barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
εσυ με το Gay αβαταρ τι εκπροσωπεις ακριβως ;;; ολες τις καταπιεσμενες λουγκρες;
Συνεχίζεις να μην ασχολείσαι με τους άλλους, είσαι τέρας ηθικής τύπε.
εσυ με το Gay αβαταρ τι εκπροσωπεις ακριβως ;;; ολες τις καταπιεσμενες λουγκρες;
Επισης πουτανα Στεκα γιατι δεν μιλας για τα χιλιαδες γαμησια που εχω ριξει ΧΩΡΙΣ κωλοδαχτυλο και επιμενεις στις 5-10 φορες που το εχω κανει σαν δοκιμη στα πλαισια παντα του ετεροφυλου σεξ; Τετοιες πουτανες ειστε και ΚΟΤΕΣ φυσικα. Κο-κο-κο.
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.
Σου άρεσε, ε;
εσενα παντως βλεπω πως σου αρεσουν οι αντρες ....
εσενα παντως βλεπω πως σου αρεσουν οι αντρες ....
φαινεται δια γυμνου οφθαλμου
δεν το θεωρουμε εμεις πουστικο.Πουτανα Στεκα εσυ και τα αλλα σιχαματα του site επιμενετε να γελοιοποιειστε θεωρωντας το κωλοδαχτυλο απο γυναικα πουστικο. Θεωρειτε δηλαδη το Rocco Siffredi και το Nacho Vidal αδερφες. Γελαει ο κοσμος με τη μαλακια που σας δερνει.
δεν το θεωρουμε εμεις πουστικο.
ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ να γαμας τον κωλο σου ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
ανοιξε κανενα λεξικο.
και 1000 φορες να λες την χαζομαρα σου 1000 φορες θα σου απαντω.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. και μαλιστα εσυ ομολογησες οτι σου αρεσει πουσταρα, δεν σε βιασαν ουτε στο κανανε με το ζορι.
ειτε τον γαμησες με γυναικειο δακτυλακι ειτε με το δικο σου ειτε με οτιδηποτε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ και εχουμε τα ελληνικα λεξικα με το μερος μας.
πηγαινε στην αγγλια αμα δεν σου αρεσει, που δεν υπαρχει η λεξη πουστης που ειναι βρισια και σε περιγραφει πληρως, για να αισθανεσαι καλυτερα ψυχολογικα που δεν εισαι χαρωπος-κουνηστος-gay.
εδω στην ελλαδα πουστη θα σε λεμε μια ζωη γιατι εσυ το ομολογησες οτι γαμηθηκες απο τον κωλο ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
Με περηφανια απορριπτουμε την κοινωνια μεχρι ολες οι γυναικες να γινουν πουτανες.Πες τα ρε kokopops12 πραγματικά είναι για γέλια κάτι τέτοιοι υπάνθρωποι, κάθε μέρα στα μπουρδέλα για να βλέπουν τις ίδιες σάπιες πουτάνες της οκάς, κάθε μέρα με κρύο και μεσάνυχτα σε τριτοκοσμικά περιβάλλοντα αποξενωμένοι από την κανονικότητα της κοινωνίας, χωρίς ουσιαστικό μέλλον παρά μόνο παρασιτισμό στο τίποτα τους.
Όταν γίνεται συνήθεια το γαμήσι το αγοραίο, τότε ξεκινάει η κατρακύλα!!!
Με περηφανια απορριπτουμε την κοινωνια μεχρι ολες οι γυναικες να γινουν πουτανες.