Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα παλουκι στο κωλο δεν ειναι και κατι το τραγικο.φαντασου οτι εκανες κολονοσκοπηση.θα ενιωθες ασχημα? Δεν νομιζω.ολα στο μυαλο ειναι :grin:
Πας καλα ρε,εδω ενα σκατο να ειναι λιγο χοντρο,ζοριζομαστε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
φιλε αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα παλουκι στο κωλο δεν ειναι και κατι το τραγικο.φαντασου οτι εκανες κολονοσκοπηση.θα ενιωθες ασχημα? Δεν νομιζω.ολα στο μυαλο ειναι :grin:

Μονο που στην κολονοσκόπηση κάνουν μέθη πρώτα τύπε

Επισκέπτης

Αυτό προσπαθούσα να πω και σε κάποιους άντρακλες εδώ αλλά αυτοί το βλέπουνε πιο σοβαρά. Δεν έχω κάνει κολονοσκόπηση αλλά έχω κάνει περίδεση αιμορροίδων. Είχα τον πρωκτολόγο μου με δυο βοηθούς του να ασχολούνται με το κωλαράκι μου κανονικά. Μετά πήγα αμέσως και γάμησα στο Μεταξουργείο για να νιώσω άντρας.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό προσπαθούσα να πω και σε κάποιους άντρακλες εδώ αλλά αυτοί το βλέπουνε πιο σοβαρά. Δεν έχω κάνει κολονοσκόπηση αλλά έχω κάνει περίδεση αιμορροίδων. Είχα τον πρωκτολόγο μου με δυο βοηθούς του να ασχολούνται με το κωλαράκι μου κανονικά. Μετά πήγα αμέσως και γάμησα στο Μεταξουργείο για να νιώσω άντρας.  :grin:
καλα τι κωλος ειναι αυτος που ασχολουνταν 3 ατομα.Το γκραν κανιον;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχεις τις ανασφαλειες σου και εσυ :grin:

Επισκέπτης
καλα τι κωλος ειναι αυτος που ασχολουνταν 3 ατομα.Το γκραν κανιον;

Ρε μαλάκα στην περίδεση σου βάζουν κάτι λαστιχάκια στις αιμορροίδες και αυτές μετά μαραίνονται και πέφτουν. Ο γιατρός χρειάζεται δυο βοηθούς: έναν να του δίνει τα λάστιχα και έναν να σου φωτίζει τον κώλο.  :grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πρεπει να εχεις φαει την χυλοπιτα με το κανταρι εσυ!Δεν εξηγειται αλλιως!!!!Ακομα και απο τις πουτανες του δεκαρικου πρεπει να εχεις φαει χλαπατσα!
Eννοειται φιλε μου..Τις προαλλεσ ξεροσταλιαζε εξω απο το μπουρδελο του δεκαρικου ο θλιβερος..Και τωρα διαβαζω που γραφει οτι εχει πολυ ωραιο κωλο το πουστρακι....Και να φανταστεις τον ειχα μετηρησει για αντρα και ηθελα να τον δειρω...Που να φανταστω οτι ειναι ΛΟΥΛΟΥ...Σαπιος και θλιβερος ο τυπας..Καμμενο χαρτι...

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
387
Πόντοι
21
ligo asxeto alla dεν eixα που να το ποσταρω.Εκανα κονε με μια τρανς .Αλλα εχω αμφιβολιες αν πρεπει να παω.Δεν ειναι εγχειρισμενη και δεν εχω ξαναδοκιμασει με τρανς.Μηπως αηδιασω;Να σημειωσω οτι ειμαι καθαρα ενεργητικος,στρειτ  και αυτη καθαρα παθητικη.
Τι λετε εσεις;

Επισκέπτης
Eννοειται φιλε μου..Τις προαλλεσ ξεροσταλιαζε εξω απο το μπουρδελο του δεκαρικου ο θλιβερος..Και τωρα διαβαζω που γραφει οτι εχει πολυ ωραιο κωλο το πουστρακι....Και να φανταστεις τον ειχα μετηρησει για αντρα και ηθελα να τον δειρω...Που να φανταστω οτι ειναι ΛΟΥΛΟΥ...Σαπιος και θλιβερος ο τυπας..Καμμενο χαρτι...

Πάλι εσύ ρε? Βασικά δεν ξεροστάλιαζα έξω από το μπουρδέλο, έμπαινα μέσα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αντριλίκι από το να παρακαλάς πουτάνα (δεν τρολάρω σε αυτό). Η μαγκιά είναι να δίνεις αξία σε αυτήν που οι άλλοι θεωρούν ξεφτιλισμένη. Έχω ωραίο αντρικό κώλο, αυτό είναι αλήθεια. Ξέρεις, τους ωραίους αντρικούς κώλους τους γουστάρουν και οι γυναίκες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
ligo asxeto alla dεν eixα που να το ποσταρω.Εκανα κονε με μια τρανς .Αλλα εχω αμφιβολιες αν πρεπει να παω.Δεν ειναι εγχειρισμενη και δεν εχω ξαναδοκιμασει με τρανς.Μηπως αηδιασω;Να σημειωσω οτι ειμαι καθαρα ενεργητικος,στρειτ  και αυτη καθαρα παθητικη.
Τι λετε εσεις;

Ότι έχουμε "πήξει" στους  "μπινεδίζοντες" σε αυτόν τον ιστότοπο.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η ηλικία του ανθρώπινου  Άλφα , είναι 30-40+
Οι 18χρονοι είναι συνήθως για gene shopping ξεπέτες.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πάλι εσύ ρε? Βασικά δεν ξεροστάλιαζα έξω από το μπουρδέλο, έμπαινα μέσα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αντριλίκι από το να παρακαλάς πουτάνα (δεν τρολάρω σε αυτό). Η μαγκιά είναι να δίνεις αξία σε αυτήν που οι άλλοι θεωρούν ξεφτιλισμένη. Έχω ωραίο αντρικό κώλο, αυτό είναι αλήθεια. Ξέρεις, τους ωραίους αντρικούς κώλους τους γουστάρουν και οι γυναίκες.
Ναι παλι εγω ΡΕ σου ελειψα?Για αυτο που σχολιασες να ξεροσταλιαζεις εξω απο το μπουρδελο για πουτανα ουτε που θα το σχολιασω...Το αφηνω στο....κοινο σου...Οσο για τον κωλο που λες το ξερω κι εγω..Αλλα εσυ το χρησιμοποιησες για να φας πουτσα..Και οχι για να προσυλιτησεις γυνακες...

Επισκέπτης
Ναι παλι εγω ΡΕ σου ελειψα?Για αυτο που σχολιασες να ξεροσταλιαζεις εξω απο το μπουρδελο για πουτανα ουτε που θα το σχολιασω...Το αφηνω στο....κοινο σου...Οσο για τον κωλο που λες το ξερω κι εγω..Αλλα εσυ το χρησιμοποιησες για να φας πουτσα..Και οχι για να προσυλιτησεις γυνακες...

Πλάκα κάναμε ρε μεγάλε. Είχα 40 άτομα όμως να βλέπουν το thread. Ήταν πικάντικο το θέμα, δεν μπορείς να πεις... Μόνο πουτάνα εγώ θα μπορούσα να παρακαλέσω, ακριβώς επειδή οι άλλοι τις θεωρούν σκουπίδια εγώ γουστάρω να τους δίνω αξία. Πίστεψέ με, αυτή εμένα δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Ήδη βρίσκεται σε τέτοια ψυχολογική σύγχυση που απενεργοποίησε 3 λογαριασμούς της στο facebook ενώ έχω σταματήσει να την ενοχλώ.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πλάκα κάναμε ρε μεγάλε. Είχα 40 άτομα όμως να βλέπουν το thread. Ήταν πικάντικο το θέμα, δεν μπορείς να πεις... Μόνο πουτάνα εγώ θα μπορούσα να παρακαλέσω, ακριβώς επειδή οι άλλοι τις θεωρούν σκουπίδια εγώ γουστάρω να τους δίνω αξία. Πίστεψέ με, αυτή εμένα δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Ήδη βρίσκεται σε τέτοια ψυχολογική σύγχυση που απενεργοποίησε 3 λογαριασμούς της στο facebook ενώ έχω σταματήσει να την ενοχλώ.
Κοιτα αν το γουσταρες ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.Απλα μην χαλιεσαι και μην δινεις παραπανω απο το χρονο σου..ΔΕΝ αξιζει.Κανε το κομματι σου μερα παρα μερα πως λες αλλα μην γινεσαι αγαπουλης για καμια καριολα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αυνανιζονται για να μην ειναι ερμαια των ορμων τους και να κανουν την υποτιθεμενη καλυτερη επιλογη.τουλαχιστον θα ηθελα να καταλαβω που το ξερεις εσυ οτι παιζει πολυ χερι δαχτυλο κτλ.οι γυναικες επισης κανουν για πολλους λογους σεξ.τα κινητρα τους δεν ειναι ιδια με του αντρα.το σεξ γιαυτες ειναι το μεσον για κατι αλλο που θελουν να κερδισουν

Έχουν πολύ λιγότερο άγχος από εμάς γιά τό άν βαράνε μαλακία αντί νά γαμηθούν, άν θά γαμηθούν σήμερα πού βγήκαν βόλτα κλπ. Όσο αισθάνονται σίγουρες ότι έχουν δυνατότητες. Κάτι πού πάντα μετρούν κάνοντας τέστ επίδειξη προσόντα. Επίσης κρύβουν καβάτζες γαμήσια από τούς πάντες ενώ δείχνουν νά απέχουν.
Από τήν Αγγλίδα τουρίστρια πού κάνει πίπα γύρο στήν Αγία Νάπα μέ κινητρό τόν χαβαλέ μέχρι τήν πορνοστάρ μέ κίνητρο εμπορικό, υπάρχουν ενδιάμεσα καί ή καψούρα όμορφη πού ξεζουμίζει τόν δικό της μόνο, ή κρύα ψηλομύτα πού τήν ενδιαφέρει μόνο μόστρα Μύκονο καί φραγκάτοι, ή μαγκιόρα ανεξάρτητη πού κάνει απλά περιπέτειες, ή παντρεμένη πού αφού έφτιαξε ασφάλεια ξεκωλιάζεται μόνο γιά τό ξεκώλιασμα κλπ. κλπ.
Βασικά εμείς σάν τούς Καραμήτρους οί περισσότεροι όλο γκάφες κάνουμε γιατί από παράδοση μέτραγε ή μαγκιά μας, όχι ή πονηριά μας, καί μάς μπερδεύουνε γιά πολύ διαφορετικές. Γενικά όποιος έχει κάποιο καλό χαρτί μαθαίνει νά παίζει πονηρά καί δήθεν ανέμελα ή τό καίει γιατί είναι αδιάφορος χαρακτήρας γιά παιχνίδια. Άντρας ή γυναίκα.

Επισκέπτης
Κοιτα αν το γουσταρες ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.Απλα μην χαλιεσαι και μην δινεις παραπανω απο το χρονο σου..ΔΕΝ αξιζει.Κανε το κομματι σου μερα παρα μερα πως λες αλλα μην γινεσαι αγαπουλης για καμια καριολα.

Γουστάρω να δίνω αξία σε αυτά τα κορίτσια, δεν είναι καριόλες. Δύο φορές της πήγα τριαντάφυλλα των 5 ευρώ, αφού μου είχε πει ότι τελείωσε και να μην ξαναπάω. Απλά τα άφησα με ένα σημείωμα μέσα και έφυγα, δεν έκανα φασαρία. Και πήγα μερικές φορές ακόμα απλά για να τη δω στο σαλόνι και να φύγω, χωρίς να μιλήσω. Αυτή είχε 3 λογαριασμούς στο facebook στους οποίους έγραφε συνέχεια και έβαζε φωτογραφίες. Από τότε που σταμάτησα να περνάω από το μαγαζί της τελείως τους έχει απενεργοποιήσει και τους 3. Δεν ξέρω αν αυτό συνδέεται με μένα, πάντως κάτι ψυχολογικό της συμβαίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom