barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Τον απαξίωσες σα φιδέμπορα ρε τύπε.
Καλα του εκανα του νιμου...ολοι γαμανε 2-3 γκομενες ταυτογχρονα και κατι παιδια σαν τον Πικερακο πρεπει να κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να μαζεψουν 10ευρω και να γαμησουν στο Μεταξι.
Τα λόγια σου γάργαρο νερό στα χείλη διψασμένου ταξιδιώτη στην έρημο.
Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. :S :S
Η μπαλα του ραγκμπι πιστευω ηταν υπερβολη...γνωμη σου.
Νομίζω οτι στις γυναίκες πετάνε μόνο λελούδια και αν.....
Βγάλε τα τρία μηδενικά γιά πέντε Ευρώ θα βρεθούνε μερακλίδες να τονΚαι ποιος θα αγοράσει τον κωλο του πικερ για 5.000 ευρώ τυπε?
Ακόμα όμως έχει λεφτά και στο Μεταξουργείο
Stekas72, ενα γελοιο λαμογιο σε απογνωση. Που πας ρε κακομοιρη παντοφλακια; Σε γαμαω βλακα και πονας.
Τα λογια σου γαργαρο νερο στα διψασμενα χειλη καθε πιρφορακια....
Πως είσαι τόσο σίγουρος?εγω ξερω ότι δεν έχεις καμιά περιουσία.Εχεις ένα χαρτζιλίκι το πολύ 300 ευρώ το μήν.Πως είσαι τόσο σιγουρος ότι θα τα έχεις και στο μέλλον?Παντα θα εχω λεφτα και θα γλενταω με τα γαμησια μου τα γελοια λαμογια. Μεχρι το τελος.
Έχεις τάσεις κωλομπαρίσματος;
Καθεται ο Στεκας να τον γαμησουν με 10 ευρω ρε τυπε;
Πως είσαι τόσο σίγουρος?εγω ξερω ότι δεν έχεις καμιά περιουσία.Εχεις ένα χαρτζιλίκι το πολύ 300 ευρώ το μήν.Πως είσαι τόσο σιγουρος ότι θα τα έχεις και στο μέλλον?
κ παλι να περιμενει 1 χρονο να μαζεψει 500 ευρω300ευρω το μηνα χαρτζηλικι εκ των οποιων τα 200 πανε σε 5λεπτα γαμησια των 10ευρω με συχνοτητα 4-5 φορες την εβδομαδα....αρα περισσευουν 100 ευρω για οτιδηποτε αλλο.
Παλι καλα που ο Πικερακος ειναι ακοινωνητος και κλεισμενος στο παιδικο του δωματιο χωρις αλλα ενδιαφεροντα οποτε μπορει να κανει και αποταμιευση...
Πως είσαι τόσο σίγουρος?εγω ξερω ότι δεν έχεις καμιά περιουσία.Εχεις ένα χαρτζιλίκι το πολύ 300 ευρώ το μήν.Πως είσαι τόσο σιγουρος ότι θα τα έχεις και στο μέλλον?