξεις μια παχιά μαλακία. Την ίδια στιγμή όμως ο σχεσάκιας θα γαμάει τη γκόμενά του στο σπίτι με την ησυχία του. Ο σκοπός του νόμου του Picker είναι να γαμάει ένας μοναχικός μπουρδελιάρης τουλάχιστον όσο γαμάει και κάποιος που έχει σχέση. Επειδή όμως ακριβώς το γαμήσι στο μπουρδέλο έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες, είναι απαραίτητο πάντα να υπάρχει στόχος!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Θέλω να προτείνω μέσες συχνότητες και μέσες ηλικίες. Το γαμήσι στο μπουρδέλο έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες και δεν μπορείς να το αφήνεις στο φλου. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να μπορείς να γαμάς και να τελειώνεις πάντα μέσα σε 10 λεπτά με τους άλλους να περιμένουν απέξω. Χρειάζεται να βάζεις στόχο και να έχεις προγραμματισμό, διαφορετικά κάποια στιγμή το βαριέσαι, το ξεχνάς και σε ξεχνάει κι αυτό. Το γαμήσι στο μπουρδέλο θέλει κίνητρο, αλλιώς θα κάτσεις σπίτι σου και θα τραβήξεις μια παχιά μαλακία. Την ίδια στιγμή όμως ο σχεσάκιας θα γαμάει τη γκόμενά του στο σπίτι με την ησυχία του. Ο σκοπός του νόμου του Picker είναι να γαμάει ένας μοναχικός μπουρδελιάρης τουλάχιστον όσο γαμάει και κάποιος που έχει σχέση. Επειδή όμως το γαμήσι στο μπουρδέλο έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες, είναι απαραίτητο πάντα να υπάρχει στόχος!

Tυπε οπως τα λες θα με κανεις να τις κοψω τις πουτανες, σαν αγγαρεια μου ακουγεται.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Θέλω να προτείνω μέσες συχνότητες και μέσες ηλικίες. Το γαμήσι στο μπουρδέλο έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες και δεν μπορείς να το αφήνεις στο φλου. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να μπορείς να γαμάς και να τελειώνεις πάντα μέσα σε 10 λεπτά με τους άλλους να περιμένουν απέξω. Χρειάζεται να βάζεις στόχο και να έχεις προγραμματισμό, διαφορετικά κάποια στιγμή το βαριέσαι, το ξεχνάς και σε ξεχνάει κι αυτό. Το γαμήσι στο μπουρδέλο θέλει κίνητρο, αλλιώς θα κάτσεις σπίτι σου και θα τραβήξεις μια παχιά μαλακία. Την ίδια στιγμή όμως ο σχεσάκιας θα γαμάει τη γκόμενά του στο σπίτι με την ησυχία του. Ο σκοπός του νόμου του Picker είναι να γαμάει ένας μοναχικός μπουρδελιάρης τουλάχιστον όσο γαμάει και κάποιος που έχει σχέση. Επειδή όμως το γαμήσι στο μπουρδέλο έχει μεγάλες ιδιαιτερότητες, είναι απαραίτητο πάντα να υπάρχει στόχος!
εδω δεν τα εχουν καταφερει οργανισμοι με στατιστικα δειγματα χιλιαδων και παιδευεσαι εσυ καθε μερα με την εμπειρια σου να βαλεις νουμερα? ασε τα αρχικα νουμερα και μη το ξαναλλαζεις, καθε μερα διαφορετικη εκτιμηση θα εχεις για τον μεσο ορο, ποτε αισθανεται ντουρασελ ο καθενας για 7 ή 3 ή 2 φορες την εβδομαδα το καταλαβαινει ο ιδιος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πίκερ μη μπερδεύεις τον κόσμο με τη συχνότητα
Πες όσο αντέχει ο κωλος του καθενός να ξεμπερδεύεις
Αφού εκει το πας το θέμα εδώ και μέρες

Επισκέπτης
Tυπε οπως τα λες θα με κανεις να τις κοψω τις πουτανες, σαν αγγαρεια μου ακουγεται.
εδω δεν τα εχουν καταφερει οργανισμοι με στατιστικα δειγματα χιλιαδων και παιδευεσαι εσυ καθε μερα με την εμπειρια σου να βαλεις νουμερα? ασε τα αρχικα νουμερα και μη το ξαναλλαζεις, καθε μερα διαφορετικη εκτιμηση θα εχεις για τον μεσο ορο, ποτε αισθανεται ντουρασελ ο καθενας για 7 ή 3 ή 2 φορες την εβδομαδα το καταλαβαινει ο ιδιος

Δεν είναι έτσι. Ο νόμος απευθύνεται στους μοναχικούς τύπους. Ο στόχος μας είναι να γαμάμε όσο αυτοί που έχουν σχέσεις, συζούν ή είναι παντρεμένοι. Να μην έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από αυτούς. Αν δε βάλουμε στόχο δε γίνεται να το πετύχουμε αυτό. Ο άλλος έχει τη γκόμενα στο σπίτι και τη γαμάει ό,τι ώρα θέλει. Εμείς για να γαμήσουμε πρέπει να πάρουμε τα πόδια μας και να πάμε στο μπουρδέλο με άλλους 10 να περιμένουν στη σειρά. Μπορείς να το κάνεις όσο συχνά το κάνει ένας παντρεμένος αν δε βάλεις στόχο? Σίγουρα όχι, σου το λέω εγώ. Θα κάτσεις μπροστά στο ίντερνετ, θα βάλεις την τσόντα και θα τραβήξεις μαλακία. Θέλει απαραίτητα προγραμματισμό και στόχο για να μπορεί ένας μοναχικός τύπος να κοντράρει στα ίσα σε συχνότητα ένα σχεσάκια που συζεί. Αυτό είναι το νόημα και ο σκοπός του νόμου!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
Πίκερ μη μπερδεύεις τον κόσμο με τη συχνότητα
Πες όσο αντέχει ο κωλος του καθενός να ξεμπερδεύεις
Αφού εκει το πας το θέμα εδώ και μέρες

Κοίτα τύπε, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην έχω μελλοντικά τα λεφτά για να το κάνω αυτό. Βλέπεις όμως ότι προσπαθώ να μη φτάσω στο σημείο να δώσω τον κώλο μου.  :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Picker έχω μια απορία.
Αν ο στόχος του νόμου είναι να γαμάει  ο μοναχικός μπουδελιάρης τουλάχιστον όσο και ο σχεσάκιας , δεν θα έπρεπε να μετράει και ο ΧΡΟΝΟΣ που γαμάει?
Θέλω να πω ότι ένα γαμήσι που κρατάει μιση ώρα με σαρανταπέντε λεπτά πως μετράει το ίδιο με ένα γαμήσι που κρατάει πέντε με έξι λεπτά?
Στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε πια τις συμμετοχές ενός παίκτη αλλα τα λεπτά συμμετοχής για να κρίνουν την αξια του.
Έτσι νομίζω πρέπει να γίνει και στο γαμήσι , δεν είναι το ίδιο αυτός που βγάζει ενενηντάλεπτα με εσένα που μπαίνεις αλλαγή στις καθυστερήσεις.
Άσε το άλλο , το ίδιο είναι τα λεπτά συμμετοχής να είναι στο ερασιτεχνικό που παίζει όποιος θέλει και το ίδιο στο C.L. που την άλλη πρέπει να την ψήσεις για να την γαμήσεις και πριν την γαμήσεις έχει ρίξει χυλόπιτες σε δέκα κακομοίρηδες σαν τον Picker?

Δώσε μου τα φώτα σου. Αυτά κλονίζουν την πίστη μου στον ΝΟΜΟ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε ο νόμος ειναι απλός
" όσα φάνε  κι όσα τους ρίξουνε "

Επισκέπτης
Picker έχω μια απορία.
Αν ο στόχος του νόμου είναι να γαμάει  ο μοναχικός μπουδελιάρης τουλάχιστον όσο και ο σχεσάκιας , δεν θα έπρεπε να μετράει και ο ΧΡΟΝΟΣ που γαμάει?
Θέλω να πω ότι ένα γαμήσι που κρατάει μιση ώρα με σαρανταπέντε λεπτά πως μετράει το ίδιο με ένα γαμήσι που κρατάει πέντε με έξι λεπτά?
Στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε πια τις συμμετοχές ενός παίκτη αλλα τα λεπτά συμμετοχής για να κρίνουν την αξια του.
Έτσι νομίζω πρέπει να γίνει και στο γαμήσι , δεν είναι το ίδιο αυτός που βγάζει ενενηντάλεπτα με εσένα που μπαίνεις αλλαγή στις καθυστερήσεις.
Άσε το άλλο , το ίδιο είναι τα λεπτά συμμετοχής να είναι στο ερασιτεχνικό που παίζει όποιος θέλει και το ίδιο στο C.L. που την άλλη πρέπει να την ψήσεις για να την γαμήσεις και πριν την γαμήσεις έχει ρίξει χυλόπιτες σε δέκα κακομοίρηδες σαν τον Picker?

Δώσε μου τα φώτα σου. Αυτά κλονίζουν την πίστη μου στον ΝΟΜΟ.

Αυτό με τον χρόνο είναι ένας μεγάλος μύθος! Προφανώς μιλάς μόνο για τα προκαταρκτικά. Κάνε μια έρευνα στο ίντερνετ και θα δεις ότι ο μέσος χρόνος που μεσολαβεί από τη στιγμή της διείσδυσης στο μουνί μέχρι την εκσπερμάτιση είναι 3 ΛΕΠΤΑ! Το μέσο γαμήσι αν βγάλεις τα προκαταρκτικά διαρκεί 3 ΛΕΠΤΑ! Αυτά που λες για τις χυλόπιτες και τις ηλίθιες γκόμενες που τις μοιράζουν ξέρεις που τα γράφω: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Εμείς γουστάρουμε να γαμάμε τις πουτάνες μας τις ξεφτιλισμένες και να τους δίνουμε αξία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom