stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Τυπε δικαιουσαι κοινωνικο μερισμα καμμια 20αρια γαμησια στο Μεταξι....
Δηλώνεται ως φιλοξενούμενος από τους γονείς, μένει στο παιδικό του δωμάτιο τύπε...
Τυπε δικαιουσαι κοινωνικο μερισμα καμμια 20αρια γαμησια στο Μεταξι....
τότε παίρνει τα άρρωστα αρχήδια του Βλάκμαν με της κοκκινίλες και τη σαπίλαΔηλώνεται ως φιλοξενούμενος από τους γονείς, μένει στο παιδικό του δωμάτιο τύπε...
Και όμως τον πουλάει για 5 χιλιάρικα τύπε.....
Μολις γυρισα απο Alexandr Daryush coiffure. Μου εβαλε ατμιστες πετσετες στη μουρη, ενυδατικες κρεμες, φετες αγγουρι στα ματια, μετα μου εκανε μασαζ στον αυχενα, κουρεμα και ξυρισμα με κλωστη, μιλαμε βγηκα αλλος ανθρωπος απο κει μεσα!
Μητσο ποτε θα αλλαξεις κουρτινες στο διαμερισμα;Του Βλάκμαν δεν του φτάνουν αυτά που παίρνει αν παίρνει 2.000 το πολύ 2.500 αν ξεσκίζεται στις υπερωρίες με της τρελλές τιμες στα ενοικια,στις μετακινησεις και στο φα'ι' εκει τι να του μείνει? αν δεις πως ζούνε στη Γερμανία θα άλλο αν μετά στην Ελλάδα σας πουλάνε ιστορίες γιά αγριόυς!
τις προαλλες κοντοσταθηκα στο σουπερμαρκετ για να παρατηρησω με ποια κριτηρια ξεδιαλεγουν οι γυναικες τα αγγουριαφετες αγγουρι στα ματια
Τι διαπιστωσες Μακη;τις προαλλες κοντοσταθηκα στο σουπερμαρκετ για να παρατηρησω με ποια κριτηρια ξεδιαλεγουν οι γυναικες τα αγγουρια
το ξερεις οτι βαριέμαι να κανω οτιδηποτεΜητσο ποτε θα αλλαξεις κουρτινες στο διαμερισμα;
ολες τους ξεδιαλεγαν μεγαλα και παχια αγγουριαΤι διαπιστωσες Μακη;
Τα πασπατευαν με τ ακροδαχτυλα ε; Ποιες αγοραζαν πιο πολλα, οι μεγαλες ή οι μικρες;ολες τους ξεδιαλεγαν μεγαλα και παχια αγγουρια
το θεαμα ηταν ακρως ερεθιστικο
Δηλώνεται ως φιλοξενούμενος από τους γονείς, μένει στο παιδικό του δωμάτιο τύπε...
Πικεράκο έχεις πάρει τη Σάρα την ελληνόφωνη στο Μετάξι ;
Λέει ότι είναι ελληνίδα. Είναι περίπου 22 ετών
Μήπως είναι από την Ιλλυρία ;
Αν μιλας για την Αλεξανδρα απο το Μεγαλου Αλεξανδρου 21, την εχω παρει και ειναι καλη.
Ζεις την ζωή που σου αξίζει.Μοναχικε μπουρδελιαρη το σχεδιο μας ειναι απλο και εφικτο. Η μεση συχνοτητα σεξ στην Ελλαδα συμφωνα με ολες τις ερευνες ειναι 2-3 φορες την εβδομαδα. Ο νομος του Picker προτεινει μια συχνοτητα που ειναι ΠΑΝΩ απο τον μεσο ορο. Και μαλιστα γαμωντας 3-4 διαφορετικα μουνια την εβδομαδα. Χωρις το παραμικρο ψεμα, με ελαχιστο κοστος, οπως και οποτε θες.