Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το δαχτυλάκι είναι φάρμακο κάθε νοσήματος κ κάθε μαλακίας
σε κόβω να χεις θέμα στυτικής δυσλειτουργίας.
σου βάζουν δαχτυλάκι μπας και στον σηκώσουν
έλα πές αλήθεια πούτσα θέλεις να σου χώσουν.
ζηλεύεις παντρεμένους μαζί κ δεσμευμένους
τα δυο σου αρχιδάκια εχουν μυες παραλυμένους.
τράβα στη μανούλα σου πιές το γαλατάκι
είσαι παλιοξεφτίλας γαμάς σα κοκοράκι......

:2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μαλάκα picker έχεις χάρη που δεν έχεις γκόμενα γιατί μετά απο τη τσάρκα στις τάνες θα ερχόμουν να στη ξεκωλιάσω. Και θα γούσταριζε τρελά.... Μπορώ όμως να ξεκωλιάσω κ σένα αφού η σούφρα σου είναι τόσο πρόθυμη στις διεισδύσεις...είχαμε το πουλάκι τσίου, τώρα μας προέκυψε κ το κοκοράκι picker...καλά ρε μαλάκα δε λυπάσει το εικοσάρι που βγαίνει με κόπο να το ξοδεύεις έτσι ξεφτίλα για 3λεπτο γαμίσι;;;; και καλά οκ. ίσως τα χεις μπόλικα τα φράγγα κ δεν το λυπάσαι...τι μας το ανακοινώνεις σα κατόρθωμα ρε βλαμμένε; να ντρέπεσαι θα πρεπε που γαμάς όπως γαμάς κ να το κάνεις στα κρυφά με σβηστά τα φώτα μη σε πάρει κάνα μάτι...στο ειχα ξαναγράψει κ παλιοτερα οτι ο νόμος σου είναι για τον πέο καβάλα. οι γυναίκες δεν ξεροσταλιάζουν περιμένοντας για να τους δώσει αξία ένα θλιβερό κομπλεξικό ανθρωπάκι σα του λόγου σου...

Τυπε μια διόρθωση, ο πικερ γαμαει για 5 λεπτά στο μεταξουργείο με 10 ευρώ.

Το ποσόν δεν είναι μεγάλο, δεδομένου ότι ζει με τους γονείς του στο παιδικό του δωμάτιο αν και είναι 40 χρονών.

Επισκέπτης
Σταματηστε να πειραζετε τον Πικερ γιατι θα τα παρει στη κρανα και θα παει στον ξαδερφο του τον μπατσο να σας κανει ντα...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:
- Κολωνου 45 αριστερα βαθος: Μελισσα και Aννα.  :headbaning2:

Aλλο ενα πανεμορφο γαμησι με το αστερι την Aννα. Ποναει οσο ακριβως πρεπει για να με καυλωνει πιο πολυ.

Το σημερινο μου γαμησι ειναι αφιερωμενο στο νεο φρουτο-ξεκωλιαρη metaxas themos. Θα φας καλα πουτανα κι εσυ.  :fuck1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καταρχην κωλοδαχτυλο δεν τρωω σχεδον ποτε. Ειναι κατι που το εχω δοκιμασει 5-10 φορες στα χιλιαδες μου γαμησια.  :birdman:

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
οταν πλενεις τον κολο σου ελεγες οτι βαζεις βαθεια το δαχτυλο μεσα ,ινε αληθεια ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δευτερον, οπως σου ειπε ο Στεκας, γαμαω και χυνω με 10 ευρω. Τα 20 ευρω μου φαινονται κι εμενα πολλα. Δεν θα εδινα τοσα λεφτα ουτε για να γαμησω τη Μονικα Μπελουτσι, αφου μπορω με 10 ευρω να γαμαω και να χυνω ομορφα 25-χρονα μωρα.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τριτον, τα γαμησια μου δεν ειναι 3-λεπτα αλλα 7-λεπτα η 8-λεπτα. Σας τσουζει λαμογια που καποιοι ειμαστε καυλιαρηδες και εχουμε την ΙΚAΝΟΤΗΤA να γαμαμε και να χυνουμε παντα ανετα σε οποιεσδηποτε συνθηκες πριν περασουν τα 10 λεπτα.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οταν εσυ παρακαλας, οταν εσυ εξαρτασαι, οταν εσυ τρως χυλοπιτες, οταν γινεσαι ενας γλοιωδης ψευτης, τοτε ακριβως εγω εχω την ΙΚAΝΟΤΗΤA να γαμαω και να χυνω οποιο απο τα δεκαδες μουνια επιλεξω με το εξευτελιστικο ποσο των 10 ευρω.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με εναν ετησιο απολογισμο 156-210 γαμησια (αναλογα με το ποια ακριβως συχνοτητα επιλεξεις), χωρις καμια χυλοπιτα, χωρις το παραμικρο ψεμα, με μια τεραστια ποικιλια γυναικων, μονο οι ανικανοι και οι αγαπουληδες μισουν το νομο του Picker.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαιρετω το θρυλικο Πουλι, τον Peter Van Norden, τον Souker και ολους τους μεγαλους Πικεριστες.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom