Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
Θα σου προτεινα να ξεκινησεις να τον παιζεις τουλαχιστον 2-3 φορες τη μερα.
Πιστευω η αποχη απ τη μαλακια σε χει πειραξει  :S

και όμως αυτό πιστευω ότι ισχυει, όχι συγκεκριμενα για τον picker αλλα αν δεν τραβούσαμε μια μαλακια για να εκπληρώσουμε τη φαντασιωση μας που μονο στη φαντασια μας και στα ονειρα μας θα γινοταν πως θα φυγει αυτή η φαντασιωση από το μυαλο μας
αφου με μια πορνη σιγουρα δε μπορούμε να ισοφαρίσουμε τη φαντασιωση μας, μηπως η αποχη από την μαλακια θα συσσωρευει μεσα μας απωθημένα τα οποια ποιος ξερει πως θα εξωτερικευθουν ;

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
και όμως αυτό πιστευω ότι ισχυει, όχι συγκεκριμενα για τον picker αλλα αν δεν τραβούσαμε μια μαλακια για να εκπληρώσουμε τη φαντασιωση μας που μονο στη φαντασια μας και στα ονειρα μας θα γινοταν πως θα φυγει αυτή η φαντασιωση από το μυαλο μας
αφου με μια πορνη σιγουρα δε μπορούμε να ισοφαρίσουμε τη φαντασιωση μας, μηπως η αποχη από την μαλακια θα συσσωρευει μεσα μας απωθημένα τα οποια ποιος ξερει πως θα εξωτερικευθουν ; 

τύπε λες να πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να επιτραπεί και η μαλακία? ο πίκερ το έχει απαγορέψει κατηγορηματικά!  :tickedoff:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
σιγουρα δε συμφωνω με όλα στο νομο του πικερ...  όπως και στο θεμα της μαλακιας
εγω τωρα και κοπελα εχω και μαλακια τραβάω και στα μπουρδελα πηγαινω ...  :grin:

τιποτα από τα παραπανω κοπελα-μαλακια-μπουρδελο δε μπορει να σε ικανοποιησει απολυτα από μονο του
χρειαζεται να κανεις ένα μιξ..

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
σιγουρα δε συμφωνω με όλα στο νομο του πικερ...  όπως και στο θεμα της μαλακιας
εγω τωρα και κοπελα εχω και μαλακια τραβάω και στα μπουρδελα πηγαινω ...   :grin:

τιποτα από τα παραπανω κοπελα-μαλακια-μπουρδελο δε μπορει να σε ικανοποιησει απολυτα από μονο του
χρειαζεται να κανεις ένα μιξ..

τύπε ο νόμος του πίκερ είναι αυστηρός και δύσκολος να τηρηθεί για μας, γι αυτό ο πίκερ αξιζει τον σεβασμό μας.  :headbang2:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πίκερ μήπως ο μισογυνισμός που δηλώνεις είναι ένα ψέμα, ένα προπέτασμα καπνού για κρύψεις (από τον εαυτό σου κυρίως) τη βαθιά σου ανάγκη για ρομαντική αγάπη; Μήπως και γι' αυτό φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου αρσενική πόρνη; Μήπως βλέπεις τον εαυτό σου να πηγαίνει στην Κορίνα και να της λέει με δάκρυα στα μάτια "Βλέπεις αγαπούλα μου τι έκανα; Έγινα κι εγώ πόρνη σαν εσένα για να μπορώ να είμαι μαζί σου!"; :think:
Πολλές φορές οι ακραίες τοποθετήσεις αποτελούν μηχανισμό άρνησης.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πίκερ μήπως ο μισογυνισμός που δηλώνεις είναι ένα ψέμα, ένα προπέτασμα καπνού για κρύψεις (από τον εαυτό σου κυρίως) τη βαθιά σου ανάγκη για ρομαντική αγάπη; Μήπως και γι' αυτό φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου αρσενική πόρνη; Μήπως βλέπεις τον εαυτό σου να πηγαίνει στην Κορίνα και να της λέει με δάκρυα στα μάτια "Βλέπεις αγαπούλα μου τι έκανα; Έγινα κι εγώ πόρνη σαν εσένα για να μπορώ να είμαι μαζί σου!"; :think:

Γιατί έχεις ίδια φότο με τον memos@n ??  :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Iδια φωτο εχουν ο slavyanka, ο νικ07 και ο μεμος.
Προφανως λογω Νωντισμού.

Ένας είναι ο Νώντας και το Υβρίδιο ο προφήτης του! :rockon:

Τώρα που ο Πικερισμός διακλαδώθηκε σε περίεργα μονοπάτια, η μοναδική αληθινή ατραπός είναι ο Νωντισμός.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Picker...δεν άντεξα χωρίς μαλακία....θέλω και να γαμάω και να τον παίζω...sorry...... :rockon:

Επισκέπτης

Kάνεις ενδιαφέροντα ποσταρίσματα ρε άτιμε. Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσω μία και καλή, δεν θα γαμιόμουν ΠΟΤΕ με άντρα, ούτε παθητικά ούτε ενεργητικά. Η αλήθεια είναι ότι ο πρωκτός (και ο προστάτης αδένας) είναι αισθησιακό σημείο του σώματος και όταν είμαι με γκόμενα ή πουτάνα γουστάρω και δαχτυλάκι να μου βάζει και να με γλύφει εκεί και το ποδαράκι της να μου περνάει κάτω από τα αρχίδια και να με γαμάει με το μεγάλο της δάχτυλο. Όλα αυτά είναι καυλωτικά για μένα αλλά σίγουρα δεν τα κάνω πάντα όπως π.χ. την ποδολαγνεία που είναι must. Φυσικά δεν έχω ζητήσει ούτε θα δεχόμουν ΠΟΤΕ να μου βάλουν δονητή ή ο,τιδήποτε άλλο μοιάζει με πούτσα. Έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν γενικά τα βοηθήματα στο σεξ, τα απεχθάνομαι. Με άντρα δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί: 1. δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες και 2. είμαι πολύ υπερήφανος για να κάτσω να με γαμήσει άντρας. Αυτά!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.731
Πόντοι
25.467
Kάνεις ενδιαφέροντα ποσταρίσματα ρε άτιμε. Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσω μία και καλή, δεν θα γαμιόμουν ΠΟΤΕ με άντρα, ούτε παθητικά ούτε ενεργητικά. Η αλήθεια είναι ότι ο πρωκτός (και ο προστάτης αδένας) είναι αισθησιακό σημείο του σώματος και όταν είμαι με γκόμενα ή πουτάνα γουστάρω και δαχτυλάκι να μου βάζει και να με γλύφει εκεί και το ποδαράκι της να μου περνάει κάτω από τα αρχίδια και να με γαμάει με το μεγάλο της δάχτυλο. Όλα αυτά είναι καυλωτικά για μένα αλλά σίγουρα δεν τα κάνω πάντα όπως π.χ. την ποδολαγνεία που είναι must. Φυσικά δεν έχω ζητήσει ούτε θα δεχόμουν ΠΟΤΕ να μου βάλουν δονητή ή ο,τιδήποτε άλλο μοιάζει με πούτσα. Έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν γενικά τα βοηθήματα στο σεξ, τα απεχθάνομαι. Με άντρα δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί: 1. δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες και 2. είμαι πολύ υπερήφανος για να κάτσω να με γαμήσει άντρας. Αυτά!

Μαλιστα...

Σας ενοχλεί οτιδήποτε ομοιάζει με πέος...

Δηλαδή, για ενα φιστ φάκιγνκ (από γυναίκα πάντα) δεν θα λέγατε όχι. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom