Επισκέπτης
Γαμαει και δερνει ο Σουκερ!
ελατε να τις αρπαξετε ... πριν ερθετε μην ξεχασετε να παρετε παντοφλες απο την οδο αιολου ...
ισχυει αυτο που λεει ο τελειωμενος πιο πανω οτι για να μπει καποιος στην πικερικη ομαδα πρεπει πρωτα να κωλοδακτυλιαστει ??ο εχθρος των εχθρων μας ειναι φιλος μας
Τυπε θες να βαλω παλι το κραν κανιον και να μου κάνει αναφορά ο πικερ ότι απειλώ την μίζερη ζωή του;
Αφού είστε λουλούδες, ενα φου και σκορπίζετε...
Φεμινιστριες και λεσβιες σας εχουν γιαφαπεςστραπονιασμα στην πλατεία Αυδή....σούζα κάθεστε μην σας ταράξουν στιςφάπεςδονήσεις....
ισχυει αυτο που λεει ο τελειωμενος πιο πανω οτι για να μπει καποιος στην πικερικη ομαδα πρεπει πρωτα να κωλοδακτυλιαστει ??
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.
περιμενω μια απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα προσχωρησω, αν ειναι οντως ετσι ειμαι σε διλημμα, απο την μια οι κωλοδακτυλιασμενη και απο την αλλη οι μουνοδουλοι παντοφλακηδες . παντου ...βρωμιαΘα σε πανε στην Άννα το μαϊμουδάκι τυπε... εκεί θα σε μυήσουν στον πικερισμό....
Το έσιαξα λίγο πρόεδρε....
περιμενω μια απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα προσχωρησω, αν ειναι οντως ετσι ειμαι σε διλημμα, απο την μια οι κωλοδακτυλιασμενη και απο την αλλη οι μουνοδουλοι παντοφλακηδες . παντου ...βρωμια
μπορω να ερθω? νιωθω οτι ανηκω σε εσας.
Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.
Στην αρχή τους ξεκινανε με φάπες και μετά τρώνε το στραπόνιασμα... εσύ το πήγες κατευθείαν στο τέλος άτιμε...
Με αποψεις" παντου βρωμια " δε σε θεκουμε εμεις στο κινημα. Αντε γεια!περιμενω μια απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα προσχωρησω, αν ειναι οντως ετσι ειμαι σε διλημμα, απο την μια οι κωλοδακτυλιασμενη και απο την αλλη οι μουνοδουλοι παντοφλακηδες . παντου ...βρωμια
Με αποψεις" παντου βρωμια " δε σε θεκουμε εμεις στο κινημα. Αντε γεια!
εισαι βλαμενος?? μονο ο πικερ μπορει να εγκρινει η να απορριψει μια αιτηση.Με αποψεις" παντου βρωμια " δε σε θεκουμε εμεις στο κινημα. Αντε γεια!
δεν ηξερα τα περι διακτυλιασμοτος οταν μιλουσα. περιμενω μια σαφη απαντηση πρωταΤυπε ο πικερισμός δεν είπες πως σου πάει περισσότερο?
...ετοιμασου να βάλεις ταρίφα.
δεν ηξερα τα περι διακτυλιασμοτος οταν μιλουσα. περιμενω μια σαφη απαντηση πρωτα
Τυπε θες να βαλω παλι το κραν κανιον και να μου κάνει αναφορά ο πικερ ότι απειλώ την μίζερη ζωή του;
Αφού είστε λουλούδες, ενα φου και σκορπίζετε...
Φεμινιστριες και λεσβιες σας εχουν για φαπες στην πλατεία Αυδή....σούζα κάθεστε μην σας ταράξουν στις φάπες....
Τους το σερβίρω οτι θα περάσουνε καλά, θα βγάλουν γούστα.
ο πικερ σε κανει κερατα οποτε θελει .
βγαλε καποτες απο το κωλο σου καλυτερα .