Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ρε μαλακα αμα δεις τον αδερφο μου face to face θα πεσεις στα 4 και θα του γλειφεις τα παπουτσια για να σε λυπηθει και να μη σε μουρλανει στη φαπα
κι εγω τον αδερφο μου που ειναι και μικροτερος τον μουρλαινω στη φαπα με το ενα χερι στην πλατη
αμα συναντηθουμε ποτε εγω κι εσυ θα κανεις τα 0-100 σε 3 δευτερολεπτα σαν τη φορμουλα 1

Μην ξεφευγεις από το θέμα... αν πάει ο αδερφός σου και δεν τον βρει, κέρδισες.

Δεν σε βλέπω έτοιμο να δεχτείς την πρόσκληση. 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε λαμογια αφου το ξερετε οτι σας γαμαμε, γιατι πατε γυρευοντας; To Μεταξι ειναι ναρκοθετημενο, υπαρχουν ενεδρες και ταφροι, ΔΕΝ ΤΟΛΜAΤΕ να κυκλοφορησετε εκει. Aφου προκαλειτε θα σας παμε γαμιωντας. Η ΠΙAΤΣA AΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜAΣ.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ισως ο πικερ κάποια μέρα να με εμποδίσει να μπω σε μπουρδέλο....

Λαμογιο μονο την πατσολα τη γυναικα σου θα γαμας κι αυτη με παρακαλια. Μη σε πετυχω στην πιατσα.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πίκη, δώσε ενημέρωση στο λαό, όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Η [size=25pt]Άννα το μαιμουδάκι[/size] τι λέει στο δωμάτιο; Καλή; Το έχει [size=25pt]μεγάλο[/size] το.....[size=25pt]δάχτυλο[/size];;;

Πολυ μικροτερο απο την πουτσα μου που εμπαινε ολοκληρη στο μουνι της. Τραβα τωρα τη βραδινη σου μαλακια σκεφτομενος τις 200+ γαμησαρες (χωρις κανενα κωλοδαχτυλο) με μερικες δεκαδες γυναικες που εχω κανει και φετος. Μαλακα.  :birdman:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λαμογιο μονο την πατσολα τη γυναικα σου θα γαμας κι αυτη με παρακαλια. Μη σε πετυχω στην πιατσα.  :-*

Γυναικες, γκομενες και πουτάνες, ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Χαζουλη πικερ κατσε με την Αννα το μαιμουδακι να σε ξεκωλιάζει.... :gay: :gay: :gay:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Γυναικες, γκομενες και πουτάνες, ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!
ποιες ολες δικες σας ρε ανημπορε
που τη γυναικα σου ειναι ζητημα αν την πηδας 2 φορες το χρονο
γκομενα εχεις να βγαλεις απο το σχολειο
και σε πουτανα το δινεις μονο στο στομα γιατι εισαι μελατος απο τη χολιστερινη και το αγχος του ξενοπηδηματος
μονο οι πικεριστες ειμαστε οι σκληροι χυστες στα σκοτεινα σοκακια του πληρωμενου ερωτα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ποιες ολες δικες σας ρε ανημπορε
που τη γυναικα σου ειναι ζητημα αν την πηδας 2 φορες το χρονο
γκομενα εχεις να βγαλεις απο το σχολειο
και σε πουτανα το δινεις μονο στο στομα γιατι εισαι μελατος απο τη χολιστερινη και το αγχος του ξενοπηδηματος
μονο οι πικεριστες ειμαστε οι σκληροι χυστες στα σκοτεινα σοκακια του πληρωμενου ερωτα

Μπεκατσα είσαι βαρετός.... θα σε δώσω στον πιλότο να σε περιποιηθεί....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μπεκατσα είσαι βαρετός.... θα σε δώσω στον πιλότο να σε περιποιηθεί....
ο πιλοτος θα μου κλασει 2 μαντρες
ηδη τον εχουν παρει στο ψιλο πολλοι
οπως θα παρουν κι εσενα αν συνεχιζεις να δινεις γροθια στο μαχαιρι δηλαδη να τα βαζεις με το μυθικο πουλι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Πολυ μικροτερο απο την πουτσα μου που εμπαινε ολοκληρη στο μουνι της. Τραβα τωρα τη βραδινη σου μαλακια σκεφτομενος τις 200+ γαμησαρες (χωρις κανενα κωλοδαχτυλο) με μερικες δεκαδες γυναικες που εχω κανει και φετος. Μαλακα.  :birdman:

Ρε μαλάκα πίκη, δηλαδή εσύ τραβάς μαλακία για τις 100-120 ΩΡΕΣ που γαμάμε ετησίως; Γι αυτό κατάντησες έτσι;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παν μετρον αριστον.  :birdman:

Τι λες ρε ;;; Αν υπάρχει ρευστό και καλό μουνί και ειδικά αν μένεις και κοντά σε μπουρδέλα, γιατί να μην πας και 2 και 3 την ημέρα στο ίδιο μπουρδέλο . Όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom