You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
δηλαδη δεν το προσπαθεις εξω καθολου εστω για καμια ξεπετα αφου οπως λες και αυτες το θελουν αλλα μας παιζουν?
Άσε εμένα, εγώ είμαι πλέον κακό παράδειγμα, έχω εξελιχθεί σέ μεγάλος αδιάφορος. Μέχρι εμένα εκνευρίζω μέ τήν αδιαφορία μου.
παντως θα πρεπει να ειχαμε ενα ψυχιατρο εδω για να μας τα εξηγουσε καλυτερα .παντως ακομα πιστευω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στη λιμπιντο.Άσε εμένα, εγώ είμαι πλέον κακό παράδειγμα, έχω εξελιχθεί σέ μεγάλος αδιάφορος. Μέχρι εμένα εκνευρίζω μέ τήν αδιαφορία μου.
Επισκέπτης
παντως θα πρεπει να ειχαμε ενα ψυχιατρο εδω για να μας τα εξηγουσε καλυτερα .παντως ακομα πιστευω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στη λιμπιντο.
Πολύ μεγάλες τύπε. Ο δε Οbiwan πρέπει να ακολουθήσει το νόμο του Picker.
εσυ μαλλον με ειρωνευεσαι τωραΠολύ μεγάλες τύπε. Ο δε Οbiwan πρέπει να ακολουθήσει το νόμο του Picker.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
παντως θα πρεπει να ειχαμε ενα ψυχιατρο εδω για να μας τα εξηγουσε καλυτερα .παντως ακομα πιστευω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στη λιμπιντο.
Τόσα καί τόσα χρόνια σχέσεων δύναμης έφτιαξαν έναν ολόκληρο χάρτη λίμπιντο. Από τήν τήν τρομοκρατημένη γυναίκα μέ τήν μπούργκα μέχρι τήν μεθυσμένη Αμερικάνα πού κάνει πίπες στό χορευτή τού μπάτσελορ πάρτυ της όλα εκεί ανάμεσα είναι σπαρμένα.
το θεμα ειναι αν οι ψυχιατροι γενικως συμφωνουν οτι βιωνουν τη σεξουαλικη ορμη το ιδιο οι αντρες με τις γυναικες?Τόσα καί τόσα χρόνια σχέσεων δύναμης έφτιαξαν έναν ολόκληρο χάρτη λίμπιντο. Από τήν τήν τρομοκρατημένη γυναίκα μέ τήν μπούργκα μέχρι τήν μεθυσμένη Αμερικάνα πού κάνει πίπες στό χορευτή τού μπάτσελορ πάρτυ της όλα εκεί ανάμεσα είναι σπαρμένα.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Πολύ μεγάλες τύπε. Ο δε Οbiwan πρέπει να ακολουθήσει το νόμο του Picker.
Καί εντατικό φτηνό μπουρδελάκι έχω ακολουθήσει, κάι βίζιτες, καί στούντιο, καί στρίπ, καί καρδιοπάθειες. Μέ τήν επανάληψη όλα ξεφτίζουν. Ακόμα καί ένας καλός γάμος.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
το θεμα ειναι αν οι ψυχιατροι γενικως συμφωνουν οτι βιωνουν τη σεξουαλικη ορμη το ιδιο οι αντρες με τις γυναικες?
Τό θέμα ήταν ότι ό Picker τίς έβγαλε άκαβλες. Σίγουρα πατάνε αλλιώς μερικά κουμπιά γιά πολλούς λόγους αλλά έχουν επίσης πολλές ορμές σίγουρα.
αλλα εφοσον τις αναστελουν οπως λες με αυνανισμο καλο θα ειναι να μην επιδιωκουμε σεξουαλικες επαφες μαζι τους αλλα να παμε κατευθειαν σε πορνες αφου μονο εκει θα βρουμε την υγιεια μαςΤό θέμα ήταν ότι ό Picker τίς έβγαλε άκαβλες. Σίγουρα πατάνε αλλιώς μερικά κουμπιά γιά πολλούς λόγους αλλά έχουν επίσης πολλές ορμές σίγουρα.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
αλλα εφοσον τις αναστελουν οπως λες με αυνανισμο καλο θα ειναι να μην επιδιωκουμε σεξουαλικες επαφες μαζι τους αλλα να παμε κατευθειαν σε πορνες αφου μονο εκει θα βρουμε την υγιεια μας
Καταναλωτικός εθισμός δικός μας είναι. Κάτι σάν σύνδρομο fast food. Δέν σχετίζονται οί εκτός κυκλώματος γυναίκες πού τό κάνουμε αυτό.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Mαλακίες το αιδοίο είναι 10 φορές πιο ευαίσθητο από το πέος.Αυτές μπορούν να έχουν πολλούς απανωτούς οργασμούς,εσύ μπορείς;
Δεν μου τα λες καλά,εννοείς δηλαδή πως ένα Α αρσενικό έχει ημερομηνία λήξης;Εγώ πιστεύω πως σε καμία περίπτωση,πάντα θα κρατάει μέσα του τη νεανική σπιρτάδα και άρα την ικανότητα να ρίχνει ακόμα γκόμενες τώρα που μεγάλωσε (σίγουρα λιγότερες από παλιά).Οι υπόλοιποι ποτέ δεν ήταν πραγματικά αρσενικά,μάλλον τώρα που μεγάλωσες κρατάς μόνο τα καλά από το παρελθόν λόγω της νοσταλγίας.Έτσι ίσως θα κάνω και εγώ και ο χ και ο ψ αφού όσο μεγαλώνουμε τόσο θέλουμε να ωραιοποιούμε το παρελθόν.Η ανθρώπινη ματαιοδοξία άλλωστε είναι απέραντη... αλλά ο χρόνος αμείλικτος.
Τέλος τα πραγματικά alpha male είναι αυτα που πηδάνε και τις πολλές.Οι περισσότεροι τη βγάζουν με μαλακία/καμιά τσούλα που θα τους φορτωθεί στα 30 για να μην μείνει στο ράφι/με πουτάνες.
Όχι, το A Male δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όμως, στην ηλικία που είμαι το target group μου είναι οι γυναίκες 45 χρονών, λίγα χρόνια πλην, λίγα χρόνια συν. Οι γυναίκες στη χώρα μας, αλήθεια σου λέω, δεν μοιάζουν στις φωτογραφίες με τις milf που ποστάρονται στο αντίστοιχο thread. Και οι περισσότερες που διεκδικούν γκόμενο έχουν την απαίτηση να τους πληρώνει. Οπότε, από οικονομετρική άποψη μπήκα στο εξής δίλλημα. Γιατί να πληρώνω μια γυναίκα με πολύ μέτρια εμφάνιση, με χαλάρωση, που γαμιέται σπάνια, που δεν ξέρει και δεν έχει τη θέληση να μάθει πώς να με ικανοποιεί στο κρεβάτι και που από φύση και διδαχή γκρινιάζει; Με λιγότερα χρήματα παίρνω μια αλλοδαπή καλύτερη εμφανισιακά, που κάνει συνήθως εξαιρετική πίπα, που δεν προσποιείται ότι έχει περίοδο, που δεν έχει πονοκέφαλο, που δεν παθαίνει υστερικές κρίσεις, που δεν μου πρήζει τα αρχίδια με τις συνεχείς απαιτήσεις της. Αυτή είναι η cost benefit analysis που έκανα και σταμάτησα τις όποιες προσπάθειες προσέγγισης των τάχα τίμιων ελλεηνίδων.
Επισκέπτης
Τό θέμα ήταν ότι ό Picker τίς έβγαλε άκαβλες. Σίγουρα πατάνε αλλιώς μερικά κουμπιά γιά πολλούς λόγους αλλά έχουν επίσης πολλές ορμές σίγουρα.
Δεν είναι άκαυλες, έχουν όμως σίγουρα λιγότερες καύλες από τους άντρες. Είναι το ασθενές φύλο παντού: σε δύναμη, σε εξυπνάδα, σε ορμές... ΣΕ ΟΛΑ. Η τεστοστερόνη είναι κυρίως υπεύθυνη για αυτές τις διαφορές. Οι άντρες έχουν μεγαλύτερο εγκέφαλο και 6,5 φορές περισσότερη φαιά ουσία από τις γυναίκες, μεταξύ άλλων! Στις εξετάσεις αίματος οι μέσες τιμές των αντρών είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές των γυναικών! Όπως υπάρχει διαφορά σωματική και εγκεφαλική, υπάρχει και σεξουαλική διαφορά. Είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς στην καθημερινή ζωή! Ολόκληρη η σχέση των δύο φύλων στηρίζεται στη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις σεξουαλικές ορμές αντρών και γυναικών. Οι γυναίκες στη ζωή τους δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε άλλο από το να καλωπίζονται όσο περισσότερο μπορούν και να περιμένουν τους κατακαυλωμένους άντρες να τους την πέσουν! Τώρα όμως υπάρχει ο νόμος του Picker για να αλλάξει μια για πάντα τη σχέση αυτή. Γαμάμε τα πουτανάκια μας και δεν δίνουμε στις άχρηστες γκόμενες την παραμικρή αξία!!!
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Σιγά την ξεφτίλα. Ξεφτιλισμένες είναι οι γκόμενες που τρώνε όλες την πούτσα και μετά το παίζουνε κυρίες. Ας κυβερνούσα εγώ και θα σου 'λεγα: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΥΤΗ!
12μηνη τύπε, όχι εννιάμηνη
Επισκέπτης
12μηνη τύπε, όχι εννιάμηνη
Ας είναι ίση με τη θητεία των αντρών στο στρατό. Επίσης προτείνω στους άντρες να πηγαίνουν στο στρατό στα 18 τους, ώστε να απολύονται νέοι και να έχουν μετά όλο το χρόνο μπροστά τους για να εφαρμόσουν το νόμο του Picker. Φυσικά στις πανελλήνιες εξετάσεις πρέπει να δηλώνουν μόνο πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Αθήνας, γιατί μόνο στην Αθήνα μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος!
Επισκέπτης
Και επειδή αυτή τη στιγμή έχω έμπνευση, αποφάσισα να ορίσω ως μεταβατική ηλικία από τη νεανική συχνότητα ("μέρα παρά μέρα") στην ώριμη συχνότητα ("κάθε τρίτη μέρα") τα 50 έτη και όχι τα 48 που έλεγα μέχρι πρότινος. Το σχέδιο είναι το εξής: Ανακαλύπτει κάποιος το νόμο του Picker στα 18 του. Πηγαίνει στρατό, απολύεται και έχει μπροστά του από τα 19-20 μία ολόκληρη ζωή για να εφαρμόσει το νόμο! Γαμάει "μέρα παρά μέρα" μέχρι τα 50 του και μετά, αφού για 30 χρόνια θα τα έχει γαμήσει ΟΛΑ, στο υπόλοιπο της ζωής του χαλαρώνει και γαμάει "κάθε τρίτη μέρα". Ποιος χρειάζεται τις καριόλες??? Ούτε κοπλιμέντο ρε!!!
Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:
ρε φιλε πως γινεται να μην σχετιζονται.αφου εσυ ο ιδιος λες οτι το παιζουν και δεν θελουν να γαμηθουν μετα.η τουλαχιστον δεν το εχουν αναγκη.ο αντρας πρεπει να βρει μια λυση και αυτος.καπου να κανει ερωτα. Αφου δεν βρισκει ανταποκριση στις εξω τι να κανει?Καταναλωτικός εθισμός δικός μας είναι. Κάτι σάν σύνδρομο fast food. Δέν σχετίζονται οί εκτός κυκλώματος γυναίκες πού τό κάνουμε αυτό.
Μου επιτρέπεις συμφορουμίτη ''Picker'' να κάνω μια τροποποίηση-παραλλαγή του νόμου σου:αφού ο πυρήνας της φιλοσοφίας σου είναι ότι όλες οι γυναίκες,μηδεμιάς εξαιρουμένης,μάνας κι αδελφής συμπεριλαμβανομένων,είναι πουτάνες και ξεφτιλισμένες,τι θα'λεγες να οργανώνονταν μια σιωπηρή,υπόγεια,καθολική συνωμοσία όλων των αντρών,σε πανεθνική κλίμακα,που να απαγόρευε για ένα μήνα τουλάχιστον οποιαδήποτε σεξουαλική ικανοποίηση μ'αυτές;Έτσι δεν θα τις ξεφτιλίζαμε ακόμη περισσότερο,αφού ''ούτε για τον πούτσο'' δεν θα τις είχαμε,συν ότι τις κατ'επάγγελμα πουτάνες θα τις καταστρέφαμε και οικονομικά;ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!
Picker
ΥΓ:Με τις παραπάνω απόψεις δεν ταυτίζομαι,απλώς επεκτείνω νοητικά τον νόμο σου.
Επισκέπτης
Μου επιτρέπεις συμφορουμίτη ''Picker'' να κάνω μια τροποποίηση-παραλλαγή του νόμου σου:αφού ο πυρήνας της φιλοσοφίας σου είναι ότι όλες οι γυναίκες,μηδεμιάς εξαιρουμένης,μάνας κι αδελφής συμπεριλαμβανομένων,είναι πουτάνες και ξεφτιλισμένες,τι θα'λεγες να οργανώνονταν μια σιωπηρή,υπόγεια,καθολική συνωμοσία όλων των αντρών,σε πανεθνική κλίμακα,που να απαγόρευε για ένα μήνα τουλάχιστον οποιαδήποτε σεξουαλική ικανοποίηση μ'αυτές;Έτσι δεν θα τις ξεφτιλίζαμε ακόμη περισσότερο,αφού ''ούτε για τον πούτσο'' δεν θα τις είχαμε,συν ότι τις κατ'επάγγελμα πουτάνες θα τις καταστρέφαμε και οικονομικά;
ΥΓ:Με τις παραπάνω απόψεις δεν ταυτίζομαι,απλώς επεκτείνω νοητικά τον νόμο σου.
και για ενα μηνα να γαμουσαμε εσενα ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31