Επισκέπτης
Παρε μια κολωνια απο το παιδι στην Ιασωνος να του ψεκασεις ταρχιδια.Ισως ο πικερ κάποια μέρα να με εμποδίσει να μπω σε μπουρδέλο....
Θα είναι μια ωραία μέρα πάντως
Παρε μια κολωνια απο το παιδι στην Ιασωνος να του ψεκασεις ταρχιδια.Ισως ο πικερ κάποια μέρα να με εμποδίσει να μπω σε μπουρδέλο....
Θα είναι μια ωραία μέρα πάντως
Δημόσιος υπάλληλος είσαι μωρή κουράδα;
ρε μαλακα αμα δεις τον αδερφο μου face to face θα πεσεις στα 4 και θα του γλειφεις τα παπουτσια για να σε λυπηθει και να μη σε μουρλανει στη φαπα
κι εγω τον αδερφο μου που ειναι και μικροτερος τον μουρλαινω στη φαπα με το ενα χερι στην πλατη
αμα συναντηθουμε ποτε εγω κι εσυ θα κανεις τα 0-100 σε 3 δευτερολεπτα σαν τη φορμουλα 1
Παρε μια κολωνια απο το παιδι στην Ιασωνος να του ψεκασεις ταρχιδια.
ακακακαφυσικα και δεν ειμαι ρε τελειωμενε ομοφυλοφιλε ..
εσυ εισαι ακομα πιο χαμηλα ... ξεφτιλισμενο ντελιβερο πουστρακι ..
Του έγλυφες ταρχιδια και βρωμουσανε βαν κώλεν;
Ισως ο πικερ κάποια μέρα να με εμποδίσει να μπω σε μπουρδέλο....
ο μπιγκ νικ λεει ειναι δασκαλος σε σχολειο
Πίκη, δώσε ενημέρωση στο λαό, όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Η [size=25pt]Άννα το μαιμουδάκι[/size] τι λέει στο δωμάτιο; Καλή; Το έχει [size=25pt]μεγάλο[/size] το.....[size=25pt]δάχτυλο[/size];;;
Λαμογιο μονο την πατσολα τη γυναικα σου θα γαμας κι αυτη με παρακαλια. Μη σε πετυχω στην πιατσα. :-*
ποιες ολες δικες σας ρε ανημπορεΓυναικες, γκομενες και πουτάνες, ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!
Πολυ μικροτερο απο την πουτσα μου που εμπαινε ολοκληρη στο μουνι της.
ποιες ολες δικες σας ρε ανημπορε
που τη γυναικα σου ειναι ζητημα αν την πηδας 2 φορες το χρονο
γκομενα εχεις να βγαλεις απο το σχολειο
και σε πουτανα το δινεις μονο στο στομα γιατι εισαι μελατος απο τη χολιστερινη και το αγχος του ξενοπηδηματος
μονο οι πικεριστες ειμαστε οι σκληροι χυστες στα σκοτεινα σοκακια του πληρωμενου ερωτα
ο πιλοτος θα μου κλασει 2 μαντρεςΜπεκατσα είσαι βαρετός.... θα σε δώσω στον πιλότο να σε περιποιηθεί....
Πολυ μικροτερο απο την πουτσα μου που εμπαινε ολοκληρη στο μουνι της. Τραβα τωρα τη βραδινη σου μαλακια σκεφτομενος τις 200+ γαμησαρες (χωρις κανενα κωλοδαχτυλο) με μερικες δεκαδες γυναικες που εχω κανει και φετος. Μαλακα.
Παν μετρον αριστον.