Επισκέπτης
Μαλιστα...
Σας ενοχλεί οτιδήποτε ομοιάζει με πέος...
Δηλαδή, για ενα φιστ φάκιγνκ (από γυναίκα πάντα) δεν θα λέγατε όχι.
Αν είναι δυνατόν! Σίγουρα ΟΧΙ. Ούτε εγώ σε γυναίκα δεν θα δεχόμουν να το κάνω αυτό!
Μαλιστα...
Σας ενοχλεί οτιδήποτε ομοιάζει με πέος...
Δηλαδή, για ενα φιστ φάκιγνκ (από γυναίκα πάντα) δεν θα λέγατε όχι.
Αν είναι δυνατόν! Σίγουρα ΟΧΙ. Ούτε εγώ σε γυναίκα δεν θα δεχόμουν να το κάνω αυτό!
Γιατι;
Αφού αποτελεί τον υπέρτατο εξευτελισμό και την απόλυτη απαξίωση! Και εσείς από ό,τι μας γράψατε είστε μισογύνης.
Είμαι μισογύνης γι' αυτές που δεν μου κάθονται. Αυτές που μου κάθονται τις λατρεύω και τις έχω στα όπα-όπα. Δεν με έχεις καταλάβει ακόμα.
εσυ την πεφτεις στα ισια απο οτι καταλαβα?
Να με συγχωρείτε τότε, αλλά δεν είστε μισογύνης. Κακεντρεχής είστε.
Είμαι πολύ εγωιστής, δεν ανέχομαι καμία γυναίκα να μου λέει ΟΧΙ. Μόνο από τις πουτάνες γουστάρω να τρώω χυλόπιτες, μπορώ να πω ότι αυτό με ηδονίζει. Με κάνει να νιώθω ότι μαζί τους έχω πραγματική ερωτική σχέση και όχι απλά μια αγοραία συναλλαγή!
πεσ και κανα παραμυθι στη γκομενα τα γουσταρουνε αλιως δε γαμας γκομενα μονο πουτανες θα γαμαςΕίμαι πολύ εγωιστής, δεν ανέχομαι καμία γυναίκα να μου λέει ΟΧΙ. Μόνο από τις πουτάνες γουστάρω να τρώω χυλόπιτες, μπορώ να πω ότι αυτό με ηδονίζει. Με κάνει να νιώθω ότι μαζί τους έχω πραγματική ερωτική σχέση και όχι απλά μια αγοραία συναλλαγή!
Δυστυχώς κύριε, μόλις ανατραπήκατε από μόνος σας.
Οι μισογύνιδες δεν διαχωρίζουν τις γυναίκες σε αυτές που τους κάθονται και σε αυτές που δεν τους κάθονται. Οι πραγματικοι μισογύνιδες βλέπουν ολες τις γυναίκες ως σκεύος ηδονής και μόνον, και ως εκ τούτου τις αντιμετωπίζουν ως τέτοιο. Έρωτες, και λοιπά συναισθήματα θεωρούνται, το ολιγότερο, γελοία.
Λυπάμαι, αλλά τελικά τόσο ο "νόμος", όσο και ο "νομοθέτης", μπάζουν από παντού.
Τις πουτάνες τις λατρεύω, είναι γνωστό αυτό. Πες με όπως θες, εγώ απλά θέλω όλες οι γυναίκες να γίνουν πουτάνες. Να μην έχει καμία το δικαίωμα να λέει ΟΧΙ.
πεσ και κανα παραμυθι στη γκομενα τα γουσταρουνε αλιως δε γαμας γκομενα μονο πουτανες θα γαμας
ε αφου λες μαλακιες που δε γινοντε πολλες γυναικες δεν θα γινουν ποτε πουτανες παρτο χαμπαρι βλακα ξυπνα μπας και γαμησεις χωρισ καποτα να δεις τη διαφορα
Το ξέρω και γι' αυτό τις μισώ. Παραμύθι δεν πρόκειται να πω σε γυναίκα ΠΟΤΕ. Το πρώτο πράγμα που τους λέω όταν τις γνωρίζω είναι ότι γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα. Δεν με νοιάζει, το ξέρω ότι θα γαμάω μόνο πουτάνες σε όλη μου τη ζωή!
και γιατι ολο αυτο το παραμυθι γιατι και αυτο που κανεισ παραμυθι δικο σου ειναι γιατι ολη αυτη η παπαρια ενω μπορεις να πας να κολησεις ενα μουνακι και να το γαμας
κοιτα δε σε ξερω αλλα αν κανεις παρεα με τα σωστα ατομα πιστευω θα βρεις και γκομενα και γαληνη γιατι τωρα δεν εισαι καλα φιλους και καλη παρεα θεςΣιγά μην κάνω τη χάρη στις ξεφτιλισμένες να τους πω αυτό που θέλουν να ακούσουν. Πουτανίτσες όλες στα μπουρδέλα να γίνουν οι παλιοκαριόλες!!!
Picker...δεν άντεξα χωρίς μαλακία....θέλω και να γαμάω και να τον παίζω...sorry......
κοιτα δε σε ξερω αλλα αν κανεις παρεα με τα σωστα ατομα πιστευω θα βρεις και γκομενα και γαληνη γιατι τωρα δεν εισαι καλα φιλους και καλη παρεα θες
Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Εγώ απλά προτείνω μια συγκεκριμένη στάση ζωής. Ξέρω ότι ο καθένας είναι διαφορετικός.