Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Γαμαει και δερνει ο Σουκερ!

Ναι, τον έχει ξεβάψει.

URL]]

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ελατε να τις αρπαξετε ... πριν ερθετε μην ξεχασετε να παρετε παντοφλες απο  την οδο αιολου ...  :2funny:

Τυπε θες να βαλω παλι το κραν κανιον και να μου κάνει αναφορά ο πικερ ότι απειλώ την μίζερη ζωή του;

Αφού είστε λουλούδες, ενα φου και σκορπίζετε...

Φεμινιστριες και λεσβιες σας εχουν για φαπες στην πλατεία Αυδή....σούζα κάθεστε μην σας ταράξουν στις φάπες.... 

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Τυπε θες να βαλω παλι το κραν κανιον και να μου κάνει αναφορά ο πικερ ότι απειλώ την μίζερη ζωή του;

Φεμινιστριες και λεσβιες σας εχουν για φαπες στραπονιασμα στην πλατεία Αυδή....σούζα κάθεστε μην σας ταράξουν στις φάπες δονήσεις....   

Το έσιαξα λίγο πρόεδρε....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ισχυει αυτο που λεει ο τελειωμενος πιο πανω οτι για να μπει καποιος  στην πικερικη ομαδα πρεπει πρωτα να κωλοδακτυλιαστει ??

Θα σε πανε στην Άννα το μαϊμουδάκι τυπε... εκεί θα σε μυήσουν στον πικερισμό....

Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
Θα σε πανε στην Άννα το μαϊμουδάκι τυπε... εκεί θα σε μυήσουν στον πικερισμό....
περιμενω μια απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα προσχωρησω, αν ειναι οντως ετσι ειμαι σε διλημμα, απο την μια οι κωλοδακτυλιασμενη και απο την αλλη  οι μουνοδουλοι παντοφλακηδες . παντου ...βρωμια

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
περιμενω μια απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα προσχωρησω, αν ειναι οντως ετσι ειμαι σε διλημμα, απο την μια οι κωλοδακτυλιασμενη και απο την αλλη  οι μουνοδουλοι παντοφλακηδες . παντου ...βρωμια

Τυπε ο πικερισμός δεν είπες πως σου πάει περισσότερο?

μπορω να ερθω? νιωθω οτι ανηκω σε εσας.

...ετοιμασου να βάλεις ταρίφα. :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Στην αρχή τους ξεκινανε με φάπες και μετά τρώνε το στραπόνιασμα... εσύ το πήγες κατευθείαν στο τέλος άτιμε...  

Τους το σερβίρω οτι θα περάσουνε καλά, θα βγάλουν γούστα.

Επισκέπτης
περιμενω μια απαντηση απο τους αρμοδιους και μετα θα αποφασισω σε ποια ομαδα θα προσχωρησω, αν ειναι οντως ετσι ειμαι σε διλημμα, απο την μια οι κωλοδακτυλιασμενη και απο την αλλη  οι μουνοδουλοι παντοφλακηδες . παντου ...βρωμια
Με αποψεις" παντου βρωμια " δε σε θεκουμε εμεις στο κινημα. Αντε γεια!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
δεν ηξερα τα περι διακτυλιασμοτος οταν μιλουσα. περιμενω μια σαφη απαντηση πρωτα

Υπαρχουν δεκαδες ποστς περι διακτυλιασμοτος τυπε, ειδικά παλιότερα... για ψαξε το λιγο...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

Φεμινιστριες και λεσβιες σας εχουν για φαπες στην πλατεία Αυδή....σούζα κάθεστε μην σας ταράξουν στις φάπες....   

πηγαινε στο γκραν κανιον και φορα παντοφλες απο  την  οδο αιολου ..
ο πικερ σε κανει  κερατα οποτε θελει .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
βγαλε καποτες απο το κωλο σου καλυτερα .

Εσύ και η παιδική/gang σας (πανάθεμά σας) πάτε να σας βάλουν μαλώσετε με τους δονητές στον κώλο.

Θα σας ξεχειλώσουν τη σούφρα τα λεσβιάκια, περισσότερο και από την ξεχειλωμένη ήδη σούφρα του πίκερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom