Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Γουστάρω να δίνω αξία σε αυτά τα κορίτσια, δεν είναι καριόλες. Δύο φορές της πήγα τριαντάφυλλα των 5 ευρώ, αφού μου είχε πει ότι τελείωσε και να μην ξαναπάω. Απλά τα άφησα με ένα σημείωμα μέσα και έφυγα, δεν έκανα φασαρία. Και πήγα μερικές φορές ακόμα απλά για να τη δω στο σαλόνι και να φύγω, χωρίς να μιλήσω. Αυτή είχε 3 λογαριασμούς στο facebook στους οποίους έγραφε συνέχεια και έβαζε φωτογραφίες. Από τότε που σταμάτησα να περνάω από το μαγαζί της τελείως τους έχει απενεργοποιήσει και τους 3. Δεν ξέρω αν αυτό συνδέεται με μένα, πάντως κάτι ψυχολογικό της συμβαίνει.
Δεν την ειπα καριολα λογο της δουλειας της.Απλα θεωρω οτι εκανες αρκετη προσπαθεια και οτι περνουσε απο το χερι σου.Ειναι καιρος να προχωρησεις και να μην βασανιζεις αλλο τον εαυτο σου.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έχουν πολύ λιγότερο άγχος από εμάς γιά τό άν βαράνε μαλακία αντί νά γαμηθούν, άν θά γαμηθούν σήμερα πού βγήκαν βόλτα κλπ. Όσο αισθάνονται σίγουρες ότι έχουν δυνατότητες. Κάτι πού πάντα μετρούν κάνοντας τέστ επίδειξη προσόντα. Επίσης κρύβουν καβάτζες γαμήσια από τούς πάντες ενώ δείχνουν νά απέχουν.
Από τήν Αγγλίδα τουρίστρια πού κάνει πίπα γύρο στήν Αγία Νάπα μέ κινητρό τόν χαβαλέ μέχρι τήν πορνοστάρ μέ κίνητρο εμπορικό, υπάρχουν ενδιάμεσα καί ή καψούρα όμορφη πού ξεζουμίζει τόν δικό της μόνο, ή κρύα ψηλομύτα πού τήν ενδιαφέρει μόνο μόστρα Μύκονο καί φραγκάτοι, ή μαγκιόρα ανεξάρτητη πού κάνει απλά περιπέτειες, ή παντρεμένη πού αφού έφτιαξε ασφάλεια ξεκωλιάζεται μόνο γιά τό ξεκώλιασμα κλπ. κλπ.
Βασικά εμείς σάν τούς Καραμήτρους οί περισσότεροι όλο γκάφες κάνουμε γιατί από παράδοση μέτραγε ή μαγκιά μας, όχι ή πονηριά μας, καί μάς μπερδεύουνε γιά πολύ διαφορετικές. Γενικά όποιος έχει κάποιο καλό χαρτί μαθαίνει νά παίζει πονηρά καί δήθεν ανέμελα ή τό καίει γιατί είναι αδιάφορος χαρακτήρας γιά παιχνίδια. Άντρας ή γυναίκα.
κοιτα καλα τα λες γενικως ειδικα με την επιδειξη που ειναι συχνο φαιμομενο.τωρα εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες γυναικες το κανουν για οικονομικα κριτηρια η απλα για να ικανοποιησουν το συντροφο τους και ελαχιστα για την σεξουαλικη ορμη.μας μπερδευουνε για πολυ διαφορετικες ειπες.τι ενοεις μαυτο?

Επισκέπτης
Δεν την ειπα καριολα λογο της δουλειας της.Απλα θεωρω οτι εκανες αρκετη προσπαθεια και οτι περνουσε απο το χερι σου.Ειναι καιρος να προχωρησεις και να μην βασανιζεις αλλο τον εαυτο σου.

Μα δεν ασχολούμαι πλέον. Απλά στην κεντρική μου φωτό στο facebook έχω βάλει αντί για φωτό την επιγραφή: "Te iubesc doar pe tine, Corina" που σημαίνει "Αγαπώ μόνο εσένα, Κορίνα". Μετά από 2 μέρες περίπου απενεργοποίησε και τα 3 της προφίλ. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση, δεν ξέρω.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι γυναίκες Πίκερ έχουν πολύ μεγαλύτερες κάβλες από τους άντρες. Απλά είναι περισσότερο επιλεκτικές και τις μοιράζονται με κλειστό κύκλο.

Εσύ θέλεις να βγάλεις έξω την ψωλή σου στο λεωφορείο και να συνουσιαστείς με όποια βλέπεις. Η γυναίκα θέλει να σου ρίξει μια σπρωξιά στον Καιάδα και να πάει για όργια στη Μύκονο --όργια με εκείνους που θεωρεί άξιους για το μουνί της και ΜΟΝΟ.

Σε όλα τα πολυγαμικά είδη θηλαστικών το ίδιο ισχύει. Λίγα αρσενικά γαμάνε.

Όταν καταργήθηκαν τα χριστιανικά σεξουαλικά ήθη δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είχαν τη μόρφωση να γνωρίσουν τι θα επακολουθήσει: στρατιές μοναχικών ανδρών.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Νομίζουμε ότι έχουν πολύ διαφορετική λίμπιντο αλλά απλώς έχουν πολύ πιό υπεροπτικές ιδέες.
δηλαδη βιωνουν την ιδια ενταση η αλλιως ορμη για σεξ απλα διαφορετικα απο εμας.μου φαινεται λιγο δυσκολο να το πιστεψω.αφου εχω ακουσει και γνωμες ειδικων που λενε πως ο αντρας και η γυναικα δεν εχουν την ιδια αναγκη για σεξ και αυτο οφειλεται στην τετοστερονη

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
δηλαδη βιωνουν την ιδια ενταση η αλλιως ορμη για σεξ απλα διαφορετικα απο εμας.μου φαινεται λιγο δυσκολο να το πιστεψω.αφου εχω ακουσει και γνωμες ειδικων που λενε πως ο αντρας και η γυναικα δεν εχουν την ιδια αναγκη για σεξ και αυτο οφειλεται στην τετοστερονη

Νά πάνε σέ swinger βραδυά νά μάς εξηγήσουν τίς επί ωρών ξεκωλιάζουσες καί κραυγάζουσες νυμφομανείς τότε. :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τα σορτσάκια τα φοράνε επειδή ξέρουν ότι καυλώνεις ΕΣΥ! Εσύ όμως, επειδή ξέρεις πόσο καριόλες είναι, ακολουθείς το νόμο του Picker!!!

Ο νόμος του Πίκερ έχει γεμίσει αντιφάσεις...

Οι γυναίκες ερεθίζονται όταν φοράνε σέξυ ρούχα. Εμείς δεν ερεθιζόμαστε όταν ντυνόμαστε. Οι κάβλες τους είναι ένα επίπεδο πάνω απ' τις δικές μας.

Επισκέπτης
Οι γυναίκες ερεθίζονται όταν φοράνε σέξυ ρούχα. Εμείς δεν ερεθιζόμαστε όταν ντυνόμαστε. Οι κάβλες τους είναι ένα επίπεδο πάνω απ' τις δικές μας.

Έχετε διαστρεβλώσει τα πάντα στο μυαλό σας. Τα σέξυ ρούχα τα φοράνε γιατί έτσι καυλώνουν οι άντρες. Εμείς δεν φοράμε σέξυ ρούχα γιατί οι γυναίκες είναι πολύ λιγότερο σεξουαλικές και ηδονίζονται ελάχιστα από την εμφάνιση του άντρα!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Picker  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τί εκτός; Σχέσης; Τέρμα οί σχέσεις. Δέν υπάρχει πλέον μία γιά καμία.  :2funny:
δηλαδη δεν το προσπαθεις εξω καθολου εστω για καμια ξεπετα αφου οπως λες και αυτες το θελουν αλλα μας παιζουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom