Επισκέπτης
Γιατι τη μπαινεις στον Δασκαλο μας;Βάλε καμιά φωτο τον περήφανο κωλο σου καλύτερα, γιατί με το Μεταξουργείο στα 15 θα τον δώσεις πιο σύντομα από όσο υπολογιζες.
Γιατι τη μπαινεις στον Δασκαλο μας;Βάλε καμιά φωτο τον περήφανο κωλο σου καλύτερα, γιατί με το Μεταξουργείο στα 15 θα τον δώσεις πιο σύντομα από όσο υπολογιζες.
Πιστευω ειναι πιο πολυ ντιντης παρα πουστης. Γνωμη μου παντα.Oπως βλεπεις, αλλο πραγμα η ετυμολογια της λεξης και αλλη η σημασια της στη νεα ελληνικη. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣAΙ ΕΣΥ. :-*
Δασκαλε βαζε και μουσικη επενδυση στα βιντεακια.
Γιατι τη μπαινεις στον Δασκαλο μας;
Επειδη η μανα σου ηταν ξεκωλιαρα και ο πατερας σου μπινες εχεις τετοιο κομπλεξ μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που λες στα τραβελια να σε γαμανε μονο στο στομα. Σου εχω ασχημα νεα ομως. Και παλι ΠΟΥΣΤΑΡΑ εισαι. :-*
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
[size=60pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ.[/size]
[size=60pt]ΠΙΚΕΡ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.[/size]
Πόσα θα έδινες για τον κώλο του πικέρ;
5.000 ευρώ δεν είναι κάπως πολλά;
Μήπως η αρχική τιμή είναι 5.000 ευρώ αλλά με μια έκπτωση της τάξεως 99,9% η τελική τιμή πέφτει στα 5 ευρώ;
Αλλά και πάλι ποιοι γαμάνε τον κώλο του πικερ για 5 ευρώ;
Κατά την γνώμη μου πάντα, μια δίκαιη τιμή για τον κώλο του πικερ είναι τα 10 ευρώ.
Μέσα στα 10 ευρώ βάζω και το προφυλακτικό αλλά και το γεγονός πως οποίος γαμάει τον πίκερ είναι ήρωας, φιλάνθρωπος και ελεήμων.
Κάθε φορά που θα τον γαμάνε με 10 ευρώ θα ξέρει πως μπορεί να γαμήσει στο μεταξουργείο.
Καθώς περνάνε τα χρόνια, η τιμή θα πέφτει, ίσως να φτάσει τα 2-3 ευρώ... ποιος ξέρει...
Το θέμα είναι σοβαρό, ας κάνουμε μια γόνιμη συζήτηση για τον κώλο του πικέρ χωρίς ύβρεις, πλησιάζουν μέρες Χριστουγέννων.
με τις εκατονταδες πουστροφωτογραφιες που ποσταρεις δεξια κι αριστερα απο το πλουσιο αρχειο σου εχεις καταντησει πιο εμετικος κι ελεεινος κι απο τον ποδολαγνο μωρη κοντοχοντρη κρυφαδελφη
χαιρομαι που παραδέχεσαι ότι όταν ενας αντρας γαμαει τον κωλο του ακομη και με χερι γκόμενας λεγεται πουστης.
πες το και στον πικερ αυτό.
αυτο τα κανουν πικεριστες σαν τον βανορντεν και τον πικερ.αδειασε μας τη γωνια τωρα και τραβα να βρεις κανα τραβελο να στον χωσει .
αυτο τα κανουν πικεριστες σαν τον βανορντεν και τον πικερ.
εγω ουδεποτε πηγα με τραβελο και ουδεποτε γαμαω το κωλο μου .
δεν ειμαι ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΙΚΕΡ
Γιατί έδιωξες τον ζαβό ρε άγαρμπε;Πικερ τι μαλακια χρ. δεντρο μας εφτιαξε ο Καμινης στην πλατεια; Ειναι σαν να απαξιωνει σκοπιμα το Μεταξ.
Zigfried η ταρίφα για τον κώλο μου είναι 5 χιλιάρικα. Με αυτά τα λεφτά θα κάθομαι ένα χρόνο και θα γαμάω πουτάνες.