Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλώνεται ως φιλοξενούμενος από τους γονείς, μένει στο παιδικό του δωμάτιο τύπε...
τότε παίρνει τα άρρωστα αρχήδια του Βλάκμαν με της κοκκινίλες και τη σαπίλα  :2funny: :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και όμως τον πουλάει για 5 χιλιάρικα τύπε..... :gay: :gay: :gay:

Αφορμες να γεμιζει το κωλαντερο του βρισκει..
Την μια γαμιεται γιατι χρειαζεται λεφτα
Την αλλη δακτυλιαζεται στο ντουζ για να καθαρισει την κωλοτρυπιδα
Και μας λεει οτι τον δακτυλιαζουν στο μεταξι χωρις να το ζητησει

Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο Alexandr Daryush coiffure. Μου εβαλε ατμιστες πετσετες στη μουρη, ενυδατικες κρεμες, φετες αγγουρι στα ματια, μετα μου εκανε μασαζ στον αυχενα, κουρεμα και ξυρισμα με κλωστη, μιλαμε βγηκα αλλος ανθρωπος απο κει μεσα!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μολις γυρισα απο Alexandr Daryush coiffure. Μου εβαλε ατμιστες πετσετες στη μουρη, ενυδατικες κρεμες, φετες αγγουρι στα ματια, μετα μου εκανε μασαζ στον αυχενα, κουρεμα και ξυρισμα με κλωστη, μιλαμε βγηκα αλλος ανθρωπος απο κει μεσα!

Παλι καλά
Συνηθως σου βάζουν τα αγγούρια ολόκληρα

Επισκέπτης
Του Βλάκμαν δεν του φτάνουν αυτά που παίρνει  :2funny:αν παίρνει 2.000 το πολύ 2.500 αν ξεσκίζεται στις υπερωρίες με της τρελλές τιμες στα ενοικια,στις μετακινησεις και στο φα'ι' εκει τι να του μείνει? :2funny:αν δεις πως ζούνε στη Γερμανία θα  :headbang: :2funny:άλλο αν μετά στην Ελλάδα σας πουλάνε ιστορίες γιά αγριόυς! :2funny:
Μητσο ποτε θα αλλαξεις κουρτινες στο διαμερισμα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δηλώνεται ως φιλοξενούμενος από τους γονείς, μένει στο παιδικό του δωμάτιο τύπε...

Δεν χρειαζεται να μεινω αλλου. Αφου εδω τα εχω ολα ετοιμα και οποτε θελω βγαινω και ΓΑΜΑΩ.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουτανα Στεκα ξερεις καλα πως η αληθεια ποναει. Γι' αυτο και σου αρεσει να τρεφεσαι με το ψεμα. Ξερεις καλα οτι στα γαμησια σου ριχνω στα αυτια μωρη πουτανα. Σε συχνοτητα, σε αριθμο γυναικων, σε ολα. Γιατι δεν παραδεχεσαι λοιπον οτι ΠΟΝΑΣ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πας με αλλη γυναικα περα απο τη γυναικα σου - την οποια εχεις σκυλοβαρεθει - στη χαση και στη φεξη. Και αυτο επειδη σε λυπαμαι και σε αφηνω. Οποτε θελω σε δινω στεγνα και σου κοβω και αυτη τη μικρη αγχωμενη χαρα που ζεις. Μη με προκαλεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Πικεράκο έχεις πάρει τη  Σάρα την ελληνόφωνη στο Μετάξι ;

Λέει ότι είναι ελληνίδα. Είναι περίπου 22 ετών
Μήπως είναι από την Ιλλυρία ;  :huh:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πικεράκο έχεις πάρει τη  Σάρα την ελληνόφωνη στο Μετάξι ;

Λέει ότι είναι ελληνίδα. Είναι περίπου 22 ετών
Μήπως είναι από την Ιλλυρία ;  :huh:

Αν μιλας για την Αλεξανδρα απο το Μεγαλου Αλεξανδρου 21, την εχω παρει και ειναι καλη.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικε μπουρδελιαρη το σχεδιο μας ειναι απλο και εφικτο. Η μεση συχνοτητα σεξ στην Ελλαδα συμφωνα με ολες τις ερευνες ειναι 2-3 φορες την εβδομαδα. Ο νομος του Picker προτεινει μια συχνοτητα που ειναι ΠΑΝΩ απο τον μεσο ορο. Και μαλιστα γαμωντας 3-4 διαφορετικα μουνια την εβδομαδα. Χωρις το παραμικρο ψεμα, με ελαχιστο κοστος, οπως και οποτε θες.

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Μοναχικε μπουρδελιαρη το σχεδιο μας ειναι απλο και εφικτο. Η μεση συχνοτητα σεξ στην Ελλαδα συμφωνα με ολες τις ερευνες ειναι 2-3 φορες την εβδομαδα. Ο νομος του Picker προτεινει μια συχνοτητα που ειναι ΠΑΝΩ απο τον μεσο ορο. Και μαλιστα γαμωντας 3-4 διαφορετικα μουνια την εβδομαδα. Χωρις το παραμικρο ψεμα, με ελαχιστο κοστος, οπως και οποτε θες.
Ζεις την ζωή που σου αξίζει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εχω πολλες φορες πει οτι ειμαστε φιλελευθεροι και φαλλοκρατες. Μισουμε τον φεμινισμο οπως μισουμε και τον εθνικισμο. Δεν θα σωσουμε εμεις αυτη τη χωρα. Ας απαγορεψουν τις εκτρωσεις αν θελουν να γεννιουνται παιδια. Ας καταργησουν το δικαιωμα των χωρισμενων γυναικων για διατροφη. Οσο περισσοτερα δικαιωματα δινουν στις γυναικες, τοσο περισσοτεροι σκεπτομενοι αντρες θα στρεφονται στις πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom