Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και οι δύο λέτε πως κερδίσατε το στοίχημα, κάτι που προφανώς δεν ισχύει. 

Δλδ προτείνεις ισοπαλία;

Και γιατί δεν ζήτησες φωτο και από το αμπου νταμπι; εχει και εκεί κολλητό;

Ασε μας ρε μπεκάτσα.....

Η τρυπια μπακατσα λεει πως εχει αδερφο στο Λονδινο
Σε χοτελ στο Heathrow ειμαι τωρα ας ερθει να με βρει

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η τρυπια μπακατσα λεει πως εχει αδερφο στο Λονδινο
Σε χοτελ στο Heathrow ειμαι τωρα ας ερθει να με βρει

Μπεκατσα είσαι εδώ;

Για αρχή δεν μας βαζεις μια φωτο με χαρτακι "το πουλι MR MALAKAS 2018" μπροστα από το  Heathrow, μέχρι να έρθει ο αδερφός της μπεκάτσας;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μπεκατσα είσαι εδώ;

Για αρχή δεν μας βαζεις μια φωτο με χαρτακι "το πουλι MR MALAKAS 2018" μπροστα από το  Heathrow, μέχρι να έρθει ο αδερφός της μπεκάτσας;

σεχει ξεκωλιασει απο  εχτες  ο πικερ , τραβα σε καμια σπηλια να κρυφτεις ρε παντοφλακια .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
σεχει ξεκωλιασει απο  εχτες  ο πικερ , τραβα σε καμια σπηλια να κρυφτεις ρε παντοφλακια .

Μην μιλας για ξεκωλιασματα δεν σας παίρνει.

Την Αννα το μαϊμουδάκι την ξέρεις;

Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μπεκατσα είσαι εδώ;

Τσαμπα τα χαρτακια.
Παλι δικαιολογιες θα βρει
Τον αδερφο να ερθουμε μουρη με μουρη δεν τον στελνει ο τρυπιος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
ο πικερ παει μονο με γυναικες ..

Ρε κεφάλα, άλλο πάει σε γυναίκες και άλλο "πάει με γυναίκες". Ο συγκεκριμένος "τον πάνε γυναίκες", κωλοφεράντζα.

[size=20pt]Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. [/size]

Μάλλον στο νηπιαγωγείο δεν πρόλαβες να κάνεις μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:
- Koλωνου 11 ισογειο: Λαουρα.  :smitten:  Πολυ ωραιο γαμησι με το μωρο διπλωμενο στα 2 να βογκα.

Το σημερινο μου γαμησι ειναι αφιερωμενο στην ξεσκισμενη απο την πουτσα μου κωλαρα του γελοιου μαλακα stekas72.  :fuck1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε κεφάλα, άλλο πάει σε γυναίκες και άλλο "πάει με γυναίκες". Ο συγκεκριμένος "τον πάνε γυναίκες", κωλοφεράντζα.

Σε γαμαω σκληρα και το ξερεις παλιοπουτανα. Ενας παρεισακτος εισαι εδω μεσα οπως πολλοι. Σας γαμαει ο Picker.  :fuck1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ρε μαλάκα picker τι θα γίνει με την πάρτη σου; γιατί δεν παραδέχεσαι οτι σου αρέσει να κρύβεις το σαλάμι; δεν είν ντροπής...πάς με γυναίκες και καλά για να πείσεις τον εαυτό σου οτι δεν είσαι gay, αλλα η λανθάνουσα σεξουαλικότητά σου σε κάνει να τελειώσεις σε 1 λεπτό γιατί στη πραγματικότητα θες να ξεμπερδεύεις με αυτήν την αγγαρεία....όσο γρηγορότερα το παραδεχτείς τόσο γρηγορότερα θα λυτρωθείς.Να γίνεις κ φίλος με τον ποδολάγνο που είναι καλό παλικαράκι κ έχει αρχίσει κ τον χώνει κι όλλας....μια χαρά θα περνάτε...άντε κ μας ζάλισες με τους νόμους κ τις μαλακίες σου....

To νομο ΜΑΛΑΚΑ τον γραφω για να τον θυμασαι καθε φορα που τραβας μαλακια, να σκεφτεσαι τα γαμησια μου και να ΠΟΝΑΣ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Χαζουλη πικερ με την μπάμια σου άντε κάνα γιαουρτάκι να τρυπάς.

Η Αννα το μαιμουδακι γλεντάει τον κώλο σου έμαθα..... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.382
Πόντοι
5.506
Σε γαμαω σκληρα και το ξερεις παλιοπουτανα. Ενας παρεισακτος εισαι εδω μεσα οπως πολλοι. Σας γαμαει ο Picker.  :fuck1:

Πίκη, δώσε ενημέρωση στο λαό, όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Η [size=25pt]Άννα το μαιμουδάκι[/size] τι λέει στο δωμάτιο; Καλή; Το έχει [size=25pt]μεγάλο[/size] το.....[size=25pt]δάχτυλο[/size];;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

Μάλλον στο νηπιαγωγείο δεν πρόλαβες να κάνεις μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

παιξε με το σεικερ σου ρε παλιο γκεουλα.

Επισκέπτης
H ερευνα της Durex του 2005 ειναι η μεγαλυτερη (σε επιπεδο δειγματος) ερευνα για το σεξ που εχει γινει ποτε. Μπορειτε να βγαλετε πολυ σημαντικα συμπερασματα αν τη μελετησετε και τη συγκρινετε με αυτο που προτεινει ο νομος του Picker.  :sunglasses:
Το συμπερασμα ειναι οτι οι Ελληνες ειναι οι μεγαλυτεροι παπατζηδες της υφηλιου.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ισως ο πικερ κάποια μέρα να με εμποδίσει να μπω σε μπουρδέλο....

Θα είναι μια ωραία μέρα πάντως  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τσαμπα τα χαρτακια.
Παλι δικαιολογιες θα βρει
Τον αδερφο να ερθουμε μουρη με μουρη δεν τον στελνει ο τρυπιος
ρε μαλακα αμα δεις τον αδερφο μου face to face θα πεσεις στα 4 και θα του γλειφεις τα παπουτσια για να σε λυπηθει και να μη σε μουρλανει στη φαπα
κι εγω τον αδερφο μου που ειναι και μικροτερος τον μουρλαινω στη φαπα με το ενα χερι στην πλατη
αμα συναντηθουμε ποτε εγω κι εσυ θα κανεις τα 0-100 σε 3 δευτερολεπτα σαν τη φορμουλα 1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom