Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δασκαλε βαζε και μουσικη επενδυση στα βιντεακια.

Ωραιο επισης θα ηταν βιντεο με συντομες οδηγιες για το πως καβλωσουμε και να γαμησουμε με επιτυχια στις αντιξοες συνθηκες του Μεταξουργειου. Τα νεα παιδια αυτα εχουν αναγκη να μαθουν. Αγνοησε αυτους που σε αποπροσανατολιζουν.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γιατι τη μπαινεις στον Δασκαλο μας;

Πόσα θα έδινες για τον κώλο του πικέρ;

5.000 ευρώ δεν είναι κάπως πολλά;

Μήπως η αρχική τιμή είναι 5.000 ευρώ αλλά με μια έκπτωση της τάξεως 99,9% η τελική τιμή πέφτει στα 5 ευρώ;

Αλλά και πάλι ποιοι γαμάνε τον κώλο του πικερ για 5 ευρώ;

Κατά την γνώμη μου πάντα, μια δίκαιη τιμή για τον κώλο του πικερ είναι τα 10 ευρώ.
Μέσα στα 10 ευρώ βάζω και το προφυλακτικό αλλά και το γεγονός πως οποίος γαμάει τον πίκερ είναι ήρωας, φιλάνθρωπος και ελεήμων. 

Κάθε φορά που θα τον γαμάνε με 10 ευρώ θα ξέρει πως μπορεί να γαμήσει στο μεταξουργείο.
Καθώς περνάνε τα χρόνια, η τιμή θα πέφτει, ίσως να φτάσει τα 2-3 ευρώ... ποιος ξέρει...

Το θέμα είναι σοβαρό, ας κάνουμε μια γόνιμη συζήτηση για τον κώλο του πικέρ χωρίς ύβρεις, πλησιάζουν μέρες Χριστουγέννων.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Επειδη η μανα σου ηταν ξεκωλιαρα και ο πατερας σου μπινες εχεις τετοιο κομπλεξ μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που λες στα τραβελια να σε γαμανε μονο στο στομα. Σου εχω ασχημα νεα ομως. Και παλι ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι.  :-*

Έλεος ρε εσύ με τις μάνες και τους πατεράδες των άλλων.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

χαιρετω τον νομο , τον δασκαλο και ολους του πικεριστες! :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506

Και σένα τζώνυ; Ευχάριστο που το έχεις αποδεχθεί επιτέλους.  :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πικερ ήρθε η ώρα να μιλήσεις για τον κώλο σου...

Πόσα θα έδινες για τον κώλο του πικέρ;

5.000 ευρώ δεν είναι κάπως πολλά;

Μήπως η αρχική τιμή είναι 5.000 ευρώ αλλά με μια έκπτωση της τάξεως 99,9% η τελική τιμή πέφτει στα 5 ευρώ;

Αλλά και πάλι ποιοι γαμάνε τον κώλο του πικερ για 5 ευρώ;

Κατά την γνώμη μου πάντα, μια δίκαιη τιμή για τον κώλο του πικερ είναι τα 10 ευρώ.
Μέσα στα 10 ευρώ βάζω και το προφυλακτικό αλλά και το γεγονός πως οποίος γαμάει τον πίκερ είναι ήρωας, φιλάνθρωπος και ελεήμων. 

Κάθε φορά που θα τον γαμάνε με 10 ευρώ θα ξέρει πως μπορεί να γαμήσει στο μεταξουργείο.
Καθώς περνάνε τα χρόνια, η τιμή θα πέφτει, ίσως να φτάσει τα 2-3 ευρώ... ποιος ξέρει...

Το θέμα είναι σοβαρό, ας κάνουμε μια γόνιμη συζήτηση για τον κώλο του πικέρ χωρίς ύβρεις, πλησιάζουν μέρες Χριστουγέννων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με τις εκατονταδες πουστροφωτογραφιες που ποσταρεις δεξια κι αριστερα απο το πλουσιο αρχειο σου εχεις καταντησει πιο εμετικος κι ελεεινος κι απο τον ποδολαγνο μωρη κοντοχοντρη κρυφαδελφη

χαιρομαι που παραδέχεσαι ότι όταν ενας αντρας γαμαει τον κωλο του ακομη και με χερι γκόμενας λεγεται πουστης.

πες το και στον πικερ αυτό.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
χαιρομαι που παραδέχεσαι ότι όταν ενας αντρας γαμαει τον κωλο του ακομη και με χερι γκόμενας λεγεται πουστης.

πες το και στον πικερ αυτό.

αδειασε μας τη γωνια  τωρα και τραβα να βρεις κανα τραβελο  να στον χωσει .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αδειασε μας τη γωνια  τωρα και τραβα να βρεις κανα τραβελο  να στον χωσει .
αυτο τα κανουν πικεριστες σαν τον βανορντεν και τον πικερ.
εγω ουδεποτε πηγα με τραβελο και ουδεποτε γαμαω το κωλο μου .

δεν ειμαι ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΙΚΕΡ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μπορεί να μην ειναι ολοι οι πουστηδες πικεριστες αλλα
ΟΛΟΙ οι πικεριστες ειναι πουστηδες

Τα εχουμε λυσει αυτα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
αυτο τα κανουν πικεριστες σαν τον βανορντεν και τον πικερ.
εγω ουδεποτε πηγα με τραβελο και ουδεποτε γαμαω το κωλο μου .

δεν ειμαι ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΙΚΕΡ

φιονα  ; ; ; ; ; ; ; :gay: :gay:

Επισκέπτης
Πικερ τι μαλακια χρ. δεντρο μας εφτιαξε ο Καμινης στην πλατεια; Ειναι σαν να απαξιωνει σκοπιμα το Μεταξ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Που είσαι ΚΟΤΑ Πικερ;

Θα μας πεις κάθε πότε πουλάς τον κώλο σου; κάνεις και εκπτώσεις της τάξεως του 99,9%;  :gay: :gay: :gay:

Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom