Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.378
Πόντοι
5.506
Στο τέλος θα αρχίσεις να μετράς και τα κατουρήματα, 1 λεπτό διαρκεί και το κατούρημα.  :jerking: :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Στο τέλος θα αρχίσεις να μετράς και τα κατουρήματα, 1 λεπτό διαρκεί και το κατούρημα.  :jerking: :jerking:
τυπε το λιονταρι χυνει σε 10 δευτερολεπτα
ο γρυλος σε μιαμιση ωρα
κανε τις αναγωγες σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
xfujmVw.png

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
H ερευνα της Durex του 2005 ειναι η μεγαλυτερη (σε επιπεδο δειγματος) ερευνα για το σεξ που εχει γινει ποτε. Μπορειτε να βγαλετε πολυ σημαντικα συμπερασματα αν τη μελετησετε και τη συγκρινετε με αυτο που προτεινει ο νομος του Picker.  :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.378
Πόντοι
5.506
H ερευνα της Durex του 2005 ειναι η μεγαλυτερη (σε επιπεδο δειγματος) ερευνα για το σεξ που εχει γινει ποτε. Μπορειτε να βγαλετε πολυ σημαντικα συμπερασματα αν τη μελετησετε και τη συγκρινετε με αυτο που προτεινει ο νομος του Picker.  :sunglasses:

Μετράνε και τα προφυλακτικά που βάζουν στα δάχτυλα οι κορασίδες όταν ξεπατώνουν σούφρες;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βρες μου μια ερευνα βλακα που να μετριεται ο μεγαλος γαμιας απο τη διαρκεια και οχι απο τη συχνοτητα του σεξ.  :uglystupid:

Αν είχες γκόμενες θα γνώριζες πως καμιά δεν καθόταν μαζί σου για 5 λεπτά σεξ χαζούλη.

Αν και οι έρευνες είναι υποκειμενικές περί σεξ, παρε μια να ξεστραβωθείς....

Προκαταρκτικά – Γυναίκες (λεπτά της ώρας)

Ιδανική διάρκεια: 19
   Πραγματική διάρκεια: 11

Προκαταρκτικά – Άντρες

Ιδανική διάρκεια: 18
   Πραγματική διάρκεια: 13

Σεξουαλική επαφή (συνουσία) – Γυναίκες

Ιδανική διάρκεια: 14
   Πραγματική διάρκεια: 7

Σεξουαλική επαφή (συνουσία) – Άντρες

Ιδανική διάρκεια: 19
   Πραγματική διάρκεια: 8

Για να είσαι νορμαλ ανδρας θα πρεπει να γαμας (μαζι με τα προκαταρκτικά, πχ εσύ γλύφεις πατούσες) 30 λεπτά περίπου.

Είσαι πολύ πίσω με τα 5 λεπτά ελαττωματικέ χαζούλη πικέρ.  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εστω κι αν ριχνω 4 τελειωμενα γαμησια του 1 λεπτου τη βδομαδα ειμαι πανω απο καποιον που ριχνει 3 γαμησια της 1 ωρας.

Εισαι εντελώς προβληματικος, ουτε ανδρολόγος δεν μπορεί να σε βοηθήσει... το πουλακι σου είναι σαν μπαμια, μετά από σεξ 1 λεπτου θελει φορτηση για 48 ώρες.... θλιβερό....

Περνάς ένα δραμα χαζουλη πικερ και έχεις σαλέψει.... 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτοί οι γέροι τρώνε τον κώλο σου και γουστάρεις.
πως νιωθεις που εκανες ολοκληρο προεκλογικο αγωνα να βγαλεις στη σεντρα τους μπρουκληδες πικεριστες στον χαζοδιαγωνισμο σου, εκανες ολοκληρες νοθειες και ιντριγκες για να τους φορτωσεις με ψηφους και τελικα παιρνεις για αλλη μια χρονια τα πικεροαρχιδια μας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.378
Πόντοι
5.506
δεν νομιζω ...
εσυ  εισαι αυτος που εχει gay  αβαταρ .. :uglystupid:
:effemine:

Εγώ βλακάκο δικηγόρε της πούτσας του πίκερ δε δήλωσα πουθενά οτι δίνω τον κώλο μου ή λατρεύω να μπαίνουν πράγματα στον κώλο μου όπως ο αγαπημένος σου. Εκτός αν είσαι απόφοιτος προνηπίων.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
πως νιωθεις που εκανες ολοκληρο προεκλογικο αγωνα να βγαλεις στη σεντρα τους μπρουκληδες πικεριστες στον χαζοδιαγωνισμο σου, εκανες ολοκληρες νοθειες και ιντριγκες για να τους φορτωσεις με ψηφους και τελικα παιρνεις για αλλη μια χρονια τα πικεροαρχιδια μας;

Την πουτσα που έφαγες μεσω Λουξεμβούργου από ακαποειρα θα την θυμάσαι για πολύ καιρό.

Ήταν από τις δυνατές στιγμές του διαγωνισμού και την είδαμε live.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.378
Πόντοι
5.506
Την πουτσα που έφαγες μεσω Λουξεμβούργου από ακαποειρα θα την θυμάσαι για πολύ καιρό.

Ήταν από τις δυνατές στιγμές του διαγωνισμού και την είδαμε live.

Ο ακαποειρας μας χρωστάει φωτοτυπία διαβατηρίου, ταυτότητας.

Και κωδικούς taxis.

Το μυθικό πουλί είναι μεγαλόκαρδο όμως και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εγώ βλακάκο δικηγόρε της πούτσας του πίκερ δε δήλωσα πουθενά οτι δίνω τον κώλο μου ή λατρεύω να μπαίνουν πράγματα στον κώλο μου όπως ο αγαπημένος σου. Εκτός αν είσαι απόφοιτος προνηπίων.

ομοφυλοφιλος σε αρνηση  εισαι ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom