Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στην οικονομική πολιτική οι διαφορές ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλες.

Η ΝΔ εχει φιλελευθερη οικονομική πολιτική, ο ΣΥΡΙΖΑ μια κρατικοδίαιτη οικονομική πολιτική.

Και μην ξεχναμε ότι το 2015 εσκιζαν μνημονια, φλερταραν με grexit και επιστροφή στη δραχμή.

καλο καλο

ζηλευει ο τοτος

:happy: :happy: :happy:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Προσπαθεις να εξηγησεις στο βλαξ αν εχουν και τι διαφορες η νδ με το τσιρκο των κατσαπλιαδων; Χαμενος κοπος

Χαμενος κόπος και με τον Τζωνυ, που εκτός από ΠΑΣΟΚος γυροφέρνει και τον πικερισμό.

Επισκέπτης
Στην οικονομική πολιτική οι διαφορές ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλες.

Η ΝΔ εχει φιλελευθερη οικονομική πολιτική, ο ΣΥΡΙΖΑ μια κρατικοδίαιτη οικονομική πολιτική.

Και μην ξεχναμε ότι το 2015 εσκιζαν μνημονια, φλερταραν με grexit και επιστροφή στη δραχμή.
χουαχαχα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ναι αλλα και μερικες φορες ΓΑΜΙΕΣΑΙ,
να τα λες ολα ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ.

δεν θα σε πουμε ομοφυλοφιλο οπως σε λεμε οταν βγαινεις στο σεργιανι για γερους και νεγρους.

απλα ΠΟΥΣΤΑΡΑ θα σε πουμε, οπως παραδεχεσαι οτι εισαι.

βεβαια καποιοι αλλοι κακομοιροι σαν εμενα ή τον στεκα δεν χρειαζεται ουτε να βγουμε απο το σπιτι για να γαμησουμε αφου κρεμπιεδιαζουμε και εντος τειχων, αλλα αλλη κουβεντα αυτη

εδω ειναι το νημα του πικερ και το συμπερασμα ειναι ενα και το ομολογησε, ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.

Επειδη η μανα σου ηταν ξεκωλιαρα και ο πατερας σου μπινες εχεις τετοιο κομπλεξ μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που λες στα τραβελια να σε γαμανε μονο στο στομα. Σου εχω ασχημα νεα ομως. Και παλι ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
πούστης αρσενικό

1.(υβριστικά) ο ομοφυλόφιλος
2.(υβριστικά) (μεταφορικά) που δρα με ύπουλο τρόπο
3.(αργκό) (σε ένδειξη θαυμασμού) για κάποιον που κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο πως τα κατάφερε πάλι ο πούστης και με τουμπάρισε!
4.(όταν ακολουθεί το 'μου' ) ως έκφραση οργής ή ενόχλησης έλα ρε πούστη μου να πάμε σινεμά που σε παρακαλάω μια ώρα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
το νημας της χαρας και των χριστουγεννων...

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
Επειδη η μανα σου ηταν ξεκωλιαρα και ο πατερας σου μπινες εχεις τετοιο κομπλεξ μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που λες στα τραβελια να σε γαμανε μονο στο στομα. Σου εχω ασχημα νεα ομως. Και παλι ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι.  :-*
πικερ ποσα μιουτ εχεις φαει εως τωρα? πιστευεις οτι κατεχεις το ρεκορ? :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Oπως βλεπεις, αλλο πραγμα η ετυμολογια της λεξης και αλλη η σημασια της στη νεα ελληνικη. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣAΙ ΕΣΥ.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γιατι αν ειχε καποιο νοημα η ετυμολογια της λεξης, τοτε η λεξη "αυνανισμος" δεν θα σημαινε την αυτοικανοποιηση αλλα τη διακεκομμενη συνουσια. Γιατι αυτo εκανε ο Aυναν:

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ, ΤΡAΒΕΣΤΟΛAΓΝΕ, ΠΟΥΣΤΗ.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Επειδη η μανα σου ηταν ξεκωλιαρα και ο πατερας σου μπινες εχεις τετοιο κομπλεξ μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που λες στα τραβελια να σε γαμανε μονο στο στομα. Σου εχω ασχημα νεα ομως. Και παλι ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι.  :-*

Σε καθε σου ποστ σε κανουμε παλτο
και σαν κλασικος πουστης βριζεις οικογενειες ωστε να μιουταριστεις και να αποφυγεις τις ταπες που τρως

Εισαι πουστης και στην κωλοτρυπιδα και στο μυαλο

Ξεφτυλισμενε

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Πουστης είναι αυτός που βρίζει εκ του ασφαλούς μάνες και πατέρες.

Εσύ το κάνεις συχνά πυκνά, ίσως αυτή να είναι η φύση σου και με την ταρίφα που είχες για τον κώλο σου. :gay: :gay: :gay:  

Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom